Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאאאאא...... גנבים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

בכל אלה שיצא לי לראות שברו בחלון האחורי את המשולש הקטן הזה. ראיתי גם לפחות אחת שזה היה בצד של הנהג.נגיד שיש חלון שאם שוברים אותו זה לא מפעיל את האזעקה, בשפותחים את הדת זה כבר בטוח מפעיל אותה

פורסם

ישלי פטנט דיי שימושי לחברים שחוששים מפריצות ויש להם אזעקה עם גלאי תזוזה

מישהו פעם הציע לי לתלות בובה מתנדנדת על החיבור של השימשה האחורית והגג ואז גם אם מנסים להזיז את באוטו או נשענים עליו הבובה זזה/מתנדנדת וזה מדליק את גלאי התזוזה והאזעקה מצפצפת האמת שלא יצא לי לנסות אבל יכול להיות שזה עובת מבחינה עקרונית לפחות...

חיסרון - מישהו נשען על האוטו והוא מצפצף - משגע את בעל הרכב

יתרון - עוד הגנה..

מה שאני הייתי ממליץ ... את האחוריים לכסות עם בד אקוסטי וסגור את הברגים עם אומים ולא ברגים רגילים ..(מתחת לבד האקוסטי..) אם אני לא טועה בסיירה זה לא ברזל (5/4 דלתות) בכל מקרה אם הפלטה מאחורה היא דיקט תחליף אותה לעץ מאסיבי 1 ס"מ לפחות חבר שלי עשה את זה ויצא ממש טוב ואת הפלטה הזו הוא קיבע לאוטו עצמו ככה שהיא לא מתרוממת וזה ממש מקשה על הגניבה והגישה למה שלא יהיה לך שמה.....

את המגבר לקבע לפלטה של עץ גדולה שתכסה יחד עם הדיקט מאחורה את הגלגל הרזרווי את הסאב למצוא פטנט לשים אותו בצורה שקשה להוציא כמו ברגים עם ראש משולש או לא יודע מה... ולכוות לטוב

בכל מקרה מצטער מאוד בשבילך ... :roll:

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

לא נראה לי שזה יעזור כי אם הם רוצים משהו הם לוקחים גם אם ישברו לך חצי אוטו בשביל זה.

הרעיון של הבובה נחמד ככה גם לא ישענו לך על האוטו. אני אישית שונא שנשענים עליו. אני מכיר מישהו שהייתה לו אזעקה כל כך רגישה שאם היית מתקרב לחלון ואני מדבר גם זה שעל יד הנהג זה היה מפעיל אותה

פורסם

אחי אין מה לעשות מי שרוצה משהו יקח אותו גם אם זה דורש לקחת את כל האוטו ולפרק לך אותו בשטחים!!

ברור שתמיד יכולים לפרק אבל אתה יכול לעשות דברים שירתיעו ודברים מסבכים ככה שהחצופים שיגנבו לך יעדיפו לחפש רכב אחר מאשר לבוא עם מסור ולנסר לך חצי אוטו....

בנוסף לזה מישהו פה פעם המליץ, שזה ממש רעיון מעולה חוץ מהרמקול שיושב במנוע לשים אחד גם בתוך הרכב כלומר בסלון עצמו (במקום נסתר) = מתחת לכיסא מתחת להגה או כל מקום אפשרי ונסתר...

תאמין לי שעד שהוא ימצא את הרמקול בשביל לנתק אותו אני מקווה שיפגע לו עור התוף "קצת הרבה" וגם קשה להיות באיזור של הרמקול הוא ממש צורם באוזן...

לא עליינו מקרים כואבים כאלה!!!!!

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

לא נורא גבר.

המערכת הבאה שלך תהיה :

1. יותר טובה

2. יותר ממוגנת

3. חבל לחשוב על "מה היה אם" אבל להחזיק כזו מערכת (האמת שזו לא כזו מערכת, אבל היא יקרה לבעליה וזה הכי חשבו) באוטו בלי אזעקה ובלי חסימת גישה לתא המטען מתוך האוטו זה מטומטם.

בהצלחה ומשתתף בצערך

רון.

-ולכל המקגייורים שהולכים להציל את העולם עם ברזלים ועיגון של הרמקול לקושלרXXXXק... מנסיוני בקרב מספר "משאילי מערכות" אין הרבה מה לעשות, מי שהחליטו להתלבש לו על האוטו יכול מקסימום לפרק את המערכת ולהכניס אותה הבייתה. כל פתרון אחר הוא בכדר כוסות רוח למת-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

באזעקות החדשות מרכיבים את כל המערכת אזעקה בתוך המכונית יש מתחת למכסה מנוע רק את המפסק הזה שמפסיק את האזעקה בעזרת המפתח

פורסם

המערכת הכי טובה נגד פריצות זה גלי נפח או תזוזה כמו שאמרו.

עם צופרי הזעקה שניים של 120DB בתוך האוטו ואחד במנוע. מרוב רעש ובילבול הוא לא ידע מה לעשות עם עצמו. ישר יברח. זה רעש עצום ממש ממש חזק שמעתי אזעקה כזו רק עם צופר אחד. זה משהו מטריף אתה לא מרוכז בכולם שאתה שומע את זה בתוך האוטו.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

אתה צודק תמיר, אבל שאני אמרתי לבחור שהתקין לי את הביפר MVP, הוא אמר לי שאי אפשר לחבר למוח של האזעקה עוד שופר, כי זה מיוחד השופר שמגיע איתו ואפשר לחבר רק אחד.

ברור שלי שזה שקר, מה זה מוח זה בסך הכל ריליי, אז בבקשה שמישהו ירשום לי תוכנית איך אני עושה את זה.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אבל(!) :

זה ברור הרי שאחד ממתין ליד מכסה המנוע, והשני פותח לו את המכסה מהרכב,

וכל הפעולה הזו, עד שהאחד מנתק את המצבר+אזעקה זה פעולה של מספר שניות בלבד...

תשים גם 700 צופרים, הם ינותקו לאחר מספר שניות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...