Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע ברכב (סיויק 99)

HU: פיוניר 5650

רמקולים אחוריים פיוניר 240

קדמיים מקוריים

מגבר yellow point 4*100 די חלש

סאב

אני מעוניין להוסיף קומפוננט ומגבר חדש ויש לי תקציב של 1200 ש"ח לכל היותר

לפי מה שהבנתי משיחות כאן החברה MAGNAT מעניקה תמורה גדולה לכסף והרכיבים שלה לא יקרים מידי

שמתי עין על הקומפוננט הזה:

http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=BP-216&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=61

ועל המגבר הזה:

http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=TheRock-600&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64

אני רוצה שהמגבר הזה יגביר את הקומפוננט והאחוריים והמגבר הנוכחי שאצלי באוטו את הסאב (למרות שיהיו שתצי יציאות פנויות כי המגבר הנוכחי 4 ערוצים)

מה אתם אומרים? אם יש שינויים/שיפורים במסגרת התקציב אני אשמח לשמוע וגם דעות נוספות על MAGNAT כי אני לוקח הימור די גדול כאן

תודה רבה רבה

פורסם

אתה נותן לניסוח רושם כאילו הרכישה של מאגנט, נותנת פי 7 מכל חברה אחרת, ולא זה לא המצב כמובן.

החברה נותנת תמורה טובה לתקציב, אבל לא יותר מזה..

בכל אופן, בתקציב הזה אני מאמין שזאת אכן הרכישה הכי מוצלחת שתוכל לבצע, ואכן יהיה שיפור מצויין למערכת.

אין לי ניסיון עם הסידרה של המגברים הזאתי, אם בסופו של דבר תקבל ביקורת רעה על הסידרה הזאתי, יש לך בתוספת קטנה של כסף, את הסידרה XCITE, שיש לי ניסיון חיובי איתה..

(XCITE זאת סידרה ישנה, ישנה אפשרות שהסידרה החדשה טובה ממנה, אך שוב, אין לי ניסיון ממשי כדי להעיד על טיבה.. רק תשקול את זה כתור אלטרנטיבה).

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אם אתה רוצה לא חייב להיות מצב שתישאר עם 2 יציאות לא פנויות אני הייתי הולך על קומפוננט ברמה

יותר גבוה ופשוט מחבר לו את המגבר כ 2 יציאות בגישור ואז הוא יקבל הספק לא רק בכלל ואז כר עשית את שלך קומפוננט ברמה עם הספק נורמאלי ואתה מסודר

• תוכן חדש...