Jump to content

subwoofer

  • הודעות

    42
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי subwoofer

  1. שלום לך. אני מציע לתילך לכמה אנשי מקצוע ותשאל את דעתם. אל תקשיב למתנשאים כמו תומר שברור שהוא חובבן מתנשא!!! האם ככה מאיימים על חברי פורום במקום להסביר ולעזור.....??? אתה לא שווה את האלף ומשהו הודעות שלך מר תומר! פשוט מגעיל!!!
  2. פשששששש....... נראה ממש מצויין. תעלה תמונות של הרכיבים כאשר הם מותקנים. אני ישמח לראות. ואני מצטרף לשאלה כמה עלתה לך הערכה?
  3. אם אני לא טועה קיים דבר כזה. שמעתי על זה. אבל לדעתי ממש מוגזם מאגר כל כך רב של שירים. נגיד מגש של 12 דיסקים. כל דיסק נילך על המינימום 130 שירים. 130X12 שווה 1560 שירים. 1560!!!!!! אני לא אוהב לשמוע שירים שאני לא יודע איפה מתחיל ואיפה ניגמר. ועם גיינגר כזה.... אתה תעביר יותר זמן בחיפוש שירים מאשר שמיעה. אבל בכללי יש דבר כזה. אני כמעט בטוח.
  4. תראה... הסאבים מכווונים למינימום והמיד והטרבל מכוונים כמעט למקסימום. בשביל לקבל הדגשה של המיד והטרבל אני צריך להגביר את הווליום ממש ממש הרבה. לפני המערכת הזאת.. היה לי מגבר של בוס 1000 וואט. וסאב אחד של רד סאונד. אז המגבר הגביר לי גם את הרמקולים וגם את הסאב. ושמעו הרבה הרבה יותר טוב. אני פשוט מנסה להגיד שלא משנה כמה אני ישחק עם הכיוונים אני בחיים לא יגיע אפילו קרוב לאפקט של הגברה. וזה מה שאני צריך. אז פשוט רציתי לדעת מחירים של מגברים פשוטים.
  5. היום כל אחד רוצה לעשות כסף. ותאמין לי שהוא יעשה כי יש מי שיקנה בסופו של דבר. פראירים לא מתים. רקק מתחלפים!
  6. נשמע טוב. כמה עלה לך כל הרכיבים וההתקנה?
  7. ברור שיש לי גם שני טוויורים. אבל אני מחפש עוד מגבר להגביר את הרמקולים. איך אתה בכלל משווה 2 טוויטרים ל2 רמקולים מוגברים?
  8. הוא לא יחזיק לך שום דבר מהרכיבים האלה. זה יותר מגבר "מנמיך" מאשר מגבר מגביר. במחשבה שניה לא היו צריכים לקרוא לזה מגבר!!! כמה רוצים למכור לך אותו אם מותר לשאול?
  9. בדקתה עם אולי גנבו לך את האנטנה???
  10. שלום לכם. ברשותי כרגע רדיו דיסק של סוני. עם רמקולים פשוטים למדיי של פיוניר 120 וואט מקדימה. ורמקולים 6X9 פיוניר 220 וואט מאחורה. מגבר של אלפיין V12 שמרים לי 2 סאבים (בבריג') של פיוניר חדשים 305C כל אחד 400 וואט RMS. מכייון שהמגבר תופס את הסאבים הרמקולים שלי לא מוגברים. מה שנותן לי אפקט ממש ממש גרוע של סאונד כאשר אין כמעט TREBEL לעומת הבאסים הנוראים והמפחידים שמפרקים את כל האוטו. עכשיו הייתי רוצה המלצה למגבר פשוט מאד. אפשרי אפילו 2 יציאות כדי להגביר את הרמקולים האחוריים. הייתי רוצה לדעת את תווך המחירים של המגברים הפשוטים. לא חייב חברות כמו רוקפורד ואלפיין וכו'. משהו פשוט שיעשה את העבודה. תודה רבה לעוזרים.
  11. אני אישית חושב שבישביל סאב כזה וקומפננט.. אין לך צורך במגבר יקר!!!!!! מגבר פשוט 4 יציאות יתן לך אפקט של סאונד מצויין. ולא צריך להשקיע עליו אלפי שקלים... אפילו לא קרוב. אבל זאת דעתי.
  12. אני יכול להגיד לך בוודאות ששני הסאבים שווים את המחיר ושנייהם טובים מאד. העניין הוא הטעם שלך בבאסים. כל אחד מהסאבים נותן צליל שונה. אני חושב שלרוקפורד יש צליל יותר מדיוק. אבל הפיוניר מפציץ יותר חזק. אני חושב שאתה צריך לשמוע את שנייהם. בכל מקרה זה תלוי גם בהגברה שלך. אני אישית הלכתי על הפיוניר. תודה ויום טוב. מה המחיר שהציעו לך עלייהם?
  13. שתדע ש150 וואט RMS בגישור... ירים ממש יפה סאב של 300 וואט RMS. אז תנסה.
  14. subwoofer

    Impreza Vs Evo - The Movie

    חבילת מקודדים יש לי. אני ינסה את התוכנה תודה לך.
  15. subwoofer

    Impreza Vs Evo - The Movie

    לא יודע..... משום מה הסרט לא עובד לי. אני מפעיל אותו במדיה פלייר לפני שהוא פותח אותו הוא אומר שהתוכנית ביצע פעולה לא חוקית. ונסגר! וככה גם בתוכניות אחרות שניסיתי לפתוח שם תקובץ.
  16. הרעיון הכי נחמד ששמעתי עד כה. זה שאנשים חוצפנים ולא יודעים להתייחס לזולת לא אומר שצריך לפגוע להם פיזית או מכאנית לרכב. אבל זאת רק דעתי.
  17. יש לי שאלה....... אלה המחירים של המוצרים בחנות???? נראה ממש זול.
  18. subwoofer

    טסות מסתובבת ?

    חחחחחחחח ....... ועכשיו ברצינות. אני מאמין שהטסות האלו כבר הגיעו לרשת אייס. אבל בייננו. זה הדבר הככיייייי מגעעעיייללללללללל בעולם!!!!! בהצלחה.
  19. אני משש לא אוהב להישמע מאכזב... הסאב הזה הוא לא ממש סאב. אחד החברים שלי הזמין אותו. והוא באמת הצטער על זה. בוא נעשה אחרת. תן לנו מחיר שאתה מוכן להשקיע בסאב.... אני מאמין שימליצו לך פה על הטוב ביותר במחיר שלך. וכמובן איזה מגבר יש לך?
  20. בשביל רמקולים כאלה..... 80 וואט. איזה מגבר אני צריך כדי להביא אותם לניצול מקסימלי? כמה וואט המגבר צריך להוציא ביציאה?
  21. פשוט אל תתקרב.....דברים כאלה לא קונים אחי. אל תאמין לכל מה שהם אומרים.
  22. הסאב הזה ישב אצלי באוטו בדיוק 3 ימים!!!! והעפתי אותו כמו טיל! אני לא יודע מה עם השאר אבל אני אישית קיבלתי התרשמות ממש זוועתית מהסאב הזה! ואפילו אם אהיו פה אנשים שיגידו שהסאב הזה נחמד.... 450 שקל??? ב500 שקל +- אתה מביא את הפיוניר 305C עם קופסא בניה עצמית. ואני מאמין שאף אחד פה לא יעדיך את המגנט על הפיוניר בגלל 50 שקל. תודה ויום טוב.
  23. עם קינתם את זה מברנר מהמושב..... אז עשיתם קניה באמת טובה. הוא באמת בחור טוב. ובקשר לסאב....דוד שלי מראשון קנה גם אחד ממנו לפני חצי שנה ב900 שקל. אחלה סאב שבעולם!!! אבל מצד שני.... שבמיר הזה אפשר להביא 2 סאבים פיוניר 305 C אז זה קצת משנה את המצב. אבל אין מה להגיד. סאב מצויין!
  24. לא יודע איזה מגבר זה. זה לא מגבר שלי. אז אנילא יודע. אולי מישהו יכול לעזור לי? כאשר מכבים את המערכת גם המגבר צריך להתכבות לגמריי. לא?
  25. שלום לכם. המגבר הראשון שלי היה מחובר במקום שלא יכלתי לראות את המנורות שלו.... אז זה דיי חדש לי. המגבר החדש שקניתי מחובר בצד ורואים אותו. כאשר אני מחבר את הפלוס והמינוס למגבר המנורה הירוקה נדלקת. כאשר אני מחבר את הREMOTE המנורה הצהובה נדלקת גם. (גם הירוק וגם הצהוב). וכאשר אני מכבה את המערכת רק הצהוב נכבה. והירוק דולק קבוע כל הזמן. זה בסדר???? או שמשהו פה לא טוב? תודה לעונים.
×
×
  • תוכן חדש...