פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,400 נושאים בפורום הזה
-
תיבה לRFZ3412
מאת ROEI-A- 11 תגובות
- 881 צפיות
הזמנתי השבוע את הסאב ואני רוצה לבנות לו תיבה לפני שהוא יגיע, עכשיו הבעיה היא שיש מידות לתיבה בקישור באתר של רוקפורד וכתוב שהיא 1.25CF \ ליטר 35 ולפי המידות שמופיעות שם בCM זה יוצא 55 ליטר, אז אני לא יודע לפי איזה מידות ליבנות את התיבה.
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, למישהו יש את מספרי הטלפון הנ"ל?
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 38 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אהלן חברה, אז ככה.. אתמול בדרך חזרה מיציאה פתאום קרה במערכת משהו מאוד מוזר, הצלילים התעוותו, הרמקולים הפסיקו לפעול, ורק הסאב עובד. החלפתי דיסקים, פירקתי את המערכת, כביתי תאוטו, כל דבר אפשרי ניסיתי ולא עזר כלום. התופועה ממשיכה- השיר עובד כמה שניות ואז מתעוות ושוב רק הסאב עובד. לפעמים גם השיר ממשיך לנגן רק אם זה בווליום חלש ואם אני מגביה (יותר מ 20) פתאום שוב יש תניתוק הזה וגם הטוויטר משמעי צלילים צורמים כאלו. חשוב לציין שאת המערכת התקנתי לפני 3 ימים.. מאז אני שומע ונהנה מאוד ולא הייתה בעיה אחת. אני לא יודע אם איזה חבר נגע במשהו אבל קשה לי להאמין שזה קרה ככה סתם. הסאטאפ שלי: hu-pioneer7650 comp-rockford fnq"6.5 rear-pioneer6990 amp-rockford P4004 amp-rock…
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 4 תגובות
- 705 צפיות
שלום רב, קניתי לפני שבועיים סאב של MAGNAT, רציתי לשאול אתכם את מי שמכיר אותו ומי ששמע אותו האם הוא טוב? או מעפן?
- 20 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי 200 - 300 ש"ח ואני מתלבט מה לקנות ... עוד נקודה חשובה היא שיש לי מאחורה רמקולים של פניונר 240 W ואמרו לי שרמקולים כאלה לא מגבירים .. אז מה אתם חושבים ? כי אני אישית חושב שעם מגבר קטן (אני רוצה חברה נורמלית) לא משהו חזק אפשר להגביר את הרמקולים ולהפיק מהרמקולים יותר ממה שהם נותנים ... ועוד במיוחד שהמערכת שלי גרועה אז אני בטוח שהמגבר מאוד יוסיף פה ויעזור... דעתכם באמת חשובה לי ... תודה !
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
אלו הם הדיימונד 55.1M קומפוננטים של 5.25 אינץ'... שימו לב לגודל הקרוס !! שלומי
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ידיד שלי מעוניין לקנות מערכת לאוטו. יש לו שתי אפשרויות שמעניינות אותו, אשמח אם תגידו מה עדיף ואולי אם יש הצעות לשיפור (כמובן - גם התייחסות למחיר אם אפשר) 1. רדיו דיסק פיוניר 4650 (כולל MP3). רמקולים קדמיים פיוניר 170 ואט 5.5 אינץ'. אחוריים JBL אובליים 6X9 בעוצמה 210 ואט. כל זה ב-2500 ש"ח. 2. רדיו דיסק פיוניר 4600 (כולל MP3). רמקולים CADENCE (או משהו בסגנון) מקדימה קומפוננט ומאחור 6X9. המחיר זהה. אני לא מכיר את החלקים האלו אז אין לי מושג אם הנתונים האלו מספיקים או לא. אם צריך עוד נתון - תגידו. ותודה. רוני
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום! דבר ראשון אחלה פורום שבעולם, הסתכלתי עד 4 עמודים אחורה ורק נהניתי לקרוא תשובות ותגובות על דברים שבאמת גם אני הייתי חושב לשאול ביום מן הימים..! בכל אופן, רציתי לקבל ממכם הצעות לגבי מגבר+אחוריים+סאב = 2500 ש"ח אם למישהו יש הצעה - אני ישמח גם הצעות שיגיעו לגבול ה 3000 יתקבלו בברכה!!! תודה מראש לכל מי שיעזור * נאור.
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת איזה סאב לבחור מבין האפשרויות הבאות : 1. סאב של 400W HYPER 3000 MAC AUDIO שתיים כאלה ,כי יש לי אוטו גדול מסחרית ניסאן סרנה, והוא עולה 270 שקל אחד או... 2. סאב של לאנזר HERITAGE 1000W הכסוף אחד כזה שהוא עולה 670 שקל שניהם נמצאים באתר של צ'יפר. יש לציין שבינתיים יש לי מגבר של קליפורניה בום שאני מרוצה ממנו וכמובן שאני אוסיף בהתאם , גם בקטע של המגבר אני צריך ממכם עזרה מה להתאים לאיזה סאב.... תודה לכל מי שעוזר!!! אמיר.
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה ההבדל בין הרוקפורד P800.4 לבין ה 801X חוץ מהבדלים של השנים . אני נותן קישור של ההשוואה : http://www.rockfordfosgate.com/ez2/ModelInfo/ModelInfo.asp?PrevPage=BuildResults&CompareResults=Y&ItemKey=10063525,%2010061230 תודה מראש
- 6 תגובות
- 3 אלף צפיות
היי יש לנו (להורים שלי) הונדה סיוויק מודל 2004 עם רדיו דיסק לא קורא MP3 מובנה בתוך הרכב + 4 רמקולים שבאו עם הרכב (2 בדלתות + 2 במגש האחורי) עכשיו הרדיו דיסק הזה ממש טוב יחסית לאחד שבא קומפלט עם האוטו... אני מגביר אותו עד הסוף וזה משמיע טוב מאוד.. הבאסים טיפה טיפה דפוקים ועושים קצת רעשים אבל זה משהו שאפשר להסתדר איתו. הייתי רוצה קצת לשפר אותו , אולי מגבר + סאב, לא משהו יותר מידי יקר, וגם אם שאני ישים עכשיו רכיבים חדשים האם צריך להחליף את הרדיו דיסק+ הרמקולים כדי שהמגבר והסאב יגיעו לשיא תפוקתם? שוב לא צריך משהו יותר מידי רציני כי סך הכל יש כרגע אחלה מערכת באוטו אבל הייתי רוצה ממנה קצת יותר ברמת הווליום וקצת יותר באיכות.. תודה
שלום לכם...... השעה 6 ורבע בבוקר. קמתי לעבודה לגלות להפתעתי שכל המערכת החדשה שלי נגנבה!!!! מי שעשה את זה ידע בדיוק מה הוא רוצה. ואני גם בטוח שזה לא היה אחד. והוא לא היה ברגל. שברו לי את החלון האחורי..... פתחו את הדלת.... עקרו את כל המושב האחורי..... הוציאו דרכו תיבה כפולה.... עם 2 הפיונירים 305C חדשים..... אין להם עוד חודש אצלי. מגבר של V12 של אלפיין. ולי השאירו רק עצב ועוגמת נפש ועצבים!!!!! אין לכם מושג איזה כח צריך כדי לעקור מושב אחורי של סיירה. ולהרים את הסאבים... שממש לא חסר להם משקל. אני לא יודע מה לעשות.... כל שקל שהיה לי השקעתי במערכת הזאת. ואיזה אחד החליט שהוא צריך לשבור אותי..... ועשה את זה טוב.
- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
איך הביצועים שלהם? אני כנראה קונה מגבר+קומפוננט של החברה הזו ואני רוצה לדעת מה אתם אומרים עליה אם יש המלצות לדגמים מסויימים אני אשמח (אפילו של חברה אחרת אבל הבנתי שמגנאט נותנת תמורה מצויינת לכסף) תודה
הודעה אחרונה מאת אבי007, -
- 25 תגובות
- 2 אלף צפיות
אז כך אני מעונין להרכיב מערכת במאזדה לאנטיס.. עם תקציב 3000-3500.. במערכות אני לא הכי מבין..אבל מהמערכת שאני מבקש יודע מה אני רוצה בה.. 1)h.u:בטח אחרי שהסאונד נקי ולא יעשה לי בעיות... אני גם מעונין שהוא יהיה בעל תצוגה כמה שיותר יפה.. "מה דעתכם על פיוניר 760"... 2) מהרמקולים: בטח כמו רוב הצעירים מעונין שהוא לא יאכזב אותי בווליום גבוה ובלי עיוותים.. וכמה שיותר שיהיה סאונד נקי.. 3) שתהיה לי האפשרות להתקדם עם המערכת הזו... ולא אחרי חודש אם יהיה לי כסף אני אצטרף להחליף רמקולים אלא פשוט ללכת על משהוא חדש כמו סאב..או איזה שהוא מגבר שווה.. וצריך לשמור כסף להרכבה.. * למרות התקציב הנמוך ועם כל הבקשות הללו אנא בבקשה תעזרו לי כצה שאתם יכולים.. ואם כבר אז להמליץ …
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני באמצע התקנה של מגבר. ותוך כידי ההלחמות עלה בי תהיה... אני מתקין מגבר sony בהוראות יצרן כתוב: להתקין כבל 10 גייג' לפחות ולשים פיוז 30A בקרבת המצבר. אני עובד עם כבל 8 גייג' . שאלתי היא: האם להלחים בית פיוז רגיל- קונבנציונלי כמו שיש בהתקנות רגילות עם פיוז 30A רגיל? או שצריך איזה פיוז מיוחד? אשמח לקבל תשובה מהירה... עמרי.
מחיר של התקנת מגבר... 1 2
מאת aviin- 15 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
רצית לדעת כמה בערך עולה להתקין מגבר ? תודה AVI
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 593 צפיות
טוב זה לא פשוט כמו שזה נשמע. מותקן לי צ'ינג'ר פיוניר ברכב מזה חודש (הצינג'ר חדש). עובד אחלה-בחלה! הוספתי לו (אתמול) מגבר חמוד ולא מפלצתי של סוני. מאז משום מה הצ'ינג'ר קופץ בווליום גבוהה. ההתקנה עצמה היא שהצ'ינג'ר והמגבר יושבים בתוך תיבה שבה גם יושבים הרמקולים. הצ'ינג'ר מותקן עם הפנים הצידה, לא כלפי מעלה. יש לי כמה חשדות לא מבוססים בכלל לתופעה: 1. יותר ווברציות בתיבה הזו שהיא למעשה תיבת תהודה בשל הוספת עוצמה. 2. השראה כזו או אחרת מהרמקולים או מהמגבר על הצ'ינג'ר (מרחק קטן בניהם) 3. בעיה חשמלית בהזנה של הצ'ינג'ר כתוצאה מצריכת הזרם של המגבר 4. כבל הרימואוט שלי נכנס למגבר ומשם לצ'ינג'...אולי הפרעה ממנו בעלי נסיון- ממ נובעת התקלה? איך לבדוק? …
הודעה אחרונה מאת omri_t, -
- 6 תגובות
- 892 צפיות
שלום לכולם אני חדש בפורום ראיתי באיזה אתר ברשת רמקולים של מוראל קומפוננט דוטק 6 אמ קיי 2 במחיר 829 ומגבר של EARTHQUAKE TNT-600 רציתי לשאול אתכם האם המגבר יתאים לרמקולים והאם החברה הזו טובה בקשר לקומפוננט הספקתי כבר לקרוא בפורום שהם טובים אשמח לדעת איך החברה הזו האם היא אמינה וטובה האם המגבר הזה מספיק חזק בשביל הקומפוננט? אהה אני גם מתכוון להוסיף רמקולים של מוראל פולס 6X9 תודה מראש לכל העונים הנה הקישור לנתוני המגבר http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=724
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 4 תגובות
- 674 צפיות
הייתי מעוניין לקבל קצת מידע או בעצם..כמה שיותר מידע על איך ניתן "לשחק" בחיווט הסאב ,ההתנגדויות וההספקים? מהם היתרונות והחסרונות של כל חיבור? הנתונים הם: סאב: קיקר COMP VR שני סלילים של 4 אום 12" מגבר: סאונדסטרים "ד'ארטניאן" 5.1 200WX1 ב-4 אום 400WX1 ב-2אום [אני לא בטוח אם הוא "סטייבל"] 500WX1 ב-1אום אודה מראש אם רק אנשים שבטוחים במה שהם כותבים יענו. [מטעמי בטיחות..] דודו
- 6 תגובות
- 857 צפיות
שלום אני אני חדש פה ואני בכלל נהג חדש קיבלתי רשיון לפני חודש ואני רוצה קצת להשקיע במערכת שלי באוטו בעקרון קניתי מערכת של פיונר דגם 4650 ורמקולים של פיונר 350 ווט 4way וקניתי גם מגבר של אלפין 200 ווט והאיכות באוטו ממש לא טובה יש לי שוורולט קווליר אני יודע שיש בה אקוסטיקה לא טובה אבל איזה רמקולים אתם מציעם לי לקנות קידמים ואיזה מגבר שיהיה לי רק איכות באותו לא סאונד! אני פשוט מחליף את הרמקולים של הפיונר בפיונר 240 כי זה מספיק לי בעקרון והוא מביא לי עוד 200 ש"ח ויהיה לי איזה 700 ש"ח איזה מגבר ורמקולים קידמים אתם מצעים לי לקנות? אני ראיתי מגבר של mac audio 2 יציאות 400 ווט אינה הדגם:http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=RedAttack2400&Cat2Cat1ID=44&…
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
לילחוץ על ה "SRC" לכמה שניות עד כיבוי מוחלט של התצוגה. אחרי שה רדיו-דיסק/ טייפ מה שלא יהיה ניכבה לוחצים על הכפתור "1" ו "5" ביחד ומחכים 5 שניות אבל לא לעזוב!!!! אחרי ה 5 שניות האלה לוחצים עוד פעם על כפתור ה"SRC" לחיצה של שני שניות חשוב לציין שה 5 ו ה 1 עדיין לחוצים. הרדיו דיסק אמור להידלק, ועוזבים הכל. בהצלחה...
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עזרתכם בנדון... קניתי GTI ממש היום אבל הפנל שלה (builtin) הוא רדיוטייפ ואין לי כח לצ'יינג'ר - האם מישהו יודע באיזה פנל דיסק אפשר להשתמש כך שמוט השליטה שליד ההגה ימשיך לתפקד... (חוץ מה JVC המצ'וקמק שמופיע באתר של לובינסקי). בנוסף, האם יש צורך בהתקנת 9*6 כי כבר יש 2 מאחור מלפנים וטוויטרים. תקנו אותי אם אני טועה אבל נראה שהכרחי מגבר... לגבי טיפים למשתמש הטרי ברכב (כל תחום ברכב) אשמח אבל אשאל בפורומים אחרים. תודה
הודעה אחרונה מאת rapoport, -
מישהו יודע באיזה תיבה הסאב אמור להיות באתר של רוקפורד יש נתונים 35 ליטר בערך ולפי חישוב של המידות זה יוצא בערך 55 ליטרhttp://www.rockfordfosgate.com/ez2/ModelInfo/ModelInfo.asp?ItemKey=10060204&CategoryDesc=Speakers%20-%20Raw%20Drivers%20/%20Separates וגם אני מעונין לשמוע חוות דעת עליו ואם למישהו יש ניסיון איתו?
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם מת לי המצבר בפיג'ו על המצבר רשום 47Ah שאני מניח שזה היחס אמפר לשעה שלו ועוד משהו לא זוכר את האותיות 390A שאני מניח שזה זרם ההנעה שלו. מחר אני הולך לקנות מצבר איזה מצבר לחפש על מנת שייתן לי את המקסימום בשביל המערכת... שהיא די חזקה... לחפש יחס אמפר לשעה גבוה יותר? לדאוג שזרם ההנעה יהיה אותו דבר? מי שיכול לעזור לי עד הבוקר אני אשמח תודה רבה צבארי
זקוק להמלצה.... 1 2
מאת aviin- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם! שמעתי שבמחירים הזולים (עד 600) שני המגברים האלו הם הכי מומלצים, רציתי לדעת מי מהם יותר מומלץ ומה החסרונות\יתרונות של כל אחד מהם הראשון: BOSS BA2900 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=12286 והשני: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=18292 אמנם המגבר הזה לא מוכר, אבל שמעתי אנשים שאמרו שהוא מפתיע! את המגבר אני רוצה לחבר לרמקולים 400W של פיוניר, ובעתיד לחבר גם סאב. אשמח לשמוע את דעתכם תודה מראש AVI:wink:
- 2 תגובות
- 867 צפיות
יש לי כרגע ברכב (סיויק 99) HU: פיוניר 5650 רמקולים אחוריים פיוניר 240 קדמיים מקוריים מגבר yellow point 4*100 די חלש סאב אני מעוניין להוסיף קומפוננט ומגבר חדש ויש לי תקציב של 1200 ש"ח לכל היותר לפי מה שהבנתי משיחות כאן החברה MAGNAT מעניקה תמורה גדולה לכסף והרכיבים שלה לא יקרים מידי שמתי עין על הקומפוננט הזה: http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=BP-216&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=61 ועל המגבר הזה: http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=TheRock-600&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64 אני רוצה שהמגבר הזה יגביר את הקומפוננט והאחוריים והמגבר הנוכחי שאצלי באוטו את הסאב (למרות שיהיו שתצי יציאות פנויות כי המגבר הנוכחי 4 ערוצים) מה אתם אומרים?…
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מורל דוטק 5.25 או סרוין ווגה HED1602 ? קראתי על הסרוין ביקורות לא משהו בפורום ורציתי לדעת למה? תודה
- 0 תגובות
- 600 צפיות
אני רוצה לקנות את המגבר שלהם אבל אני לא יודע איזה לקחת את ה1000W או את ה1200W
הודעה אחרונה מאת winnerm, -
- 6 תגובות
- 984 צפיות
אז ככה.. ביציאה של המכשיר [HU] לסאב שניי RCAים אדום ולבן \שחור ואדום [אותו הדבר..] ובמגבר כניסה אחת בלבד לRCA. במצב כזה מה תעשו... א.תניחו מפצל RCA [שני זכרים לזכר]??? אז יווצר קצר ב.תשתמשו רק בRCA אחד ? [לא נראה לי תקין...יושפע מהבאלאנס] ג.תניחו מפצל RCA [שתי נקבות לזכר]? ד.תתיאשו ולא תחברו סאב כלל וכלל. תודה בהצלחה נ.ב לפותרים נכונה יוגרלו זוג נעלי כבל אדום ושחור[חשוב לציין!] 4 גייג' עכשיו ברצינות . מה הייתם עושים?
- 5 תגובות
- 922 צפיות
היי חברה במקרה נתקלתי בזה אז בבקשה תהנה לכם יש פה 47 תמונות http://www.nopinationals.com/2004/gallery/Audio/index.html
הודעה אחרונה מאת Mickael Meyer,
-
מי מחובר 76 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,126 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- davemustaine87
- שחר 1
- T_A
- oferg22
- Eyal Amzleg
- M H
- אלירן זורנו
- גרנד פריקס
- Shai.sku
- yoav911gt2
- סולל הדרך
- פול-טנק