פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,399 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 892 צפיות
אני מעוניין לקנות רמקול 6*9 ואני מתלבט בין שתי החברות. אני מדבר על jl audio 3 יציאות דגם TR-690-TX תודה
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קודם כל שתהיה לכם שנה טובה! צרפתי להודעה שני תצלומים של קרוס מקומפוננט של בוס. דגם RT-6CK. יש לי זוג מידים, זוג טוויטרים איכותיים (לא הטוויטרים של הקומפוננט, אלא אחרים) ויש גם קרוס אחד (כלומר רק לקומפוננט בצד הימין, לדוגמא). השאלה שלי היא, האם היציאה של המיד, שעוברת בקרוס, עוברת דרך הקבלים ונהתיכים האלה או שאפשר לחבר אותו ישירות למגבר ללא הקרוס. * (אני לא צריך את הקרוס הזה לטוויטרים, כי יש לי טוויטרים אחרים איכותיים שיש להם קרוס משלהם).
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 11 תגובות
- 833 צפיות
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=58035&item=5720747537&rd=1&ssPageName=WDVW דעתכם על RFP4215 HE2 15 ? איך הסאב עם דגש על 15 אינץ ? חבר שלי רוצה להזמין מ-EBAY , האם כדאי להזמין 15 אינץ ? , מחיר טוב ... תודה לכולם על עזרתכם ...
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי מכונית פונטיאק... עכשיו אין לי מקום לשים בו את הרדיו דיסק יש לי כזה רדיו שקיבלתי עם האוטו..אין בו אפילו קלטת הוא גדול כזה...מישהו יודע אם אני יכול להתקין במקומו רדיו דיסק כי הוא גדול זה ומובנה ברכב... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת zoby, -
תיבת חדשה. עזרה. 1 2 3
מאת subwoofer- 39 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכם... אני חדש בפורום זה ושמעתי הרבה דברים טובים עליו! אני מתכוון ללמוד ולעזור בכל מה שאני יכול. ולעניינו. שבוע שעבר שידרגתי את המערכת שלי. ממגבר של BOSS. דברים טובים לא שמעתי עליו הרבה. וסאב אחד של פיוניר ישן... לא זוכר את הדגם. ותאמת.... היה דופק ממש מצויין! מרים את כל האוטו. עד שהסאב הלך לעולמו והחלטתי לשדרג. קניתי מגבר של אלפיין V12 משהו ממש ממש נחמד. 2 סאבים של פיוניר 305C 400 וואט RMS לאחד. ופה מגיעה הבעיה..... כסף לתיבה חדשה לא היה הרבה.... אז אולי עשיתי טעות. היה לי 2 אפשרויות. 1. תיבה של פיוניר משומשת גדולה (בלי מחיצה באמצע). 2. תיבה יפיפיה של SABA שקופה. בגלל שאמרו לי שאסור לקנות תיבה בלי מחיצה הלכתי על הSABA. חיברת…
- 4 תגובות
- 761 צפיות
יש לי כמה שאלות על המגבר החדש. אני ישמח עם תעזרו לי. אז ככה. המגבר הוא 12V. והוא מרים 2 סאבים של פיוניר 305C ה400 וואט RMS לאחד. יש לי במגבל ככה. CROOSOVER: אני יכול לבחור בין L.P/H.P/OFF TREBEL:אני יכול לבחור 0DB/6DB/12DB BASS BOOST (או משהו כזה): 0DB/6DB/12DB וזה ליצירה אחת. ליציאה השניה יש אותו דבר. איך אני אמור לשים את הכפתורים?
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 21 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חג שמח לכולם סיימתי אתמול לבנות את התיבה לסאבים ונשאר לי רק לצפות אותה עכשיו נניח שאני כבר אשיג את הלבד והכל השאלה שלי איך לצפות אותה? אני לא רוצה שיראו את החיבורים והכל כאילו איך הם עושים את זה בתיבות הקנויות שהכל מתלבש על התיבה? אם יש לכם פתרונות שהשתמשתם בהם או משהו שיעזור לי להבין איך לצפות אני אשמח. עוד דבר- קניתי כבל לרמקולים 4 מ"מ (החוט עצמו הוא 2.5 מ"מ) השאלה שלי היא ככה- הכבל הוא כפול, אז אם אני יחשוף את שני החוטים ויחבר כאילו לעשות כל קצה לחוט אחד של 5 מ"מ אם זה יעשה בעיות שהחוט לא מחובר לכל אורכו או משהו... תודה צבארי
- 0 תגובות
- 767 צפיות
שלום לכולכם.. בעוד שבועיים אני נוסע לארהב וברצוני לקנות שם מגבר לרכב שלי.. עכשיו אני רוצה שהמגבר יהיה מונובלוק..שיעיף לי סאב פיוניר 600 וואט.. יש למישו המלצות לגביי מגברים מסוויימים? ותאמת שאני רוצה מגברים שמכבדים את עצמם כמו רוקפורד וכאלה.. חשוב לציין שאני לא רוצה מגבר של שני יציאות אני רוצה מגבר מונו..ושלא יהיה מפוצץ מידי כי אני כולה רוצה להגביר סאב אחד.. אז אם מישו יודע מחירים או יכול להלמלית לי על מגברים.. בתודה מראש לעונים...
הודעה אחרונה מאת PsyTropica, -
סאב מרובע???..... 1 2
מאת TTAALL- 20 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי שאלה בקשר לסאב מרובע מה זה נותן ??? לצורך השבאה אני לוקח את הסאב של פיוניר 305C ומשווה אותו לסאב מרובע של לאנזר מה יהיה יותר חזק ??? ומי מהם ירד לתדרים יותר נמוכים ??. תודה טל
הודעה אחרונה מאת Astro Power II, -
היי, זהו, הגיע הזמן להחליף את הmp3 player הוותיק שלי (pioneer DEH-P7400MP) באחד חדש, נמאס לי מה6 שניות (בדוק) שלוקח לו לקרוא קובץ mp3 חדש, נמאס לי מזה שהוא לא יכול לראות קבצים עם יותר מ32 אותיות בשם וכו' וכו'... אבא שלי בארה"ב עכשיו ומכוון שלפני שבוע חגגתי 24 החלטתי שזה יהיה מאוד נחמד אם הוא יביא לי מתנה מחו"ל. אני חשבתי על ה Premier DEH-P960MP - http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4041_64496605,00.html מה אתם אומרים? מצאתי אותו בפחות מ$400 כמה שאלות: 1. אין לו שלט הגה, מישהו יודע למה? מישהו יודע אם השלט הגה של המכשיר הישן שלי יכול לשלוט עליו? 2. כמה זמן לוקח למכשירים מהדור הזה להתחיל לנגן רצועת mp3? 3. האם ישנה אפשר…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 6 תגובות
- 703 צפיות
אני מעוניין להוסיף מגבר ברכב שלי, לא בשביל להחריש אוזניים אלא רק בשביל שיהיה לי ווליויום (כרגע המערכת שלי ממש חלשה) במערכת יש שני רמקולים 9/6 350w פיוניר וסט קידמי אורגינלי (טוויטר ורמקול) שבעתיד יוחלפו למשהו סביר יותר (אולי קומפוננט) חשבתי על המגבר הזה של פיוניר שההספק שלו לא גבוהה אבל ניראה לי אמין ואיכותי וגם סוס-עבודה.. מה אתם אומרים? http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4055_76829696_tab=B,00.html?compName=PNA_ProductDetailComponent הוא כניראה יקר יחסית ואוכל למצוא במחיר שלו מגבר סטנדרטי בהספק גבוהה יותר, אבל אני רוצה חיה אמינה לכמה שנים טובות ובאיכות גבוהה. ולא ווליום מטורף. האם מומלץ? מישהו מכיר את המגבר הזה? אשמ…
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אוקיי הגיע הזמן לנסות ולהחליט : JL AUDIO 12W6 ROCKFORD FOSGATE POUNCH HX2 ROCKFORD FOSGATE POUNCH HE2 כולם כמובן 12" אבל איזה כדאי ??? בבקשה רק אנשים שיודעים ומכירים את הדגמים !!! בברכת שנה טובה לכל עם ישראל
הודעה אחרונה מאת ASAF, -
איך הסאב??? 1 2
מאת winnerm- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
סאב וופר ענק 1000W סאב גדול במיוחד 12 כ- 31 סנטימטר סאב גדול במיוחד 12 כ- 31 סנטימטר המיברנה של הסאב עשויה ממתכת כרום העוזרת לצליל הבס להשמיע צליל חזק, נקי ומאוזן גומי הרמקול עבה גמיש ורחב במיוחד דבר המקנה עמידה בוואט גבוה במיוחד ויכולת עמידה בלחצים גבוהים לסאב וופר מגנט גדול וכבד עם פתח איוורור לקירור הרמקול הספק הסאב : MAX POWER 1000W נצילות dB 88 התנגדות באום 4 HOMs תחום תדרים Hz30 � Hz25, 000 סטרונציום 50OZ צבע הרמקול : אדום מטלי בשילוב שחור
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
כרגע יש לי HU פיוניר 5650 מגבר yellowpoint 4X100 רמקולים אחוריים פיוניר 240 מוגברים ע"י המגבר סאב wavesound פשוט מאוד שמוגבר גם הוא ואני די מרוצה ממנו מה כדאי לי להוסיף בתקציב של 1000 ש"ח? אני מעוניין בקומפוננט של מוראל אבל אמרו לי שהמגבר כבר "תפוס" ולכן יכול להיות שיהיה צורך בעוד אחד או לוותר על הגברה של אחד הרכיבים. מה אתם מציעים לעשות?
איך הרמקולים ??? 1 2
מאת winnerm- 24 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.audionet.co.il/details.asp?id=490&lead_id=&look= מה אתם אומרים על הרמקולים??? הבנתי שבכלל אין לפיוניר 400W האם יכול להיות מחיר שכזה??? בכל מיקרה כדי לקנות אותם???
הודעה אחרונה מאת אביעד כ., -
- 6 תגובות
- 930 צפיות
שלום לכולם אז כך יש לי שאלה יש לי רדיו דיסק JVC KD-G300 MP3 אז כך ההגברה שלו היא 4* 50 הרמקול שאני הולך לשים הוא פיונר 240 וואט הספק. הספק נומינאלי (RMS) הוא 40 אז בעצם אני הולך לנצל אותו עד הסוף הריי אם הגברה לכל ערוץ ברדיו דיסק שלי היא 50 והרמקולים הם 40 ואטט RMS אז אני מנצל עוד אותו עד הסוף אפילו נשארת יכולת הגבברה של עוד 10 וואט RMS האם אני צודק ? וזה גם אומר שאני לא צריך מגבר לרמקולים האלו כי גם כך אני מנצל אותם עד הסוף אני לא ממש מבין בעיניין ההגברה אז אשמח אם תסבירו לי כיצד כל זה עובד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שמעו דוד שלי מוצאי שבת בא מצרפת ודיברתי איתו והוא קנה לי תרמקולים האלו http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4073_64850177,00.html איךך??? אפשר לחבר להם מגבר??
הודעה אחרונה מאת YANIV CAR, -
- 8 תגובות
- 885 צפיות
אז ככה: יש לי באוטו מערכת בסיסית ביותר HU פיוניר 5650 רמקולים אחוריים פיוניר 240 watt מגבר yellowpoint 4 ערוצים 4X100 watt סאב פשוט אין לי מושג מה החברה שאלתי היא כזו: אני מעוניין להוסיף לאוטו קומפונט מקדימה של morel ורציתי לדעת איזה דגם יתאים לסוג האוטו שלי מבחינת גודל (סיויק 99) 5.25 או 6.5 וכו? דבר שני ממה שהבנתי המגבר מגביר כרגע את שני הרמקולים האחוריים ואת הסאב ולא יכול להגביר את הקומפוננט בנוסף כי הוא 4 ערוצים האם יהיה צורך במגבר נוסף בשביל הקומפוננט? או שאפשר לחבר אותם ללא מגבר? אם יש צורך במגבר אני אשמח להמלצות למגבר זול ולדגם של morel זול שיתאים אני יודע שהשאלה כבדה אבל אני די חדש בתחום תודה רבה רבה לעוזרים
- 1 תגובות
- 726 צפיות
עם הגיוס שלי לצה"ל נהרס לי הדי וי די לרכב מסוג AVX-P7300DVD של פיוניר ... הקטע הוא שרואים את התצוגה ממש ממש ממש חלשה עד כדי כך שאם לא מתקרבים למרחק של 5 ס"מ מהמסך אי אפשר לראות מה רשום (וזה לא בעיה בהגדרות של הצבע וכל זה) שלחתי אותו לעוזי רדיו במסגרת האחריות והם טוענים שהבעיה היא בכלל לא בדי וי די אלה במכשיר מאחורה שיש לי שהוא AVM-P9000R אני מחפש בימים האלה עד יום א שאני יחזור לבסיס מישהו עם מכשיר די ו ידי כמו שלי כדי לנסות לחבר אותו אצלי ולראות מה קורה . אני מאיזור הצפון ולא תהיה לי בעיה להגיע אם המרחק יהיה סביר. תודה רבה לכם ממש תוכלו לעזור לי למי שיש את אותו המכשיר
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
מחפש מערכת
מאת shmul87s- 1 תגובות
- 661 צפיות
שלום חבר שלי רוצה להשקיע במערכת , יש לו כרגע קומפוננט של בלנקפוט וזה... התקציב שלו הוא 2500 שקל , הצעתי לו לקנות בתור התחלה: PIONEER 560P , ב 1150 PIONEER 305C שקל 400 האם כדיי , מה בקשר להגברה , בבקשה לעמוד בתקציב
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני לא מחפש עוצמה , לא רוצה סאונד בפול ווליום , רק שצליל יהיה איכותי ונקי - לכן אני לא רוצה מגבר וסאב - לדעתי אין בהם צורך אז ככה : 1 - HU פיונייר 560 או 5650 - מה יותר טוב ? ( 560 - 1125 ש''ח , 5650 - 1200 ש''ח ) 2 - קומפוננט מורל פולס 6 ( כולל טויטרים ) - 650 ש''ח 3 - אחורה מורל פולס 6 על 9 - 600 ש''ח ----------------------------------------- התקנה 280 ש''ח ---------------------------------------- הטויטרים יכנסו לתוך דשבורד , קומפוננט לתוך דלתות קדמיות , אחוריים על מגש אחורי. מבקש חו''ד על הרכיבים , תרגישו חופשי לבקר ולהציע שינוים . האם הרכבים שציינתי יתנו לי את מבוקשי - צליל נקי ואיכותי ?? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת feel, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מכוון שהthread המקורי שלי נהיה מיש-מש של וויכוחי mp3 ומכוון שהספקתי להתבלבל 17 פעם. אני ארכז את השאלות שעלו לי בראש כאן. סיכום של המצב: אבא שלי בחו"ל, לי היה יום הולדת, יש תקציב של עד $500 לקניית HU. חשוב: איכות סאונד טובה, לא מעניינת אותי ההגברה - אני משתמש בהגברה חיצונית קריאת קבצי mp3 עם מינימום delay יכולת של קריאת קבצים עם שמות ארוכים מ32 אותיות (רק הפיוניר עומד בדרישה הזו בינתיים) כמובן - שליטה נפרדת על הsub ביצוע pause לשירים ולא mute אם נכנסת שיחה לסלולארי יכולת שליטה טובה בEQ ובסאונד בכלל אז ככה: Clarion DXZ945MP מצאתי ב$349 Alpine CDA-9835 מצאתי גם כן ב$349 Premier DEH P960MP מצאתי ב$381 אני מבולבל, אני רוצה איכו…
הודעה אחרונה מאת gibsonlp, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלוםם יש לי רמקולים של פיוניר 130 ואט כול אחד הם מחוברים למגבר של האוטו והיא נשמעים די חזקק אני רוצה לחבר להם מגבר איזה מגבר אני צריךך תמליצו לי משהו בזולל.. אוו מגבר עם יציאות של סאב ורמקוים ביחד משהוו חזקק חג שמח לכול חברי הפורום
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 7 תגובות
- 710 צפיות
שלום לכולם רציתי לשאול אם הרמקולים שבלינק הבא הם רמקולים טובים איכותים מה ידוע לכם על הדגם הזה TSA6900 http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^357,normal_sales יש דבר אחד שאני לא מבין וזה שהרמקול הוא 240 וואט ו 2WAY בלבד והוא עולה הרבה יותר מרקולים של פיונר שהנתונים שלהם יותר מתקדמים למשל 4 WAY וגם הספקים יותר גבוהים . ראיתי שהם עולים יותר מרמקולים מתקדמים באתר זאפ להשוואת מחירים.מה הסיבה לכך האם הרמקול הזה מיוחד במשהו ? האם מישהו שמע אותו
הפראייר התורן
מאת K C- 9 תגובות
- 994 צפיות
קניתי היום מגבר וקומפונטט בחנות בת"א, ואחרי 15 דקות שאני יוצא מהמקום התחיל רעש חזק ונורא מהמערכת. התקשרתי למוסך והם אמרו שאין מה לעשות וכולם נסעו לחופשה. בקיצור עבדו עליי. אפשר לתקן את זה יום ראשון ובנתיים המערכת דפוקה. השאלה שלי היא אם אפשר בנאדם שאין לו הרבה ניסיון יכול לעשות משהו עד יום ראשון בשביל לשמוע במערכת? אי אפשר להסביר כמה מעצבן זה לשלם ממיטב כספך וזה מה שאתה מקבל בחזרה. עוד בקשה שלי היא שתתנו חוות דעת על מה שמכרו לי מגבר XP-944 של xplosion וקומפוננט Y Sound XHF-6506 תודה
- 25 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם! היה מפגש בהחלט טוב! הגיעו הרבה אנשים שקצרה ידי מלמנות אותם עקב זכרוני המעפן... אבל בבקשה: matan5165 yoav_b dddiablo eddy team RF1 team RF2 soundwave blackmazdaF ועוד אנשים, חלקם אני לא מכיר, וחלקם חברים, אבל כולם אחלה אנשים! רצינו מאוד לראות את ג'ניה עם הפיונירים שלו, אבל כנראה שהוא סתם מבלף אותנו וע"כ הוא לא הגיע... (אהההםםם, מניאק...) אז מה כן היה??? team RF1 , וגם השתיים שלו, הגיעו עם מבחר מוצרי רוקפורד היישר מבית אוטופארט. הציגו יכולת sql נפלאה, ובהחלט היה כיף לראות אותם משתתפים חדשים אלו. (אגב, זה לא השמות המדוייקים שלהם כאן, הם יתקנו את הטעות שלי כבר...) diablo אבי הראה לנו צד אחד עם איטום טוב ויצי…
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 3 תגובות
- 612 צפיות
יש לי פיוניר 7000 RW ניתן לשמוע דיסקים רב פעמיים (מחיקים) עם דיסקים כאלה יש לי בעיה שלפעמים המערכת מפסיקה לכמה שניות באמצע השיר משמיעה חריקה כזאת של הגלגל שיניים של העין ואז ממשיכה לנגן מאיפה שהיא עצרה. הבעיה מופיעה רק בדיסק רב פעמי, אבל זה משתנה! צרבתי דיסק, נגיד בשיר 3 יש את הבעיה, אני מוחק את הדיסק וצורב מחדש שירים אחרים הבעיה מופיעה בשיר אחר בדיסק. עם דיסקים רגילים אין בעיה בכלל. מה העניין של המערכת?
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 27 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
איך הרמקולים האלה? http://www.need4sound.co.il/Product.asp?Pid=6904&Cat2Cat1ID=3181&Cat2ID=0 שווים קנייה? והאם הם עדיפים על הפיוניר 400?
אחוריים גם?? 1 2 3
מאת quart- 31 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני שם לב למלא הודעות כאן שרושמים שהם שמים 6X9 אחוריים או זוג 6.5 אחוריים בדלתות ... השאלה שלי, מה אתם חושבים - צריך או לא צריך ? קראתי בכתבה אחת שזה מעוות את במת הסאונד - רוב הסאונד צריך לבוא מקדימה והאחוריים אם הם פועלים הם צריכים להיות ממש חלשים יחסית רק כדי למלא את החלל מאחורה.... מה דעתכם?
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
- אייל זה לא בשביל הקסדות - דיון: כולם יודעים מה יעודו של חומר הבידוד דיינמט, אך להרבה הוא נראה לא מוסיף, לא חיוני והכי חשוב - ניתן לתחליפים זולים. אני רציתי לפתח שיחה בנושא חומרי בידוד בדגש על דיינמט, לשמוע מה יש לאנשים להגיד, לשמוע על ניסויים בחומרים אלטרנטיביים ועל תוצאותיהם. כמו-כן, אשמח לקבל חוות דעת של אנשים שבידדו את רכבם בחומר יעודי לכך והתרשמותם מהתוצאות. אני יתחיל כבר זמן רב אני מתחבט עם עצמי במטרה למצוא פתרון לבידוד רכבי שיש לו נטייה לרעוד (מאוד!) ביררתי לגבי החומר שנראה הכי קרוב לדינאמט שאפשר להשיגו בזול, פזקר סופרטייט אלומינום. ביררתי מחירים, דיברתי עם אנשים - הרבה תוצאות לא מצאתי. הגיע היום שהל…
הודעה אחרונה מאת Eddy,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 855 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- לירון .ה.
- עדי17
- שימי 85
- ברנד
- spidrman
- Camaro 92
- tomerR
- ניקו פ.
- gadik6
- Jeka88
- אורי מ.
- תנטוש.