פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,400 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
אני רוצה לדעת איך אפשר להזמין את המתקינים של חברת רוקפורד למה יש לי מגבר מאוד מאוד חזק וסאב מאוד חזק והם משפיעים על הצריכת חשמל של האוטו כולו כי כנראה ההתקנות לא מי יודע מה ואני גם רוצה שהם יכוונו תמערכת והכול זה סאב 1000RMS(2OHM) HX2 ומגבר 1000RMSX2OHM וחנויות לרוב לא מתקינות הרבה מערכות כאלה חזקות אז אין להם הרבה מושג ואני צריך להשיג טלפון או איכשהוא את המתקינים של החברה אז אם יש למשהו מספר או משהו שיגיב תודה.
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, אז ככה: אני רוצה להשים רמקולים אחוריים באוטו (פאסאט 94).. ואני מתלבט בין שתי דגמים 1. פיוניר TS-A6970E עם 330 וואט http://www.stereo4sale.com/shop/pro...&products_id=91 או 2. JBL שאני אישית מאוד אוהב את האיכות סאונד שלהם JBL-693E http://www.stereo4sale.com/shop/pro...products_id=100 רציתי לדעת מה אתם אומרים... מה יותר כדאי. יש לי HU של איווה (סתם לא משהו..) 180W ושאני יביא את הרמקולים אני יחבר מגבר 200W. 1. מה אתם אומרים על השילוב של הרמקולים עם המגבר והHU? 2. ומה אתם מציעים לי לבחור מבינהם? ואולי יש הצעות אחרות טובות יותר בטווח מחירים הזה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.e-net.co.il/Product.asp?productid=1552
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 0 תגובות
- 951 צפיות
אז ככה אני צריך ממכם עזרה בשתי דברים. 1. גודל הרמקולים במיצובישי כריזמה 2. קומפוננט בגודל הנ"ל אני מאמין שיש שמה 3.5" או 4" גג. בבקשה תעזרו לי ואם מישה התקין פעם קומפוננט בכריזמה הוא ממש יעזור לי. כי יש לי מקום בדלת ממש קל להכין שמה חור לרמקולים, השאלה אם מישהו עשה את זה פעם, ויש שם מספיק עומק?
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו במקרה יודע איזה גודל רמקולים יכולים להתאים בדלתות הקדמיות של סיאט קורדובה 01? (כמו פולו קלאסיק) ואיזה רמקולים מגיעים במקור? (בדגם הפחות מפואר) אני מתכנן להתקין קומפוננט מלפנים והייתי מעוניין לדעת אם מישהו ביצע זאת ברכב כשלי איזה גודל נכנס ואולי דגשים להתקנה. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת RFTeam, -
- 7 תגובות
- 854 צפיות
מה עדיף לרכוש,קומפוננט של מורל דוטק חדש ב1100 ש"ח או מורל היבריד יד שנייה בני שנה בערך ב800 ש"ח? תודה.
- 0 תגובות
- 798 צפיות
של חברת Jensen 12" 92 db 150 rms 300 wattes max אני צריך תשובה מהר כי אני הולך להתקין אותו מחר
הודעה אחרונה מאת Seat LEon Cupra, -
מגבר מותאם ! 1 2
מאת סאונד בראש- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לאט לאט המשכורת מתקרבת וחושבים על מה לבזבז את הכסף ! אני צריך המלצה למגבר שיפתח 305C אחד !!!!! חשבתי על 1200D לאנזר 1250 ש"ח חשבתי על מגנט פאנטום 1450 ש"ח על מה אתם ממליצים ( לו חובה מהמבחר הנ"ל ) טווח השקעה 1500 תודה מראש סאונד בראש
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
מגבר זורק חשמל 1 2
מאת סאונד בראש- 23 תגובות
- 2 אלף צפיות
הייתי מעוניין לדעת אם המגבר שלי זורק חשמל אילו דרכים יש לבדוק את זה ?!? כי אני מעוניין לרכוש טוויטרים של מוראל MT11 ולא בא לי שהם ילכו כמו שחבריהם הקודמים הלכו בלי סיבה !
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 1 תגובות
- 788 צפיות
תגידו לי, מישהו מכיר את המגזין הנ"ל (Bass Monster) ?, דוד שלי עושה למגזין car audio מאיזשהו מישהו בחו"ל, אז הוא אמר לי בוא תעשה אתה לזה וכל הזמן נתחלף ויהיה לנו בעצם מנויים לשתי עיתונים, האם מישהו מכיר או יכול לתת לי חוות דעת עליו?
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נפצח בשלום ידידותי שכן זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום ועכשיו לשאלה: האם לHU של פיוניר יש ציינג'ר שקורא MP3? במספר חנויות באזור המרכז אמרו שלא קיים... האמנם? תודה מראש, מור
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 923 צפיות
מגבר=לנזאר 434 סאב=פיוניר 305 קומפוננט=מורל דוקאט6.5 מחיר כולל 2950,לא כולל התקנה,המחיר סביר? והאם הייתם מחליפים את אחד הרכיבים? תודה
הודעה אחרונה מאת guy_d, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 768 צפיות
האם אפשרי לקחת רמקולים של מערכת ביתית ולחבר אותם לרכב כרמקולים זמניים (הרמקולים הקדמיים בנתיים לא עובדים). אם כן, מחברים אותם למגבר או גם למערכת?
הודעה אחרונה מאת K C, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני עומד לפני רכישה של רכב חדש , ואני רוצה להשאיר לי כסף בצד (חוץ מרכישת הרכב , ביטוח , ויישור קו) למערכת סבירה. כמה אמורה לעלות לי מערכת סבירה כולל: HU של פיוניר קורא MP3 , רמקולים אחוריים 6X9 , קומפוננט קידמי ? כמובן שמאוחר יותר יצטרף סאב ומגבר האם יש צורך במגבר כבר עכשיו ? האם לוותר על רמקולים אחוריים כבר עכשיו ולהקים מערכת שלמה מההתחלה ?
הודעה אחרונה מאת nahag-pesha, -
- 5 תגובות
- 713 צפיות
הבאנל של הדלת שלי התחיל לעשות רעשים מהבאסים וגם אם מישהו נישען עליו. רציתי לשאול פה אם לפי דעתכם חיזוק הפאנל על-ידי מריחת שכבת פיבר דקה על צידו הפנימי תעזור למנוע רעשים אלו ? ואם זה לא מסוכן למרוח פיבר על הפאנל מחשש שלא ינזק ? יש לי ניסיון אם עבודה אם פיבר אבל אף-פעם לא ניסיתי לשלב זאת ברכב. תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מאז החלפת רכבי לפני כשלושה חודשים האחרונים עסקתי בתכנון המערכת שתורכב ברכבי מסוג ניסאן אלמרה פרפקט, אט אט התאספו להם הרכיבים (שחלקם שודרגו ) וכשהגיע העת ,נקבע שההתקנה תיערך בשני ימים מלאים וזאת כדי שנגיע במגבלות לתוצאה האופטימלית. נתחיל מחלקי המערכת: רדיו דיסק :alpine- cda9833/35 (טרם נקנה) - "רדיו" זה יחליף את האלפיין 9811 שהיה ברשותי וזאת מכיוון שאין לו קרוסאובר מלא כפי שיש ב-9833/35. מגברים: א- Genesis FOUR CHANNEL מגבר מסידרה 3 המספק 4*88 וואט ר.מ.ס שיחובר לקומפוננט מסוג מורל הייבריד 6.5 אינטש (שני ערוצים למיד ושניים לטוויטר). ב- GENESIS PROFILE SUB המספק 550 וואט ר.מ.ס ב-2 אום או 350 וואט ב-4 אום סאב: jl audio 10 w3 חיווט: סטנדרטי…
הודעה אחרונה מאת 620SI, -
סופסוף יש מערכת :) 1 2
מאת rd32- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
או קיי בשעה טובה ואחרי ים זיבולי שכל יש מערכת בשברולט שלי הפירוט : HU פיוניר 560 פריימיר קופוננט קדמי Xtant סאב וואפר candence UD124 800W מגבר JBL ארבע יציאות 800W אני מרוצה השלב הבא - סט אחורי טוב, הגברה טובה יותר שתלך לסט הקדמי וjbl יישאר על הסאב והאחורי שומעים פשוט מדהים. stereo 4 sale מלכים.
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם ! יש לי ברכב זוג רמקולים של kenwood 350W מאחורה ומגבר של סוני 80W RMS מחובר אליהם . אני מאוד נהנה מהצליל של המערכת אבל מאוד חסרה לי הבמה הקדמית של הסאונד . אני לא יכול להרשות לעצמי להוציא עכשיו בוחטה של מזומנים על קומפוננט ומגבר ולכן אני מחפש המלצה על זוג רמקולים טובים שאני יוכל לשים מקדימה . המוזיקה שאני שומע היא בעיקר ישראלי/RAP/ואלקטרוני . מה הם האופציות שלי ? דוד
הודעה אחרונה מאת David, -
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
קניתי את כל הרכיבים להשלמת המערכת שלי עכשיו אני מתכוון להרכיב אותה HU Sony CDX-C8000R 50X4 550 שקל MAGNAT BP216 קומפוננט 250 שקל Sony Xplod XS-F6932 220W 6/9 אחוריים 210 שקל Bazooka CS-12 - 200 RMS סאב 480 שקל Sony XM-752EQX 2X75 RMS מגבר לקומפוננט 250 שקל Sony XM-752EQX 1X200 RMS מגבר לסאב 300 שקל סה"כ הושקע: 2040 שקל ראו את המפרט שלי למטה והנה תמונה שעשיתי להדגמה של המערכת אשמח לקבל תגובות...
הודעה אחרונה מאת okiman, -
- 6 תגובות
- 848 צפיות
התקינו לי מערכת ברכב, קומפלט. אני לא הייתי מרוצה מקליטת הרדיו, היו רעשים - אבל שמעו "בסדר". היום נסעתי לירושלים, ואיך שאני מתרחק מהמרכז - שלג! כלום! גורנישט! מת. לא שומעים כלום. כשהיתקרבתי לירושלים, התחילו לשמוע קצת תחנות מקומיות, וגם כן, לא ממש בסדר. אני מניח שהרדיו דיסק (פיוניר 7600) בסדר. מה עושים?
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני עומד לקנות מגבר לסאב infinity kappa perfect 10 SVC הסאב יושב בתיבת 17 ליטר אטומה חשבתי על Rockford 501bd השאלה אם הוא מספיק חזק
הודעה אחרונה מאת koyote, -
- 6 תגובות
- 980 צפיות
http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=UXRFZ3412 מומלץ ?? יש לי רכב קטן ועד עכשיו המליצו על 305C **אני מחפש סאב שאני ירגיש אותו בכל האוטו** מה אתם אומרים עליו ?? אז מה אני שואל בעצם ?? 1 ) לפי דעתכם איזה מהסאבים לקחת ? 2 ) מה הנפח תיבה של רוקפורד פתוחה\אטומה?? 3 ) איזה מגבר צריך כדי להרים את הסאב רוקפורד ???
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכם. ברשותי כרגע רדיו דיסק של סוני. עם רמקולים פשוטים למדיי של פיוניר 120 וואט מקדימה. ורמקולים 6X9 פיוניר 220 וואט מאחורה. מגבר של אלפיין V12 שמרים לי 2 סאבים (בבריג') של פיוניר חדשים 305C כל אחד 400 וואט RMS. מכייון שהמגבר תופס את הסאבים הרמקולים שלי לא מוגברים. מה שנותן לי אפקט ממש ממש גרוע של סאונד כאשר אין כמעט TREBEL לעומת הבאסים הנוראים והמפחידים שמפרקים את כל האוטו. עכשיו הייתי רוצה המלצה למגבר פשוט מאד. אפשרי אפילו 2 יציאות כדי להגביר את הרמקולים האחוריים. הייתי רוצה לדעת את תווך המחירים של המגברים הפשוטים. לא חייב חברות כמו רוקפורד ואלפיין וכו'. משהו פשוט שיעשה את העבודה. תודה רבה לעוזרים.
מבחן MP3 VS. WAVE יוצא לדרך. המבחן כולל 4 קטעים באורך של כ20 שניות משירים שונים. כל קטע מופיע פעמיים, האחד באיכות WAVE המקורית והשני (לא בהכרח בסדר הזה) קודד כ MP3 והומר חזרה ל WAVE. כל שעליכם לעשות הוא לקבוע איזה משני הקטעים איכותי יותר. אפשר לצרוב את הקבצים על דיסק ולשמוע בכל מערכת (זה לא MP3, זה WAVE). נא לשלוח אליי את התשובות בהודעה פרטית, אני אפרסם את התוצאות בעוד מספר ימים כשאראה שיש ירידה במספר המורידים/משיבים. מי שרוצה לעשות את המבחן אך מסיבה זו או אחרת לא רוצה שארשום את שמו בתוצאות שיכתוב בראשית ההודעה "אנונימי". בתשובה עליכם לציין את מספר הקטע (לדוגמא קטע 2) ואילו מהקטעים נשמע איכותי יותר (לדוגמא קטע B). אם לא שמעתם הבדל בין הקטעים ציינו לדוגמא "קטע …
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני מחפש קבצי מוסיקה לכיוון GAIN , כל מי שיכול להביא לי קישור להורדת הקבצים אני אודה לו מאוד תודה מראש
אקולייזר
מאת alfa_romeo11- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לדעת במה תורם אקולייזר שמותקן בנפרד מהמערכת? כאילו לא האקולייזר של המערכת אחד חיצוני כזה.
הודעה אחרונה מאת alfa_romeo11, -
- 2 תגובות
- 988 צפיות
אני הולך להתקין קומפוננט של מגנאט ואני חייב הגבה כדי להתקין קומפוננט של 6.5 באסטרה.. באיזה מידות צריך להיות קוטר העיגול שמשמש להגבת הקומפוננט?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 3 תגובות
- 787 צפיות
1) רוקפורד http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=UXRFZ3412 2) פיוניר http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1066 מחיר סה"כ שווה.. מה אתם הייתם קונים???
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קודם כל תגידו מזל טוב - התחדשתי במגבר ! קניתי את הלאנזר וייב 420 ! ( 800w ) עכשיו יש לי שאלה : במגבר יש לכל ערוץ 2 כניסות ( בסה"כ 8 ) אז לאן אני מחבר את ה - RCA שיוצא מהמערכת ( יש לי רק 2 בננות ) ?! תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת T.s.R, -
- 5 תגובות
- 942 צפיות
מישהו רוצה למכור לי את המגבר הזה: http://www.energenix.com/jensen-xa92.html תגיבו עליו בבקשה מה הוא יכול להחזיק אם הוא יכול בכלל? סאב יחזיק? יש לי את הפיוניר 450W מהסידרה הישנה והטובה 150W RMS או שהוא יוכל להחזיק רמקולים 6X9 ? תודה על התגובות שלכם זה חשוב לי.
הודעה אחרונה מאת subwoofer,
-
מי מחובר 66 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 425 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- avargel
- tan tan
- ldti
- BoazB11
- SlowRide
- AUDIO KING
- אברהם א
- Mike Lowrey
- פאטון
- noamcars
- danbr
- dinnnn