Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שתהיה לכם שנה טובה! :-P

צרפתי להודעה שני תצלומים של קרוס מקומפוננט של בוס. דגם RT-6CK.

יש לי זוג מידים, זוג טוויטרים איכותיים (לא הטוויטרים של הקומפוננט, אלא אחרים) ויש גם קרוס אחד (כלומר רק לקומפוננט בצד הימין, לדוגמא).

השאלה שלי היא, האם היציאה של המיד, שעוברת בקרוס, עוברת דרך הקבלים ונהתיכים האלה או שאפשר לחבר אותו ישירות למגבר ללא הקרוס.

* (אני לא צריך את הקרוס הזה לטוויטרים, כי יש לי טוויטרים אחרים איכותיים שיש להם קרוס משלהם).

cross-back.jpg

cross-front.jpg

פורסם

כן המיד שלך עובר דרך הסליל שמה. שמצופה בפלסטיק שחור.

תפקידו של הסליל להוריד מהתדרים הגבוהים.

והטויטר עובר דרך הקבל 3.3 מיקרו פרד.

זה קרוס אובר פשוט מאוד.

תמיר

***** Amplifiers Jobs *****

***** VW Golf Function *****

***** 050-7-266-766 *****

מכירה של רדיו דיסק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46216

פורסם

כשיצרן מסוים מייצר סט קומפוננט,הוא דואג לזה שיהיה קשר (התאמה)בין המיד לקרוס ולטויטר,שלא יהיה בור בתחום התדרים הנשמע לאוזן,שהסט יהיה מאוזן,שהטויטר לא יהיה צווחני,לא ינזק ועוד.לכן כל נסיון לחבר אלמנטים שונים יפגע למעשה בסאונד אליו כיוון היצרן.אם חסר לך חלק מסוים ניתן להשלימו,אם מתאים לך איך שזה זה גם בסדר.

פורסם

אכן זהו קרוס פשוט למדי, כמו שאמר תמיר

וצודק אודי לגבי התאמת הקרוס לקומפוננט.

אם תחבר את המיד ישירות למגבר, סביר לניח שבווליום גבוה, הוא יפליץ

ויקבל גם תדרים נמוכים, שיהיה לו קשה לתרגמם לבאסים ראויים, והוא יישמע רע.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

את האמת לא הכי מומלץ לערבב בין סטים

למרות שחבר שלי החליף טוויטרים של דרגסטר בטווטירם של מגנט (בסט של דרגסטר), באמת שמעו יפה.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

תודה רבה לכולם.

אודי1, אמרת שאפשר להשלים את החלק. מאיפה אני משלים אותו?

אולי אפשר לקנות את הנתיכים האלה בחנות חשמל?

אני מבין שאי אפשר לחבר את שני המידים לאותו קרוס... :|

להזכירכם, אני צריך אותו רק בשביל המיד (לטוויטר יש קרוס נפרד משלו).

ועוד דבר.. מישהו יודע כמה וואט RMS ה"קומפוננט" הזה? לא מצאתי את הנתון באתר הבית.

הדגם הוא RT-6CK בצד שמאל הכי למטה.

http://bossaudio.com/products/speaker_riot.htm

פורסם

העובדה שיש לטוויטר קבל משלו, לא אומרת שלא תצטרך קרוס בשבילו

משום שתצטרך יציאה נפרדת בשביל להגביר אותו

לא ככה?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
העובדה שיש לטוויטר קבל משלו, לא אומרת שלא תצטרך קרוס בשבילו

משום שתצטרך יציאה נפרדת בשביל להגביר אותו

לא ככה?

לא. הטוויטר בכלל לא קשור לקומפוננט. זה טוויטר שנמכר בנפרד. הוא מחובר לאותה היציאה שמחוברת למיד, הרי אני לא אפנה יציאה נפרדת של מגבר בשביל הטוויטר. בדרך כלל בתוך הטוויטר יש את הג'וקים הקטנים, שאחראים להעביר לו רק את הצלילים הגבוהים. אצלי הג'וקים האלה נמצאים מחוץ לטוויטר כי הם יותר גדולים מהוויטר עצמו.

מישהו מוכן לתרום לי זוג קרוסים שהוא לא צריך? :| אני מבטיח להחזיר אותם אחרי שאשדרג את המגבר והקומפוננט.

פורסם

או שאני לא הבנתי, או שאתה לא ממש מובן

מה בדיוק המטרה הסופית שלך ?

(אם תוכל לפרט קצת יותר, אולי תקבל רעיונות אלטרנטיביים)

בכל אופן, יש אפשרות לרכוש קרוסים, עלות של קרוס 12OCTAVE שאני נתקלתי בהם, נעים פחות או יותר 100-150.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...