Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא ממש נכון, אם המצבר שלך הוא אכן 14 וולט, אז אולי יש לו השפעה על האורות שלך בזמן עומס.

וגם פה אני לא בטוח שאני מדוייק או נכון

לגבי הקבל, הוא נועד לדאוג לייצב מתח, ייצוב מתח שיעזור לאורות שלך, לא למגברים אכזריים שצורכים הרבה אמפרים..

(קבל = בטריה קטנה עם וולט גדול מהרגיל, שיכול לפרוק בצורה מהירה "יחסית"..)

והמצבר אינו דואג לרכיבי החשמל ברכב כשהוא מונע, כשהרכב מונע רק האלטרנטור מייצר חשמל, המצבר אוגר חשמל.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שהתכוונתי הוא בערך מה שאתה מתכוון .

אני בכל זאת בטוח כמעט ב100% שהקבל דואג שמגבר יקבל את אותו מתח באופן רציף בכל פיק.

והמצבר דואג שלא יהיו נפילות מתח או עומס יתר ( קניתי את המצבר לאחר שבזמן נסיעה פשוט נגמר לי המצבר!!!!!!!!) ומאז שקניתי אותו אין בעיות וזה בטוח זה כי ניסיתי לפני זה עוד שני מצברים.

בכל אופן אני לא מערער על הידע אולי אני טועה אבל במקרה הזה אני די בטוח

פורסם

יש הרבה סיבות למה מצבר יכול לסיים את חייו

מצבר שמסוגל לאגור יותר זרם, "אמפר" משמע, הוא יכול להפעיל רכיבים כשהרכב אינו מונע

כשהרכב מונע אין לו תפקיד גם אם תהייה לו אפשרות לאגור זרם כפול מהרגיל.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מיקמיק לקבל אין "מתח גדול מהרגיל" המתח שלו תלוי במתח של האלטרנטור (כשהמנוע עובד) והמצבר (כשהמנוע כבוי). חברות אוהבות לכתוב על קבלים 20V וכו' שכן הן יודעות שהמשתמש המצוי יחשוב לתומו שזה אומר שהמתח ברכב שלו יעלה, בפועל זה לא תורם לכלום (אלא אם מדובר במערכת חשמל עם מתח של 20V).

אני מציע לשניכם לקרוא אודות קבלים בFAQ. כעקרון קבל פורק ונטען בצורה מהירה. כשיש נפילות מתח קטנות הוא יכול לסייע בכך שהוא פורק אנרגיה בצורה מהירה ו"משכך" את הנפילה.

פורסם

שמעתי פעם שיש צורך במתח יותר גבוהה בשביל להתגבר על המתח הנמוך , כניראה הבנתי לא נכון וההצהרות הטעו אותי,

בכל אופן תודה על התיקון

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לא אחי, מה שאיל העיר נגע נוגע למתח שבו עומד הקבל, מה שעדיין לא סותר את דבריי,

(הקבל יכול לעמוד במתח גבוהה יותר משל הרכב, אך הוא מוגבל בגלל כושר המילוי של האלטרנטור)

זה מה שהבנתי מהתיקון שלו.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני רוצה להוסיף עוד שאלה (עם אפשר לעלות אותה לראש אני אשמח)

לתכנון תיבה יש שני אופציות עיקריות אחת לפי הוראות יצרן או לפי תוכנה זו או אחרת

אבל מה קורה שאין אחידות בניהם אני עברתי על כל הנתונים כבר כמה פעמים ואין אחידות

בתוכנה ממליצים 130 ליטר והיצרן נגיד 60 .

אז לפי מה בונים ???

אגב הסאב נכנס בבאגז של פגו פרטנר והרי הוא לא סגור בתוך הבאגז כמו בכל רכב השאלה איך זה ישמע באוטו ואם זה יותר או פחות טוב כשזה סגור או פתוח כמו במקרה שלי ???

פורסם

לרוב מדובר בשימוש לקוי של המשתמש (בלי לפגוע)

אך לעיתים גם שמעתי על העובדה שתוכנה לא חייבת לדייק, או נתוני יצרן לא מדוייקת, או הכי חמור גם שמעתי מאיל שקרה מקרה שהחברה שינתה אלמט, ולא נתנה נתונים חדשים לתיבה אופטימלית..

על איזה סאב מדובר?, אולי למישהו יש ניסיון איתו.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

הענין שבדקתי כבר 3 סאבים שונים

HX2

HE2

ואפילו סאב של דרגסטאר

ולגבי משתמש לא נראה לי זה פשוט להכניס נתונים רשומים והוא נותן קיבולת מומלצת בליטרים

אגב בדקתי ובתוכנה יש גם את הדגם הספציפי ועדיין אין תאימות בין ההמלצה לבין יצרן !!!!!!!!

פורסם

אם טעית בכולם, אני חושב שזה עונה לך על משהו..... לא ?

באף אחד מהם לא התכוונת להצהרות ?

winisd?

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...