פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,399 נושאים בפורום הזה
-
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
איזה סט מבין שתי הקומפוננטים האלה יותר איכותי?
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 2 תגובות
- 843 צפיות
שלום לכולם ושנה טובה. רציתי לדעת איך מחשבים את התדר המכוון לפורט.ומהו התדר המומלץ.
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
תחרות פרטית 1 2 3
מאת shmul87s- 39 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום חבר שלי הציע לי להתחרות איתו , אלו הנתונים , מכרתי לו את הסאב שלי הפייל סליל כפול עם תיבה 75 ליטר , בנוסף יש לו עוד סאב של מגנט עם תיבה מקורית גם נראה לי משהו בסביבות 50-60 ליטר http://www.magnat.de/car/car.php?serie=Xecutor&detail=115112&area=2&lang=en מגבר אחד של HIFONICS 5 CH , ZEUS 700 , לסאב שלי בלבד ועוד מגבר של רוקפורד 200X4 , מרים את המגנט , ועוד שני רמקולים של קנווד300 , אין קדמיים רק טווטרים של אלפין, פונטיק ישנות זה שלו,, שזה שלי: שני פיוניר 305 כל תיבה 64 ליטר אטומה , מגבר אחד של לנזר 424 הריטג מרים את שני הסאבים , כל סאב לגישור , מגבר שני של רוקפורד כמו שלו 200X4 לרמקולים האחוריים של ק…
- 4 תגובות
- 896 צפיות
שאלה לי אליכם חברים יקרים: אני מחפש רמקולים אחוריים של רוקפורד, חיפשתי בכל האתרים הידועים למכירות פומביות ומה לא, אבל לא מצאתי... אולי מישהו יכול לתת לי איזה אתר שמוכר רמקולים של רוקפורד, לא חייב במכירה פומבית. אה ועוד שאלה לא ממש קשורה לנושא... מה זה אומר קומפוננט? רמקולים קדמיים יעני?
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
הבאתי רדיו דיסק של קננוד אני לא יודע מה הדגם בקיצור זה מדוד שלי היה בתוך המערכת דיסקק והוא ניסה להוציא תדיסק וזה כבר היה מפורק אז הדבע הזה שם את הפוס והמינוס במצבר הופפפ הרדיו דיסק נשרףף?? אפשרי לתקן דבר כזהה?? אולי הפיוז משהו נשרףף??
התלבטות בין מגברים 1 2 3
מאת ROEI-A- 33 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני מחפש מגבר לא יקר מידי כמו שרואים לפי האפשרויות ורציתי לקבל חוות דעת או אם למישהו היה אחד מהם או עדיין יש ולדעת אם הם יעמדו בדרישות שהם זוג רמקולים בעתיד קומפוננטים וסאב פיוניר 305. המגברים הם: פלטיניום:http://www.netactive.co.il/product.php?item=2365&cat=166 ולקנו:http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=15988 בוס:http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=12286 אם למישהו יש הצעות אחרות בסביבות המחירים האלה אני מעונין לשמוע גם אותם.
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 4 תגובות
- 945 צפיות
עם אני יחבר לדוגמא רמקול של התנגדות 8 אום למגבר של 4 אום?
הודעה אחרונה מאת neo19, -
המלצות ל HU 1 2
מאת HeadSpiN- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום אני רוצה להחליף את ה HU אצלי ולהוציא את הצ'נג'ר..או אולי להשאיר אותו אבל חובה מכשיר קנווד ? אני חייב שיהיה לו כניסת AUX IN בישביל לחבר מחשב נייד,נגן MP3 נייד של IRIVER H140 וכד'. חובה שיקרא MP3 תקציב עד 1700 ש"ח.
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב. שידרגתי את המערכת לי והחלטתי להתקין אותה ולצלם ככה שגם אתם תוכלו לראות. אני מדבר על הבאגז. קניתי מגבר וסאב. המגבר הוא של אלפיין V12 והסאב של פיוניר 305C. אז ככה.... קודם כל הוצאתי את כל החרא מהבאגז... עכשיו מדדתי את הריצפה של הבאגז וחתכתי דיקט שישמש כריצפה. אחרי שסיימתי...... הלבשתי את הדיקט בתוך הבאגז. עכשיו תוקעים את המגבר בצד.... על עוד דיקט שהכנתי בשבילו. מכניסים את הסאב למקום.... מחברים אותו.... עכשיו מה שנשאר זה להביא לבד ולצפות הכל.... שאהיה יותר יפה... אהה וגם לקנות מגבר קטן..לחבר ל2 הרמקולים. יום טוב.
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כמובן, רק לי יש את הדברים המוזרים הללו!. אוקי, יש לי ברכב שני מגברים, שעובדים עם 4 גישורים, (מגברי AB), עם קרוס אובר אקטיבי. (מדובר ברכב חדש).החיווט שיש כרגע, הוא שני כבלים של 8 גייג, עם שני פיוזים של 50 אמפר. מוצלבים בקצה שלהם. רציתי למדוד את נפילת המתח שתהייה לכבל יחיד, שיריץ את המגברים הנל, ולתדהמתי, כשניתקתי פיוז אחד. המגברים פשוט לא נדלקו. כשחיברתי אותו, הם עבדו. כשנתקתי פיוז שני, המגברים שוב, לא נדלקו, כשהחזרתי, פעלו. יש הסבר לתופעה המאוד מוזרה הזאתי ?
- 7 תגובות
- 838 צפיות
אחי שם מערכת חדשה ברכב שלו,כאשר פירקו את המערכת הקודמת שלו הוא לא שמר את התקע שלה (זה שמתחבר מהרכב),כאשר רציתי להתקין אותה אצלי הוא אמר שאין לו את השקע רק את הרדיודיסק עצמו. האם יש איזשהי שיטה למצוא את הפלוס והמינוס וכו',איזשהי דרך לזהות את היציאות בלי התקע? יש לציין שיש לי מד מתח וכו' וכל מיני כלים של אלקטרוניקה. תודה מראש. איציק.
- 3 תגובות
- 771 צפיות
שלום לכולם אז ככה, עוד שבועיים ההזמנה שלי מארה"ב מגיעה (Pioneer deh-9600mp) והייתי רוצה המלצות, איזה רמקולים לקנות, מגבר + סאב.. התקציב שלי לכל זה מקסימום 3000 ש"ח.. תודה
תמונות של המערכת 1 2
מאת shmul87s- 22 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
זה תמונות של המערכת ה"זמנית" שלי , בעיקרון אני הולך להוסיף בשבוע הקרוב עוד מגבר לרמקולים , ולהוסיף לבד לתיבות , בקשר לתיבות הם בכוונה מופרדות על פי בקשה שלי , שקח אם אני הולך לטיול או משהו כזה אני מוציא אחד בלי בעיה , צילמתי גם את הפורט ומיקום הפורט , מה אתם אומרים על זה , היה הימור טוב למקם אותו שם בגודל כזה? נ.ב שכחתי לצלם את הטוויטר של הקומפוננט , אני יצלם אותו בהמשך ... אם יש חוות דעת למקום לשיפור , בבקשה תשלחו לי .... http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=2957B36A32AC4E8F909CA74218477E2C&alid=122217
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 977 צפיות
שלום אני צריך להחליף נורות תצוגה בתוך רדיודיסק של סוני מסוג CDX-4270R למישהו יש מושג אילו נורות צריך והיכן ניתן להשיגם? תודה מראש הרמן.
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 903 צפיות
מי מתכוון לבוא? אני והראלי נהיה שם... בשעה 13:00 מאחורי קניון ר"ג (אישית לא איכפת לי לחכות, כי יש שם גם מפגש PSI מחר) תבואו, יהיה נחמד להכיר אנשים.
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
השאלה שלי היא כך- אני לא רוצה להשקיע על מערכת פגז (קומפוננטים וכו'), קניתי HU של JVC KD-AR3000, מקדימה יש רמקולים מקוריים של החברה (גולף 01') וזהו! אבל שומעים טוב מאוד (אולי בגלל שלא שמעתי בחיים מערכת טובה ומושקעת- אבל זה לא משנה, אני מרוצה), בגלל לחץ של המשפחה שבנסיעות הם לא שומעים את המוזיקה החלטתי להתקין רמקולים מאחורה אבל בדלתות (יש הכנה). עכשיו באמת לשאלה- אם אני יעביר את הרמקולים הקדמיים לאחוריים, איזה רמקולים אתם ממליצים לרכוש בתקציב של 300 ש"ח (הבנתי שזה סכום מספיק לרמקולים טובים-אם יש לכם המלצות שחורגות ב+100 יתקבלו) כדי שלפחות ייתן לי סאונד יותר טוב ועוצמתי מאשר הרמקולים של החברה, או שרמקולים בתקציב זה לא ייתנו אפקט יותר טוב מאשר הרמקולים של החברה. אם לא ה…
בעייה עם הסאבים 1 2
מאת t.e.s- 27 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום יש לי ברכב סאב פול בתיבה אטומה. הסאבים הם של רוקפורד כאלה http://shopping.walla.co.il/wbl_vcs31_P_Images/bir/pic/VB005047BX.jpg שניים כאלה בתיבה אחת אטומה . עכשיו הם יושבים על מגבר 500 או 600 וואט של רד סאונד. (מגבר זמני עד שישיה מונובלוק נורמאלי) קיצר הבעייה היא כאשר אני מחבר כל סאב ליציאה הם מנגנים חלש, כשאני עושה את שניהם בגישור ביציאה כאילו פלוס של יציאה אחת ומינוס של השניה הם עדיין מנגנים על הפנים. וכאשר מחובר רק סאב אחד זה מנגן טוב ודופק נחמד וזה. יכול להיות בגלל שאין פיר בתיבה או משהו? או אולי המגבר חלש מידי
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למישהו יש מושג?. אין באפשרויות ולא רשום בחוברת איך. תמיר
הודעה אחרונה מאת Astro Power II, -
לאחר הדיון הממושך שהיה לנו אתמול החלטתי לעשות מבחן קטן לחברי הפורום בעלי השמיעה של האודיופילים מבינינו, וכמובן כל אחד אחר יכול להשתתף בו ולתת את חוות דעתו. המבחן הוא מאוד פשוט. יש לכם מספר דגימות סאונד 1. ביטרייט 128 2. ביטרייט 192 3. ביטרייט 256 4. VBR את התשובות של אלה שרוצים לקחת את המבחן הזה, כמובן וכמובן לא לפרסם פה בתדר את התשובות יש לשלוח אלי בהודעה פרטית. (הסיבה ? זה פשוט, פסיכולוגיה בגרוש, לא רוצה שתתנו את התשובות של החברים לפורום) אם עד סוף היום אקבל מספיק תגובות, אפרסם פה בפורום את תשובותייכם. מקווה שתענו למבחן הזה, ומי יתן ותוכיחו לנו האודיופילים איפה השינוים המורגשים. תודה מראש! http://us.f2.yahoofs.com/bc/4149361a_c46…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום יש לי באוטו מערכת מהסוג הזה: מגבר: V12 1000W רמקולים אחוריים: Kenwood 7X10 240W רמקולים קדמיים: מזבלה עירונית.. =\ סאב: Pioneer TS305W טוויטרים: Sony XS-H03 120W יש למישהו הצעות בקשר לרמקולים קדמיים שיתאימו? ואני מרגיש שמשהו חסר במערכת,שומעים דיי יפה אבל מה שמעצבן שבחלק מהשירים יש פתאום נפילה בבאסים וכל הזמן צריך לשחק עם ההגדרות.. אז מי שיכול לתת טיפים אני מחכה.. עוד משהו,יש לי בבית קומפוננט של Blaupunkt שסתם שוכב כי אחד מהוופרים פשוט לא עובד טוב,המגנט מסתובב במקום והוופר לא נכנס פנימה,לא מוציא באסים תודה
הודעה אחרונה מאת Lucky-Strike, -
הרכבת תיבה לסאב נתון חשוב 1 2 3
מאת ASAF- 44 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני בונה תיבה ורוצה שיהיה בה צלע אחד שקוף !! השאלה איך קוראים לפלסטיק מה העובי ואיך משתמשים בו תודה ושנה טובה
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם ! יש לחבר שלי בעיה שצצה לא מזמן לאחר שנה וחצי שלא היתה ... כשהאוטו מונע , ובאת חיבור RCA לערוצים של הרמקולים , מתחיל להיות מן רעש של מנוע ברמקולים, וכשהווליום על אפס ומעבירים אותו על 1 אז שומעים מן פיצוץ כזה, מה זה יכול להיות ? מאיפה זה בא ואיך איפשר להפטר מזה, מאוד מעצבן ... תודה לכל העוזרים ושנה טובה לכולם !
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
כאשר מחברים את הטוויטרים במקביל לרמקולים הקדמיים יורדת ההתנגדות ?! נהיית יותר קטנה מ-4 אום ?
כיול אמריקאי
מאת tzach205- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, אני צריך את עזרתכם בנושא שאני ממש לא מבין בו כלום... קניתי רכב יד שניה שבו הותקן רדיו-טייפ תומך ציינג'ר של סוני (אני לא זוכר מה הדגם) ניסיתי לכוון בו תחנות רדיו ואז גיליתי לתדהמתי שהמכשיר מכיר רק תחנות אי-זוגיות לדוגמא 100.1 91.9, 99.3 וכו' חבר שלי טוען שמדובר בכיול אמריקאי... מישהו פה שמע פעם על דבר כזה ואם אכן בזה מדובר האם אפשר לשנות את הכיול? בתודה מראש צח
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 21 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
טוב אז אני רוצה לדעת אם אני מפספס משהוא במה שצריך לקנות להתקנה של מגבר אם קבל וכמה זה אמור לעלות אז צריך:פיוז+בת פיוז כבל + - כבלי RCA כבל לרימוט אחשיוו המגבר הוא KICKER KX650.4 וחוברת כתוב שצריך בישבילו פיוז 80A וכבל 4G וששאלתי תמתקין אם יש לו הוא אמר שאני לא צריך כזה פיוז כי המצבר באוטו שלי הוא רק 50A וזה יכול לפוצץ לי תמצבר הוא משהוא כזה? ושאלתי אותו כמה עולה קיט מקצועי למגבר הוא רצה לתת לי משהו ב120 אם פיוז 30 אז מה אתם אומרים יש דבר מקצועי ב120 שקל? ואיזה פיוז אני באמת צריך?
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לא מזמן קניתי רמקולים 9*6 250 וואט של חברת dhd שאלתי היא האם לדעתכם כדי לי לחבר אותם למגבר שיש לי? המגבר הוא של prosound 800w הפחד שלי הוא שהרמקולים "יעלו עשן".
הודעה אחרונה מאת sayed, -
אהלן יש לי ב מ וו קופה... הרכב די חדש.. יש לי צינג'ר קנווד, מגבר של איזה חברה קקה נראה לי שרווד, וראש של קנווד גם אבל משהו פשוט ביותר. וסאב שלא מחובר כי אין יציאת סאב במגבר המעפן הזה. הרמקולים מאחורה מוגברים...הבעיה איתם שלא נשמע בהם באס ביכלל... הם פיוניר TSA משהו... אפילו שהראש על +4 שזה הכי גבוהה.. שמתי לב לאטימה כבדה של מתכת בבגאז האם יש קשר ישיר?
- 0 תגובות
- 881 צפיות
מחפש מקום לקניית חיווט ברמה בינונית פלוס אם מישהו יכול להפנות אותי למישהו/משהו באיזור המרכז אני ישמח אני מחפש 3 זוגות אר סי אי,כבל מתח,רמקולים..... ולא אוטו דיפו תודה לכל המכוונים
הודעה אחרונה מאת roei, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני רוצה לקנות רדיו דיסק מארצות הברית בסביבות ה200-250 דולר (דרך האינטרנט) אני רוצה שיהיו בו יציאות למגברים (אחד 4 ערוצים לרמקולים ואחד מונובלוק לסאבים) שתהיה איכות כמה שיותר טובה וישקרא MP3... היום גם די חשוב אבל לא כמו שאר הפרמטרים... מי שמכיר מחירים של דגמים בחנויות באינטרנט שבבקשה ייתן לי המלצות תודה, צבארי
- 2 תגובות
- 969 צפיות
שלום לכולם אני מעוניין לקבל חוות דעת על סטים של קומפוננט מהדגמים המובילים.. ברשותי רוקפורד FNQ3514.. איך הם ביחס למורל, MB QUART, ושאר החברות היותר טובות בתחום? תודה מראש לכל החווים.
הודעה אחרונה מאת RFTeam,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 855 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- לירון .ה.
- עדי17
- שימי 85
- ברנד
- spidrman
- Camaro 92
- tomerR
- ניקו פ.
- gadik6
- Jeka88
- אורי מ.
- תנטוש.