Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחרות פרטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מי חושב שיש לו יותר באס מהסאבים שלו מהקליפורניה הצנועים שלי?

*גל לא נחשב.

תמיר?!

תמיר מתוק למה אתה כ"כ מצתנע?

אהה...וגל כן נחשב!!!

ג'ניה:wink:

:king:

פורסם

ילדים מספיק עם ההתלהביות האלה לי יש יותר גדול בלה בלה בלה!!!

לגל יש את הסאב הכי טוב מיבניכם וזה סגור...עוצמה כזו תשיגו רק אם יהיו לכם 5 קלפורניה ו5 פיונירים..

ולפי דעתי 2 פיונירים שמקבלים 400RMS כול אחד יותר חזקים מהקליפורניה(זו רק הערכה).

פורסם
ילדים מספיק עם ההתלהביות האלה לי יש יותר גדול בלה בלה בלה!!!

לגל יש את הסאב הכי טוב מיבניכם וזה סגור...עוצמה כזו תשיגו רק אם יהיו לכם 5 קלפורניה ו5 פיונירים..

ולפי דעתי 2 פיונירים שמקבלים 400RMS כול אחד יותר חזקים מהקליפורניה(זו רק הערכה).

ברור שתגיד דבר כזה.......הריי לך יש פיוניר.

60% מהסאבים שיש לאנשים זה פיוניר 305. עוצמה שיש לך באוטו אדי או לגאניה או לשמואל.

יש לעוד מאות אנשים בארץ שאתה לא יודע עלייהם אפילו.

תמיר

***** Amplifiers Jobs *****

***** VW Golf Function *****

***** 050-7-266-766 *****

מכירה של רדיו דיסק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46216

פורסם

אני בכלל לא מדבר על עוצמה אחי....

ואני לא אמרתי שלי יש את הכיי טוב....

תמיר כול אחד יכול להגיעה לרמה שלנו בניצול סאבים זו לא בעיה בכלל גם בפיוניר וגם בקליפורניה בום..

פורסם
מדובר בהגברת 1200D שנותן בגישור 2 אום 650RMS פחות או יותר לשניהם שזה

הגברה יחסית חזקה שקורעת את הסאבים. מדובר בתיבה PORTED בלי מחיצות

למי יש את המונובלוק של לאנזר?, לא ראיתי שום טענה כזו. יכול להיות שלא שמתי לב....

לגבי הויכוח עם הסאבים, הרי זה מובן מאליו... אם לקאליפורניה בום יש הגברה "טובה" הם לוקחים כל זוג סאבים עממיים, אומנם יישמעו .... כמו שהם נשמעים.

וכמובן שזה דיי תלוי באיזה רכב זה מותקן, ופה מדובר על רכב 3 דלתות לפי מה שהבנתי, ולא נראה לי שאפשר בכלל להשוות את זה לרכב משפחתי .......

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לקליפורניה בום יש הגברה של קרוב ל1000W במצב אופטימלי.

עם אוטו של 5 דלתות. ויחסית גדול - גולף.

אני חייב לשרדג אלטרנטור ל90A. כי בעוצמה מקסימלית בטורים גבוהים המתח יורד ל11.6V.

14.6V מצב מנוחה ושהאוטו מכובה ל10.5V

(12.5V) מצב מנוחה.

תמיר

***** Amplifiers Jobs *****

***** VW Golf Function *****

***** 050-7-266-766 *****

מכירה של רדיו דיסק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46216

פורסם

לא הבנתי כל כך את המיפרט, אתה יכול להסביר שוב מתי ה14.6 מתרחש ?

ומתי ה11.6 ?

ולגבי הרכב, זה לא הגודל, זה פשוט המבנה של ההאצבק שנותן בוסט עצבני לכל סאב, לפחות זה מניסיון שלי עם רכבים כאלו, וגולף היא אחת מהן..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אודי1 אם אני לא טועה עוד שבועה יהיה מיפגש צפון...אם תוכל להגיעה נארגן מיני תחרות SPL...

למרות שאני לא הולך להיתחרות כי יש לי רק סאב אחד!:wink:

פורסם

אם יש תחרות אני מבטיח שאני בא !!!

אני בכלל לא בא בקטע של להיות בין הטובים ! המערכת שלי ממש ממש בכיוון של SQ ולא SPL !

( אני מתכוון בכיוונים וכל זה...)

• תוכן חדש...