Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש בפורום

ראיתי באיזה אתר ברשת רמקולים של מוראל קומפוננט דוטק 6 אמ קיי 2 במחיר 829 ומגבר של EARTHQUAKE TNT-600 רציתי לשאול אתכם האם המגבר יתאים לרמקולים והאם החברה הזו טובה בקשר לקומפוננט הספקתי כבר לקרוא בפורום שהם טובים

אשמח לדעת איך החברה הזו האם היא אמינה וטובה האם המגבר הזה מספיק חזק בשביל הקומפוננט?

אהה אני גם מתכוון להוסיף רמקולים של מוראל פולס 6X9

תודה מראש לכל העונים

הנה הקישור לנתוני המגבר

http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=724

פורסם

קודם כול תשנה כותרת

בקשר לשאלה...

אני לא מכיר את המגבר וזה לא נראת לי חברה מוכרת

עצה שלי במחיר הזה או אתה יכול להביא דברים הרבה יותר טובים אם אתה רוצה אולי אפילו יד שניה

אם יש מצב אתה משיג עוד 250 שקל אתה יכול לקחת את המגבר החדש של לאנזא זה שאמור להוציא 150RMS לערוץ ( אני מאמין שזה לא באמת 150 אבל זה מגבר חזק לפחות ככה אמרו וככה נראה לי )

בקשר לקומפוננט הסט הזה ממש מצויין יש לי אותו ולעוד רבים בטוח תיהיה מרוצה

בקשר לאחוריים

הם באמת על רמה ! אין הרבה אחורייים כאלה

מה עם סאב יש לך משהו ? קונה משהו ?

פורסם

איך אתה מגדיר חברה שקוראים לה X שהיא שווה 1, ועוד חברה שקוראים לה Y , שגם היא שווה ל 1.

?

כשאתה אומר שהם ברמה של לאנזר, אתה מתכוון שגם הם נותנים הצהרות מופרזות ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

קראתי עליה במגזינים למינהם ואני מאשר שהיא באותה רמה..

חבל פה על האנשים עם הם היו קוראיםמגזינים מחו"ל על סטריאו לרכב הם בטח היו מכירים את החברה הזו ובארץ יש מגזינים אדירים על סטריאו אבל הם בשפה הרוסית...

פורסם

יש איזה מגבר זול (עדיף 4 ערוצים) שיהיה טוב לרמקולים האלה?

נגיד המאגנט ROCK 800 או אולי בוס 2900 או פלטינום אודיו 1200W?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...