Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

ברשותי כרגע רדיו דיסק של סוני.

עם רמקולים פשוטים למדיי של פיוניר 120 וואט מקדימה.

ורמקולים 6X9 פיוניר 220 וואט מאחורה.

מגבר של אלפיין V12 שמרים לי 2 סאבים (בבריג') של פיוניר חדשים 305C כל אחד 400 וואט RMS.

מכייון שהמגבר תופס את הסאבים הרמקולים שלי לא מוגברים.

מה שנותן לי אפקט ממש ממש גרוע של סאונד כאשר אין כמעט TREBEL לעומת הבאסים הנוראים והמפחידים שמפרקים את כל האוטו.

עכשיו הייתי רוצה המלצה למגבר פשוט מאד.

אפשרי אפילו 2 יציאות כדי להגביר את הרמקולים האחוריים.

הייתי רוצה לדעת את תווך המחירים של המגברים הפשוטים.

לא חייב חברות כמו רוקפורד ואלפיין וכו'.

משהו פשוט שיעשה את העבודה.

תודה רבה לעוזרים. :-D

פורסם
לא יותר פשוט לקנות 2 טוויטרים טובים ולחבר אותם מקדימה בנוסף......?

ברור שיש לי גם שני טוויורים.

אבל אני מחפש עוד מגבר להגביר את הרמקולים.

איך אתה בכלל משווה 2 טוויטרים ל2 רמקולים מוגברים?

פורסם

קודם כל לא הזכרת בהודעה הראשונית שלך שיש לך טוויטרים ושנית חשבתי בכיוון הפיתרון הזול.

עכשיו כשאני יודע שיש לך כבר טוויטרים(ברור לא?...) אז אני מניח שאתה חייב מגבר להגברת זוג הרמקולים,למרות שאני חושב שאולי ניתן לכוון את התדרים של הבאסים או להוריד קצת מהעוצמה שלהם כך שהמידים והטוויטרים יקבלו יותר הדגשה.

פורסם
קודם כל לא הזכרת בהודעה הראשונית שלך שיש לך טוויטרים ושנית חשבתי בכיוון הפיתרון הזול.

עכשיו כשאני יודע שיש לך כבר טוויטרים(ברור לא?...) אז אני מניח שאתה חייב מגבר להגברת זוג הרמקולים,למרות שאני חושב שאולי ניתן לכוון את התדרים של הבאסים או להוריד קצת מהעוצמה שלהם כך שהמידים והטוויטרים יקבלו יותר הדגשה.

תראה... הסאבים מכווונים למינימום והמיד והטרבל מכוונים כמעט למקסימום.

בשביל לקבל הדגשה של המיד והטרבל אני צריך להגביר את הווליום ממש ממש הרבה.

לפני המערכת הזאת..

היה לי מגבר של בוס 1000 וואט.

וסאב אחד של רד סאונד.

אז המגבר הגביר לי גם את הרמקולים וגם את הסאב.

ושמעו הרבה הרבה יותר טוב.

אני פשוט מנסה להגיד שלא משנה כמה אני ישחק עם הכיוונים אני בחיים לא יגיע אפילו קרוב לאפקט של הגברה.

וזה מה שאני צריך.

אז פשוט רציתי לדעת מחירים של מגברים פשוטים.

פורסם

אבל זה ברור שזה המצב שייצא מהתחלה,אתה שם שתי סאבים כאלו (שלפי דעתי אפילו אחד כזה שמוגבר טוב זה יותר מידי) ומשלב את זה עם רמקולים שלא מוגברים...למה ציפית?שהרדיו דיסק פתאום יפתח את הרמקולים בצורה מדהימה שתצטרך אפילו סאב שלישי?...אין איזון בכלל במערכת.

במקומך או שהייתי שם קומפוננט טוב קדימה ומגביר את הקדמיים והאחוריים אבל בגלל שאני רואה שתקציב זה לא הצד החזק היום אז אתה יכול פשוט להוריד סאב אחד והלחזיר את ההגברה לרמקולים.

זה לא שחסר לך טרבל,חסר לך כל צליל שהוא לא באס.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
שלום לכם.

ברשותי כרגע רדיו דיסק של סוני.

עם רמקולים פשוטים למדיי של פיוניר 120 וואט מקדימה.

ורמקולים 6X9 פיוניר 220 וואט מאחורה.

מגבר של אלפיין V12 שמרים לי 2 סאבים (בבריג') של פיוניר חדשים 305C כל אחד 400 וואט RMS.

מכייון שהמגבר תופס את הסאבים הרמקולים שלי לא מוגברים.

מה שנותן לי אפקט ממש ממש גרוע של סאונד כאשר אין כמעט TREBEL לעומת הבאסים הנוראים והמפחידים שמפרקים את כל האוטו.

עכשיו הייתי רוצה המלצה למגבר פשוט מאד.

אפשרי אפילו 2 יציאות כדי להגביר את הרמקולים האחוריים.

הייתי רוצה לדעת את תווך המחירים של המגברים הפשוטים.

לא חייב חברות כמו רוקפורד ואלפיין וכו'.

משהו פשוט שיעשה את העבודה.

תודה רבה לעוזרים. :-D

כשאתה רוצה לשמוע כמו בן אדם ואז תחליש את הסאבים לרמה שתשתווה להגברה של שאר ארבעת הרמקולים.

כשאתה רוצה שאנשים בחוץ ישלשלו תותים אז תגביר את הסאבים.. במילא עם כזאת עוצמה אי אפשר להקשיב למוזיקה בצורה נורמאלית, גם אם המיד שלך היה משתווה בעוצמתו לסאבים.

פורסם

אני הייתי מוריד סאב אחד, ומתקין קומפוננטים (כמו שצריך) מקדימה.

ל305 אחד, יש גם ככה באס מטורף...

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

שום דבר לא יעזור לך.

אם אתה תוריד את הגיין כדי לקבל אפקט של טרבל ומיד.......

אז למה לך 2 סאבים?

כבר עדיף אחד ורמקולים מוגברים.

פשוט תקנה מגבר פשוט 2 ערוצים.

אפילו יד שניה.

יש פה בשפע.

ROVER=~~

• תוכן חדש...