Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות ל HU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיסטר בקשר לסאונד המתכתי,אם כבר יש חברה שהHU שלה הם עם צליל מתכתי זו פיוניר...

ודווקא על האלפיין ההוא לא ההייתי הולך רק בגלל שזה אלפיין זה דגם נמוך מאוד אם לא הכי נמוך של החברה.

ובקשר לקנווד אני לא יודע כל כך כי אני לא מכיר את הפונקציות שלו אבל ממה שזכור לי הHU נשמעים מצויין.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

יש דברים שקצת קשה לתאר.

זה כמו שאומרים שלמורל בסך הכל יש צליל חם ורך,אתה יכול להגדיר את זה?לא כל כך אבל אתה יכול להבין למה הכוונה.

פורסם

אני לא חושב שאתה צודק, מהזה צליל מתכתי ? מהזה צליל חם ?

זה תיאורים שאנחנו משתמשים בהם לבטא דברים, אין זה אומר שהצד השני מבין את הכוונה או אפילו מרגיש באותה צורה, אבל אולי גם הוא "הדביק" לזה לייבל שכזה , זה לא אומר שהדיעה על המוצר היא זהה.

לגבי מורל אני אכן מבין, בזה אתה צודק, אבל לא היתי משתמש בתיאור כמו "צליל חם",

אולי "צליל יותר עדין", אולי "צליל יותר רך", אולי "לא צווחני", זה לגיטימי ומתקבל על כל הדיעות, יש לזה פרשנות אחת.

אבל למתכתי יש פרשנות כל שהי? לצליל חם יש פרשנות ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הייתי אומר שהצליל יחסית קשה וחנוק אז היית מבסוט?

הצליל יחסית צורם המון טרבל ובאס ומעט מיד וגם אחרי כיוון יסודי ישאר הכיוון הכללי שאליו מכוון הHU

פורסם

ואלה, טוב זה לפחות מובן. עכשיו אני יודע על מה מדובר לפחות..

אני אישית עם קנווד, ואיני מרגיש ככה, אבל כמו שטענתי בעברי , אני לא בדיוק אודיופיל :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...