Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי היא כך- אני לא רוצה להשקיע על מערכת פגז (קומפוננטים וכו'), קניתי HU של JVC KD-AR3000, מקדימה יש רמקולים מקוריים של החברה (גולף 01') וזהו! אבל שומעים טוב מאוד (אולי בגלל שלא שמעתי בחיים מערכת טובה ומושקעת- אבל זה לא משנה, אני מרוצה), בגלל לחץ של המשפחה שבנסיעות הם לא שומעים את המוזיקה החלטתי להתקין רמקולים מאחורה אבל בדלתות (יש הכנה).

עכשיו באמת לשאלה- אם אני יעביר את הרמקולים הקדמיים לאחוריים, איזה רמקולים אתם ממליצים לרכוש בתקציב של 300 ש"ח (הבנתי שזה סכום מספיק לרמקולים טובים-אם יש לכם המלצות שחורגות ב+100 יתקבלו) כדי שלפחות ייתן לי סאונד יותר טוב ועוצמתי מאשר הרמקולים של החברה,

או שרמקולים בתקציב זה לא ייתנו אפקט יותר טוב מאשר הרמקולים של החברה.

אם לא הבנתם מה הפואנטה, תגיבו ואני יסביר בשנית.

תודה רבה ושיהיה לכם שנה מתוקה

טל

פורסם

אני משער שאינך הולך להתקין את הרכיבים לבד, הייתי ממליץ לקפוץ למתקין, שיתן חוות דעת על עלות ההתקנה של האחוריים ושל החדשים- בפרונט.

ואז תיראה כמה תוכל להקציב בשביל הרמקולים החדשים ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בשביל סאב לדוגמא, מגבר הוא חובה,

אם יש לך רמקולים שיש להם אפשרות לקבל הספק גבוהה מהרגיל, אז מגבר יתן שינוי מאוד חיובי.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אז הרמקולים שאני מחפש שהם בגודל 6.5' או 5.25' יסתפקו בהגבר של הרדיו דיסק?, כי לפי חיפושים שראיתי רמקולים כאלה הם בעלי הספק של 160 -180 (+-), זה הספק שדורש מגבר ?

מה ההבדל בין רמקול 6.5 עם ערוץ אחד לבין שתיים ושלוש?

ואיזה הם המומלצים? כמו שיש סדרה של פיוניר 260 וקנווד 330 שאפשר לקחת אותם בעיניים עצומות

פורסם

בדרך כלל צריך קומפוננט נחמד בשביל הגבירו, רמקולים "רגילים" לא ינוצלו נכון....

בכל אופן לגי אלמנטים, אני ממליץ לך לעבור על הFAQ יש שמה אחלה הסברים.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שמע את האמת אני יגיד לך, תראה יש פה FAQ, תקרא שמה על - RMS, קומפוננט ועל הגברה.

אתה תלמד הרבה ואז אתה יותר תדע למה לשאוף...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...