Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן מובן, מה שאינו יודע

אם בצד של הפלסטיק, אכן יש מעבר אויר לחוץ התיבה,?

תראה מה שבטוח שגם הצד של בפלסטיק אטום.

לא יוצא ממנו אוויר.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אז זאת בעיה, אני לא חושב שנתקלתי מתיבה מסוג זו..........

מישהו אחר מכיר תיבה ששני צידי הממברנה סגורים ?

(אולי ניסו לעשות פה סוג של 4TH ORDER BAND PASS )

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אז זאת בעיה, אני לא חושב שנתקלתי מתיבה מסוג זו..........

מישהו אחר מכיר תיבה ששני צידי הממברנה סגורים ?

(אולי ניסו לעשות פה סוג של 4TH ORDER BAND PASS )

אז אתה מציע לי להביא תיבה כמעט באותו גודל רק שאין לה זכוכית... וככה תכפיל בערך את הליטרים מה שיוצא בערך 90 100 ליטר ל2 סאבים. ללא מחיצה.

זה בסדר?

פורסם

הפיוניר 305, בתוך תיבה אטומה צורך "לראות" 42.5 ליטר (כל אחד מהם כמובן)

בתוך תיבה פתוחה, הוא צורך כימעט 46 ליטר, (לא כולל פורט, ואלמנט)

הייתי ממליץ לך להבין קודם כל מה הכיוונון והנפח של התיבה שלך כרגע, לי אין מושג.

ואז להחליט אם זה טוב בשביל האלמנט, או לבנות אחת חדשה, או אם יש לך אפשרות לרכוש אחת כזאתי, לרכוש אחת... מה שנוח לך כמובן,, ומה שמתאים לתקציב..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

איך סיבכתם ככה את כל העניין של התיבה לשתי הפיונירים

לך לחנות שקנית ממנה את התיבה ותחזיר לו אותה.

אחר כך תלך לנגר ותתן לו מידות לבנייה של תיבה לשתי הסאבים האלה

אם אתה בוחר בתיבה אטומה אז עדיף שהנפח שלה יהיה קרוב ל90 ליטר ואם אתה בוחר בתיבה עם פורט עדיף שהנפח יהיה קרוב ל110 ליטר.

אתה לא חייב לעשות חוצץ בין שתי הסאבים כי כמו שאמרו זה רק למצב שבו אחד מהם ישרף לך אז שתוכל להשתמש בתיבה בשביל סאב אחד בלבד,אצלי למשל אין חוץ בשתי הרכבים כי זה מיותר לפי דעתי ואם אני ירצה לחבר סאב אחד אז אני יבנה לו תיבה משלו ולא יחבר אותו בתוך תיבה של 2 סאבים עם חוצץ.

בקיצור נחזור לנושא,תרד לרכב קח מידות של רוחב,וגובהה שאתה יכול להכניס ברכב,אחר כך תלך לקישור שאני יצרף לך ותתכנן לך תיבה שתיכנס ברכב וגם שתהיה לי הנפח שהמלצתי לך למעלה.

בהצלחה.http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/tools/volume/volume.html

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

כי כל סאב דורש בקירוב ל50 ליטר,ואם תוריד את הפורטים והנפח של הסאבים שהם תופסים תגיע לתוצאה מאוד קרובה למה שהיצרן דורש (לא צריך להגזים בדיוק)

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אין לי בעיה עם תיבה כפולה של 100, זה מספיק קרוב ליצרן, אבל למה 110 ? זה כבר חורג.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אף אחד לא אמר שזה קריטי, אני אפילו לא סגור על זה אם יישמעו הבדל, פשוט זאת לא ההמלצה,

ואני בדיעה של אם עושים משהו לבד, לפחות לעשות אותו כמו שצריך..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...