Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

rfz3412

ROEI-A
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חייב טרמינל הברגה... זה שטויות...

או טרמינל רגיל, או סת חורים בעץ, ולסתום אותם עם סיליקון אפילו טוב יותר...

(תסתכל דוגמא אצלי בדף ההתקנות שלי)

מה עדיף?

אטומה ייתן לך באס מדויק יותר, ופתוחה יאפשר לך קצת יותר SPL וכו'...

פורסם
סבבה הבנתי.

גל תודה רבה על העזרה. עכשיו אני יכול לקנות אותו בראש שקט

אתה בהחלט יכול, ותהנה ממנו.

אם לעוד עזרה, אני כאן, אפילו בפרטי...

פורסם

רועי - סאב חלש, יש לי ניסיון שלילי איתו,

אם יש לך רכב משפחתי ואתה מתכוון להביא אחד בודד כזה, תתכונן להתאכזב.

(ואני מדבר אחרי ששמעתי אותו עם תיבה פתוחה, אין לי מושג מה הולך עם תיבה אטומה, אכזבה?!)

וכמובן, הוא דיי חלש, כל מגבר יריץ אותו מבחינת הספקים.. (אני האכלתי אותו עם 200 וואט, וזה היה נראה כאלו זה דיי ויותר בשבילו)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כבר הזמנתי אותו. אני לא מחפש סאב שכל הרחוב ישמע אותו. רק שיהיה לי באס טוב בתוך האוטו. אני מקווה שבשביל הדרישה הזאת הוא יהיה מספיק טוב.

התיבה תהיה כנראה אטומה.

פורסם

לא שמתי לב שכבר הזמנת, אם זה המצב,

אז תשכח ממה שאמרתי :)

תחזור ותיתן חוות דעת משלך..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לי היה נסיון לא רע ולא טוב איתם,הוא נחמד ולא יותר ומה שבטוח זה שאולי הוא מדוייק אבל ברכב משפחתי רגיל הוא לא להיט בכלל גם לא בתצורה של 2.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

neo אני לא מחפש באסים עצבניים שישמעו בכל הרחוב רק בתוך האוטו.לפי המפרט שלך 2X304 רואים שאתה אוהב באסים מאוד חזקים. אני חושב שזה יספיק לי, היה לי פעם סאב JBL 120RMS שהיה לו באס יפה. היה לי גם אז מגבר חלש יותר ותיבה לא מתאימה ובגלל זה הוא לא היה מה שציפיתי.

רק חבל שעכשיו שרק אתמול קיבלתי תגובות. הת'רד פתוח בערך יומיים...

אני מקווה שאני יהיה מרוצה מהקנייה

פורסם

בגלל זה המלצתי לך עליו, כי ניכר כי אינך רוצה באסים כמו מטורף... (מי שמדבר... :) )

תשים אותו בתיבה הנכונה, עם הגברה טובה של כ 150-200 וואט RMS ויהיה בסדר. ;)

פורסם

ראיתי סאבים של 1000וואט 500 RMS אצל 3 שהיו איתי בשכבה, הלוחית צריכה חיזוקים עם סאב כזה, גם מרוב העוצמה הרבה ידעו שיש באוטו משהו עצבני וכבר שניים מהם כבר אולצו להיפרד מהמערכת. זה לא מה שאני מחפש. בגלל זה כתבתי בת'רד שאני רוצה באס יפה בתוך האוטו

• תוכן חדש...