Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבאנל של הדלת שלי התחיל לעשות רעשים מהבאסים וגם אם מישהו נישען עליו.

רציתי לשאול פה אם לפי דעתכם חיזוק הפאנל על-ידי מריחת שכבת פיבר דקה על צידו הפנימי תעזור למנוע רעשים אלו ? ואם זה לא מסוכן למרוח פיבר על הפאנל מחשש שלא ינזק ?

יש לי ניסיון אם עבודה אם פיבר אבל אף-פעם לא ניסיתי לשלב זאת ברכב.

תודה לכל העונים.

פורסם

מה שאני ממליץ לך לעשות זה פשוט לשים אטימה חלקית או מלאה בדלת, אטימה חלקית תביא לצמצום משמעותי של הרעשים האלה שאתה מדבר אליהם ואטימה מלאה תבטל לגמרי את הרעשים ותגרום למצב שתשמע "יותר" מוזיקה בכל מקרה זה תלוי בתקציב שלך אטימה חלקית עם שכבה אוטמת של magnat עולה 100 ש"ח בערך ואטימה מלאה תעלה לך באיזור ה-450 ש"ח

בכל אופן לי יש קומפוננט phace leaner 5" 1/4 (דרך הגב הסאונד שיוצא מהקומפוננט הזה פשוט חלומי!) עם אטימה חלקית ואני לא מבחין בשום רעש מהסוג שאתה מדבר עליו לפניכן היו לי קומפוננט של מורל ללא שום אטימה והיו לי הרבה רעשים מהמיד בס שבדלת.

פורסם
מה שאני ממליץ לך לעשות זה פשוט לשים אטימה חלקית או מלאה בדלת, אטימה חלקית תביא לצמצום משמעותי של הרעשים האלה שאתה מדבר אליהם ואטימה מלאה תבטל לגמרי את הרעשים ותגרום למצב שתשמע "יותר" מוזיקה בכל מקרה זה תלוי בתקציב שלך אטימה חלקית עם שכבה אוטמת של magnat עולה 100 ש"ח בערך ואטימה מלאה תעלה לך באיזור ה-450 ש"ח

בכל אופן לי יש קומפוננט phace leaner 5" 1/4 (דרך הגב הסאונד שיוצא מהקומפוננט הזה פשוט חלומי!) עם אטימה חלקית ואני לא מבחין בשום רעש מהסוג שאתה מדבר עליו לפניכן היו לי קומפוננט של מורל ללא שום אטימה והיו לי הרבה רעשים מהמיד בס שבדלת.

שכבה אוטמת של מגנט ?בטח התכוונת לDYNAMAT

אם תאטום אם DYNAMAT הרעידות יפסקו(אם בעל מקצוע יעשה זאת)שכבה של פיבר תעזור לך לחזק את הצד הפנימי של הדלת(החיפוי הפלסטי) לפני ששמים את הDYNAMAT אבל מניעת רעידות זה לא יעשה.

עמרי -PHASE LINEAR

פורסם

העניין הוא שזה לא רק רעידות מהמערכת , אפילו אם מישהו נשען על הפאנל הוא מוציא רעשים ובגלל זה אני רוצה להשתמש בפיבר לחיזוק הפאנל ואוליי אחר-כך דינמאט לדלת עצמה.

תודה על התשובות , עוד דעות יתקבלו בברכה.

בני.

פורסם

עמרי, מהיכן רכשת את הקומפ,בכמה ,מה ההצהרות שלו , ועם מה אתה מגביר אותו?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...