Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שיש לי BMW לא אומר שאני מיליונר...רק אייל יודע כמה קשה עבדתי בישביל הרכב הזה אז אל תשפוט כן?????? חוצפה,לפניו היה לי אלפא 75 זה אומר שהייתי עני ? מה קשור ,דבר או שניים על נהיגה אתה יודע? אז אם לא אני אספר לך אני נוהג על רכבים הנעה אחורית בלבד...כי זה מה שאני הכי אוהב בנהיגה.

ועכשיו למגבר מיקמיק בישבילך צילמתי הכי ברור שיש בעולם...

החיבורים אותו דבר...

אגב יכול להיות שלהד יוניט אין יצאת מגבר?

ampgood-1.JPG

ampgood-2.JPG

ampgood-3.JPG

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן צילמת הכי ברור, ואכן לא רואים בפאנל הזה קרוס כל שהו, (אם אני רואה נכון רואים את כפתור הגיין מתחת לכניסת הRCA, ישנם שניים כאלו, ומדובר במגבר שני יציאות בלבד, נכון?, רשום על כל אחד R, וL ?)

בפאנל השני אין כלום ? והאם אתה יכול להגיד לנו מה כתוב על שני ה"בוררים" שנמצאים מתחת לכניסת הRCA?

לגבי השאלה אם לפאנל יש יציאה למגבר, או לא, זה לא רלוונטי משום שלמגבר ניכנס RCA,

יכול להיות שיש לפאנל יציאה, יכול להיות שיש לו מתאם, כל עוד זה עובד.. וזה לא מפריע לך מבחינת איכות.

אז זה לא רלוונטי..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
זה שיש לי BMW לא אומר שאני מיליונר...רק אייל יודע כמה קשה עבדתי בישביל הרכב הזה אז אל תשפוט כן?????? חוצפה,לפניו היה לי אלפא 75 זה אומר שהייתי עני ? מה קשור ,דבר או שניים על נהיגה אתה יודע? אז אם לא אני אספר לך אני נוהג על רכבים הנעה אחורית בלבד...כי זה מה שאני הכי אוהב בנהיגה.

ועכשיו למגבר מיקמיק בישבילך צילמתי הכי ברור שיש בעולם...

החיבורים אותו דבר...

אגב יכול להיות שלהד יוניט אין יצאת מגבר?

אז מישהו אמר. וגם שפט. אז מה?? זוהי מדינה דמוקרטית. זוכר?

עבדת קשה? מגיע לך- כל הכבוד לך.

מהתמונות שלך, עולה שאין לך קרוס אובר במגבר, אך זה עדיין לא קשור לבעיית הבאסים.

ההשערה שלי שזוהי פאזה הפוכה.

ויכול מאד להיות שלמכשיר שלך אין יציאות RCA אך איך זה קשור?

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
תנסה אולי בHU לחפש כפתור של T-BASS כמו בסוני או LUOD :|

הוא אומר לכם בHU הכל בסדר לא קשור!

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
הוא אומר לכם בHU הכל בסדר לא קשור!

יש LOUD והוא מופעל ועדיין הצליל אנמי...

הרמקולים טובים ועובדים..ואני יודע זאת ביגלל ש הממברנה שלהם זזה לא ולא מחוררת יש פה בעיית\מגבר\חוטים\תדרים כנראה או שלא...אני כבר לא יודע מה הבעיה אני דווקא זוכר לטובה מהרכב הקודם שלי שאותו רמקולים יש להם לפחות באס... לא אומר של סאב אבל שומעים משהו!.

פורסם

עכשיו זה מובן,

ברכב הקודם שלך תיבת התהודה, כניראה נתנה אפקט אחר

ופה כניראה יש לך בעיה של איטום עם המגש, או משהו בסיגנון, ואתה שומע את הבאס בצורה גרועה יחסית

אז מבחינתך זה לא זהה,

לפי דעתי זה מה שפתר פה את התעלומה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
עכשיו זה מובן,

ברכב הקודם שלך תיבת התהודה, כניראה נתנה אפקט אחר

ופה כניראה יש לך בעיה של איטום עם המגש, או משהו בסיגנון, ואתה שומע את הבאס בצורה גרועה יחסית

אז מבחינתך זה לא זהה,

לפי דעתי זה מה שפתר פה את התעלומה..

אין פה בעצם מגש יש מגש מקורי התקינו את הרמקולים מתחת למגש...המקורי וחיברו אותם ל הברזל שעוטף את כל הבאגז התקינו אותם מתחת למתכת הזאת בצורה שהטוויטרים והמיד יוצאים טיפה מעלה.

בקיצור לחתוך פה לא ממש חתחו...אתה אומרים כדאי לחתוך שם ולהגיע עד למגש ובו להכין הכנה ל 6X9?

או שאפשר לעשות הגבהה על המגש הקיים ובכך לפתור זמנית את הבעיה עד שימצא דרך להתקין מקדימה 6.5 קומפוננט.

פורסם

אין לי הרבה ניסיון בזה, תצטרך להתייעץ עם החבר"ה פה שעשו דבר כזה או אחר והאם זה השפיע על הבאס

לפי דעתי זה כן השפיע, אם זה הגורם או לא, אני לא יכול לענות בוודאות.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

בתמונה של החיבורים של המגבר הכבל השחור מרמקול אחד מחובר ל + ושחור מהשני מחובר ל -... יכול ליהיות שזה הבעיה, אלא אם כן גם ברמקולים זה יהיה מחובר ככה ואז לא תיהיה בעיה...

פורסם
בתמונה של החיבורים של המגבר הכבל השחור מרמקול אחד מחובר ל + ושחור מהשני מחובר ל -... יכול ליהיות שזה הבעיה, אלא אם כן גם ברמקולים זה יהיה מחובר ככה ואז לא תיהיה בעיה...

ממש לא הקיצוניים זה ה הפלוסים והפנימיים זה המינוסים

תראה תמונה ימנית.

פורסם

זה כמו שתגיד לנו סאב עובד וזז הרבה אבל אין באס. !

אף אחד לא יכול לעזור לך ורטואלי.

סע לאחד מחניות של ההתקנות באזור שלך שיפתרו לך את הבעיה !.

תמיר

***** Amplifiers Jobs *****

***** VW Golf Function *****

***** 050-7-266-766 *****

מכירה של רדיו דיסק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46216

• תוכן חדש...