Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, נתחיל מזה שהתיבה מכוונת לתדר 55-56

שזה גבוה מאוד,

מה שאני ממליץ לך, לחכות לסאבים, לשמוע אותם בפורמט הזה.

ואז לסתום שני חורים, וזה ישנה את התיבה לתדר מאוד נחמד שאני משתמש בו, 32,

אם עדיין לא תהייה מסופק, תסגור גם אותו, ותשמע אותם בתוך תיבה אטומה.. ואז תדע מה הכי מתאים לך...

זאת ההמלצה שלי, זה בתנאי שיש לך סבלנות וידיים בשביל זה...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אם היית בונה תיבה, ולא היית רוצה לשחק יותר מידי

ובגלל שמדובר בשני סאבים, ועוד בעוצמה כזאתי

הייתי ממליץ לך לסגור שניים

ולהשיאר אותה מכוונת ל32

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

יפה שתיודע איך זה יעשה מה אני אין לי מושג איך אתה מחשב את זה אבל בכל אופן אני אסגור 2 פורטים

ודבר שני מה זה אומר מכוונת כאילו מה ההבדל אם היא מכוונת לתדר מסויים הסאבים לא יעבדו בתדר נמוך יותר?

פורסם

זה לא מדוייק,

כשתיבה מכוונת לתדר מסויים.

לסאב יש "בווסט" בתדר הזה.. ככול שהתדר יותר גבוהה, ככה זה נשמע יותר רע, ופחות עמוק..

32 זה נמוך, דיי קרוב להגדרה של תיבה אטומה.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...