Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הביצועים שלהם? אני כנראה קונה מגבר+קומפוננט של החברה הזו ואני רוצה לדעת מה אתם אומרים עליה

אם יש המלצות לדגמים מסויימים אני אשמח (אפילו של חברה אחרת אבל הבנתי שמגנאט נותנת תמורה מצויינת לכסף)

תודה

פורסם

לי יש את הפנטום מונו של מאגנט, המגבר ממש חיה יחסית למחיר שלו.

מיק מיק פנה למאגנט גרמניה ושם אמרו לו שסדרת פנטום היא ממש טובה ואף אחת הגבוהות של החברה.

ג'ניה

:king:

פורסם

לי יש את הקומפוננט של מגנט, שמחובר בינתיים לרדיו דיסק ואני מרוצה ממנו אבל אין לי מושג איך הוא נשמע כשהוא מחובר למגבר.

פורסם

ניסיון חיובי עם מאגנט , אם תהייה יותר מפורט, לגבי דגמים שהציעו לך, או מחירים שמצאת

נוכל להגיד לך אם תוכל למצוא תמורה יותר טובה אצל חברה אחרת, והאם הרכיבים תואמים את המחיר המבוקש..

ומה תכליתם בהתקנה שלך..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אוקיי אז זה המגבר:

http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=TheRock-600&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64

לגבי הקומפוננט אני די מתלבט:

http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=BP-216&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=61

אני שוקל אפשרות לקנות מגבר פחות יקר ואז לקחת את ה-morel pulse אבל אני צריך את עזרתכם במציאת מגבר מתאים

כעקרון הרכיבים אמורים להצטרף ל-HU פיוניר 5650

אחוריים פיוניר 220 RMS 60

יש כרגע מגבר 4 ערוצים שנקרא YELLOWPOINT שמגביר את האחוריים+סאב (די פשוט) ועושה את בצורה סבירה

השאלה היא האם להשאיר אותו ומה יגביר מה כאשר יגיעו הרכיבים החדשים

זהו בגדול אני מקווה שמכאן אתם יכולים לעזור לי

תודה רבה רבה

פורסם

מיקמיק נשבע לך אני מחכה לרגע הזה

המגבר הזה באמת מוציא 130 ליציאה ?? מיקמיק רק אתה תענה לי !!

אם המגבר הזה מוציא מעל 100 אני מוריד ת.....

אזז איך בדיוק אתה ממליץ על חברה שמגזימה כולכך בנתונים שלה ?

זה בושה גדולה לא ?

פורסם

אין לי ניסיון עם שני הרכיבים, אבל יש לי תחושה שהתמורה שתקבל תהייה טובה, ודיי קשה לי להאמין שתצא מאוכזב

בכל אופן, ניסיון אישי עם המילניום של מורל, סט שבהחלט לא מצדיק את המחיר שלו

ניסיון עם המאגנט הזה אין לי, אבל אני דיי משוכנע שאי אפשר להתאכזב בסכום שכזה..

לא היתי מתפשר על ההגברה בשביל סט שבכל מקרה לא תנצל כמו שצריך, המלצה שלי, תישאר עם המאגנט

יש ים תגובות חיוביות עבורם פה מלקוחות מרוצים.

מתן, תלמד לקרוא,

85 כפול 4,ו אתה יודע מה, אני היתי מאמין להם בכל יום.

את האמון שלי בהם קיבלתי אחרי 3 סדרות של מגברים, ו3 סדרות של סאבים.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

קודם כל תודה רבה אחי

רק לגבי החיבורים אני קצת מתלבט

כשיהיו לי הרכיבים שראית יהיו לי באוטו שני מגברים של 4 ערוצים, סט קומפוננט, אחוריים וסאב

השאלה היא מה יגביר מה?

חשבתי לחבר את הסאב+הקומפוננט לחדש

ואת האחוריים פיוניר שמוציאים 60 RMS למגבר הישן (למרות שיהיו שתי יציאות ריקות למעשה)

מה אתה אומר?

פורסם

זהו שאין לי מושג

החברה היא wave sound והוא 12 אינץ'

די חלש

לא יודע כמה עוצמה הוא לא רשום כלום שקניתי את האוטו הוא כבר היה שם

תתייחס בתגובה שלך לסאב 305C של פיוניר כי כנראה הוא יבוא במקום

פורסם

המלצה שלי ?

תביא סאב של שני סלילים, ואז את המגבר של היילו, תוכל לנצל עד הסוף.. (במידה והוא יכול לעמוד בגישור, זה דיי בסיסי)

וגם תקבל תמורה של הבאס בצורה יותר טובה....

יש אחלה סאב של BAZOOKA RS, שני סלילים, באיזור ה800 שח, 500 וואט .

או כל סאב אחר בעל שני סלילים של 4 אוהם...

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אם זה המצב, זה רק מוכיח שהעם הישראלי פשוט לא מוכן למכור דברים מבלי לרמות את המשתמש.

אני דיי מופתע שלא עשיתי DUAL CHECK, אני דיי מוותר על ההצהרות של החנויות הוירטואליות המצויות פה..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שלום אנשים,

מישהו מכיר את הסטים הקצת יותר גבוהים של מגנאט ?

כמו לדוגמא :

http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=XTRACT216&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=61

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=196&CatCode=99

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=224&CatCode=99

ומה ההבדל בין שני הסטים בלינקים האחרונים ?

אני לא הצלחתי להבין מה ההבדל...

אני כבר די הרבה זמן מחפש לקנות קומפוננט , לא הצלחתי לשמוע הרבה סטים אבל ממה שאני שמעתי אני מאוד אהבתי את הRF P162S , יש רק בעיה אחת הוא הרבה יותר יקר משיש לי להוציא על מערכת .

יש לי באוטו של אמא שלי את הרמקולים של מגנאט מהסידרה הכי פשוטה של , 6X9 140W ואני מאוד מאוד מרוצה מהם ,השאלה היא איך הקומפוננט שלהם... אני פשוט משתגע מזה שאין לשום חנות תצוגה נורמאלית , ממש קשה לי לקנות משהו מבלי לשמוע אותו.

ביחוד שמדובר על רמקולים...

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

• תוכן חדש...