פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,399 נושאים בפורום הזה
-
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בבקשה אני חייב חוות דעת והערכת מחיר על הסאב הזה... Alphasonik PSW415 ועוד פרט אחד : הוא מגיע עם תיבה מקורית שלו משהו BIZAR ויפה... תודה מראש, שרון.
הודעה אחרונה מאת wacky, -
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום על אילו יצרני קומפוננטים גרמנים אתם ממליצים ? בעקרון התקציב שלי הוא בסביבות ה100 יורו! האים אפשר להשיג אותו ביותר זול בארץ?(אם הוא נמכר בכלל בארץ) אם יש פה מישהוא שהביא כבר רכיבים(קומפוננטים) מגרמניה, אבקש לפרט על מקום הקניה. תודה מראש ג'ניה
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 37 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
כולנו רוצים מערכת טובה... כולנו פוחדים מהיום שנבוא לאוטו ונראה את החלון שבור... אז, חוץ מלבוא ל"שכונה" בוואליום נמוך, איך אפשר להסתיר רמקולים, רדיודיסק, וכו'... ביניו, מער' אזעקה טובה היא פתרון חלקי, זה כמו מנעול למזוודה, את מי שזה אמור לעצור זה לא ממש עוצר (מיקצוענים)... יללאה, רעיונות + תמונות (ללא כתובת ) גילי
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אחרי כל הניסיונות בשיפור הקליטה אצלי ברכב, נאמר לי שניתן להשיג אנטנה מיוחדת לרכב, שמתאימה להברגה של התושבת בגג, שמשפרת משמעותית את איכות הקליטה, במיוחד לתחנות רדיו עם סיגנל חלש. האם נכון הדבר? ואם כן היכן ניתן להשיג?
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
אמרתי ננסה לבד הפעם... כי זה מגבר שלא ממש אכפת לי עליו BOSS 350 קניתי אותו לבנתיים כמו שציינתי פעם ההתקנה לדעתי הלכה בסדר, העברתי את הכבל של הRCA והמתח בצדדים שונים הקבל יושב קרוב למצבר הכבלים שנותרו סיבבתי בצורת גל מתחת לכיסא, המגבר מחובר לכיסא הכל עובד יופי אבל שאני מחבר את הסאב הוא לוקח גם תדרים נמוכים, מה עושים? עוד משהו יש חיבור במגבר לשתי דברים בצדדים שבאמת ואין לי מושג מה הם (יכול להיות שפה נובעת הבעייה) זה מין חיבור מוזר כזה, שדומה לחיבור של הכבלים להד יוניט(בקבוצה כזאת) אם לא מבינים אני יצלם
הודעה אחרונה מאת The REAL B.r, -
מפגש רמת-גן 11.09 1 2 3
מאת Xoxol-
- אחראי פורום
- 38 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
חברה!!! ביום שבת מתקיים מפגש בחניון הסמוך לאיצטדיון ר"ג (מול הבאולינג). כולם מתבקשים להגיע.
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
שלום לכולם אתמול הלכתי ליקנות מגבר של ליטינג אודיו בולט2 המצב הוא כזה המגבר עובד הכול טוב ויפה אבל המנורה של הפרוטקטד לא יודה למה מהבהבת אני צריך מימכם תשובה כי אמרתי לא שאני יגיד לו תשובה מחר בתודה מראש ארתור
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אנשים. הייתי באמת רוצה להשוות בין השניים. נכון שהנתונים של הסולובאריק הם פי 2 מה HX2, אבל איך שתיהם משתווים מבחינת קיק, עומק, איכות ועמידות. למרות שבמחיר של הסולובאריק אפשר לקנות 2 HX2, אני עדיין מתלבט בין השניים. תודה על כל תשובה וחג שמח ושנה טובה לכל בית ישראל
לאט לאט אני מתחיל לסגת מהרעיון של CarPC... ככל שאני נכנס יותר לעומק הקורה, אני מגלה שזה יעלה יותר כסף ויותר השקעה. זה די מבעס כי תכננתי על זה הרבה זמן... אחד הכיוונים החדשים שאני בוחן זה נגן MP3 לרכב שמתבסס על דיסק קשיח (אני מעדיף את זה בגלל הנוחות בהעברה, כמות השירים, וההמנעות מקפיצות). לאחר חיפוש ממושך מצאתי את המוצר המעניין הבא:http://www.omnifimedia.com/products/omnifi_details.jsp?productId=12541&partner= בכל אופן, זו חברת בת (או סתם כינוי שונה) של רוקפורד פוסגייט. המוצר מתאים לי לחלוטין מבחינת דרישות - הארדיסק נשלף, חיבור WiFi, מראה אלגנטי. מצד שני, אני לא בטוח לגבי איכות הסאונד שלו! באם הוא יראה טוב, אני אאלץ להזמין אותו מחו"ל, כרגע מצאתי …
הודעה אחרונה מאת Avi L, -
- 6 תגובות
- 981 צפיות
הייי רציתי לדעת אם ההספקים שרשום על ה HU הם RMS?? נניח יש לי 50 כפול 4...זה 50 RMS ל 4 ערוצים???!?!? אין מצב לדעתי...כי אז למה אני מחבר מגברים ... אז אם זה לא ..כמה באמת מוציא ה HU? ועוד משהו בדרך אגב.. אני רוצה לקנות את הרכיב הזה שמתחבר למערכת ומדליק ומכבה את הניאונים לפי המוזיקה... איפה מומלץ לקנות?
הודעה אחרונה מאת Astro Power II, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ניסיתי דרך eBuy אך לא מצאתי שם בכלל אודיו לרכב... דרך אגב הורים שלי נוסעים כנראה לטורקיה... יש מצב להביא משם מגבר במחיר טוב? אם לא אז אני יחכה עד שהם יסעו למקום אחר... הם נוסעים די הרבה
- 0 תגובות
- 561 צפיות
שלום לכם. אתמול ביצעתי קניה... בעבר היה לי מגבר של הBOSS שאליו מחוברת סאב של רד סאונד 600 וואט. ורמקולים אחוריים 220 וואט של פיוניר. אתמול קניתי מגבר של אלפיין V12. 2 סאבים של פיוניר 800 וואט (305C) עם תיבה של סאבא השקופה הכפולה. המגבר מחובר בבריגים לשתי הוופרים והרמקולים האחוריים חזרו להתחבר לקדיו דיסק!!! הקטע הוא שהיו שומעים הרבה יותר טוב לפני כן..... למה אתם חושבים שזה ככה??? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת 620SI, -
- 10 תגובות
- 980 צפיות
מה אתם אומרים הנתונים של המגבר הזה אמיתיים או שקריים? http://shop.store.yahoo.com/discave/egsost2chcar2.html
הודעה אחרונה מאת .fsound, -
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
ההורים שלי נוסעים בסוכות לטורקיה ואני לא יודע איך המחירים שם? מישהו יודע? לגבי מכס אני לא מתכוון לשלם אותו זאות לא הפעם הראשונה שהורים שלי מביאים מוצרי חשמל מחול דרך אגב התקציב שלי למגבר 4 יציאות הוא עד 200-250$ גג ולקומפוננט עד 100$ גג המגבר אמור להפעיל את הקומפוננט וסאב שאני יקנה בארץ(עוד לא בחרתי)
RFZ3412 או TS-W305C 1 2
מאת ROEI-A- 20 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני לפני קנייה ואני מתלבט בין שני הדגמים. יש לי כרגע מגבר שלדעתי יכול להחזיק סאב חלש. הנתונים של המגבר 100 אר אם אס 200 פיק אז בגלל זה חשבתי ללכת על הרוקפורד. אם למישהו יש את הדגם הזה אני מעונין לשמוע עליו דעות וכמה הגברה הוא צריך בשביל לעבוד טוב. בקשר לפיוניר אם אני יקנה אותו אז אני גם יחליף מגבר כי הוא לא מספיק חזק ובטח יהרס.
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, וערב טוב. יש לי הזדמנות להזמין מeBay (ארה"ב) מגבר. אני מחפש מגבר 2 יציאות, שיחזיק לי קומפוננט של לייטינג אודיו, 75 RMS, וגם שישאר ויספק נתונים מכובדים למקרה של שדרוג. יש לי כבר מגבר של רוקפורד 501X שיחובר בברידג' ב-2 הערוצים לסאב (סליל כפול). עכשיו אני לא רוצה להגיע למצב של בעיות חשמל כאשר 2 המגברים יוחברו בו זמנית (למרות שאני יודע שהכל אפשרי, גם לטוב וגם לרעה) אך אני מעדיף לנסות למנוע את זה, ולהקטין את הסיכוניים, מאשר לשדרג את מערכת החשמל ברכב. התקציב שלי הוא בסביבות ה 150$ +/- (כאשר מדובר על מחירי ארה"ב eBay!) בנתיים, אני מתכוון לרכוש את המגבר: Alpine MPV-T420 קישור למגבר באתר היצרן: http://www.alpine-europe.com/alpine/cms/details.…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 13 תגובות
- 982 צפיות
שלום. לא מזמן רכשתי רכב והרכבתי מערכת דיי בסיסית אני חושב. אז ככה יש HU רוקפורד 9120 אם פי 3 קומפוננט קדימה MOREL אחורה 6X9 רוקפורד 3WAY מגבר לרמקולים רוקפורד P4004 יש שני סאבים רוקפורד שקיבלתי אותם בתיבה כפולה... אגב היא אטומה לגמרי בלי פיר? זה נורמאלי? עכשיו אני צריך מגבר טוב בישביל הסאבים. חשבתי על ה לאנזר 1200D אגב הסאבים הם כאלה : אני לא יודע דגם או הספר אבל אמרו לי זה 150 RSM כל אחד. אם יש לכם המלצות אחרות למגברים כל דבר יתקבל בברכה. אגב לגבי וייכוח שהיה עם חבר.. האם הסאב הוא טוב יותר מהפיוניר 600.. נקראה יהלום נראה לי.. אני לא ממש מבין בכל זה.. וצריך המלצה לקבל גם. תודה.
מה זה ohms?
מאת dormor- 3 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מה פירוש הביטוי הזה במגברים? תודה
- 3 תגובות
- 658 צפיות
שלום לכולם, אני כבר מבולבל מכל הנתונים שאני רואה .... יש לי HU ואני רוצה לקנות קומפוננט ומגבר. חשבתי על: "Cerwin-Vega HED1602 6.5 Rockford Fosgate 301x השאלה שלי מה אתם אומרים על החלקים, האם הם יעבדו חזק? הרי הקומפוננט הנ"ל הם 50 אר אמ אס. בנוגע ל HU , כבר קניתי (pioneer deh4600) לפי מה שכתוב היא מספקת 4*50 , כמה אר אם אס זה יוצא לכל אחד? חשבתי להוסיף 6/9 (בנוסף) - מה אתם אומרים? האם המגבר מתאים לחלקים? האם יש חלקים אחרים באותו טווח מחירים שיתאימו יותר? תודה לכולם, אני פשוט מבולבל כבר מכל זה , יום טוב!
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
מגבר ל305C
מאת ROEI-A- 7 תגובות
- 701 צפיות
אני מחפש 4 יצאות לסאב ולזוג רמקולים התקציב שלי לא גבוה ואני מחפש משהו שיוכל להחזיק אותם יפה
בוקר טוב לכולם. כאמור.... הסאב המחרחר במקצת פורק. ועכשיו אני מחפש סאב חדש. יש לי 2 אופציות. בואו נגיד ככה. יש מישהו שמוכר לי סאבים בזול. יש לו שמה סאב.. שכרגע שחכתי את החברה שלו. הסאב 12 אינץ 300 וואט RMS . הסאב שוקל כמו שלא שקל שום סאב שהרמתי. יוצאים ממנו 5 צלעות עבות ומרשימות מכסף. בקיצור הוא המליץ לי עליו!!! אמר שהסאב הזה יפרק לי את כל האוטו. באמת באמת סאב מרשים!!!! (איזה בעסה שאני לא זוכר את החברה). בקיצור הוא מוכר לי את הסאב הזה ללא קופסא ב850 שקל. חדש חדש. עם אחריות והכל. עכשיו..... ב800 שקל אני יכול לקנות מאותו בחור.... 2 סאבים של פיוניר ה800 וואט כל אחד. (אני מודע לזה שזה לא RMS ). אין לי מושג מה לבחור. ואני לא יכול לשמוע אות…
- 13 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני מתכוון לקנות מערכת של משהו וכדי שאני אוכל לדעת אם היא עומדת בבסים ויש לה צליל נקי אני זקוק לשירים טובים הכוונה שירים עם באסים ובכלל שירים שאפשר לבדוק איתם מערכות עשיתי חיפוש וזה נתן לי פול דפים אבל אל מצאתי את מה שאני מחפש לכן אני רוצה שתתנו לי שמות של שירים שאפשר לבדוק איתם מערכות תודה מראש לכולם !!!
הודעה אחרונה מאת eladtoyota2004, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכם. יש לי הטלבטות רצינית מאד!!! יש לי 1500 שקל במזומן. ויש לי 2 אפשרויות שאני מתלבט בניהם. 1. סאב של פיוניר 800 וואט. 400 שקל תיבה יפיפיה עפ ניאון שקופה. 300 קל ומגבר של BOSS (ואל תביעו דעה על המגבר הוא מצויין מרים את הסאב בקלות!!!). 500 שקל הכל ביחד 1250 שקל. או: 2. שני סאבים של פיוניר 800 וואט כל אחד. (אותו סאב) 800 שקל תיבה של פיוניר מקורית משומשת כפולה. 200 שקל ומגבר של הBOSS הזה 550 שקל. ביחד 1550. בקיצור הפרש של 300 שקל. בשביל עוד סאב! יש לי רק 1600 שקל. ואני חושב שהמגבר בחיים לא ירים 2 סאבים. ואין לי כסף לקנות עוד מגבר. אז מה עדיף? תודה רבה לכם. וזה דחוף.
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 759 צפיות
חבר'ה תעזרו לי יש לי רדיו דיסק של פיוניר פרימייר דגם 560 ואתם מכירים כששמים את פאנל יש כפתור קטן כזה שעם בלי הפנל אתה לוחץ עליו אז נדלק המכשיר בלי הפאנל אפילו!! אז אצלי הוא נשבר! אין כפתור! לא יודע איך! פשוט נפל פנימה בטח ולא פועלת המערכת!!!!! למי לפנות? זה מאוד דחוף לתיקון! אחרי מחר אני נוסע עם האוטו שבתוכו המערכת ל-3 ימים!! וזה יהיה משעמם בלי מוזיקה!
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 822 צפיות
שלום פורום, קייסי. רציתי את העזרה שלכם בקניית מערכת לרכב שאמורה להתבצע היום. התקציה הוא בערך 1800 - 2000 ובכותרת רשום מה אני רוצה לקנות. למי שיש עצות בשבילי מה לקנות, בעיקר איזה חברות ומה אמור להיות המפרט של שלהם, בבקשה שיפרט. אני לא מחפש משהו מפוצץ ומקצועי, אך משהו חזק ואמין. תודה
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי רמקולים קדמיים רוקפורד FNQ שההספק שלהם 100RMS ורמקולים אחוריים MB-QUART DSC216 שההספק שלהם 60RMS אני מתלבט למגבר בשביל הרמקולים בין: KICKER KX 600.4-שמוציא 75 RMS לכל רמקול (כמה הוא מוציא בפועל?) ROCKFORD P4004-שמוציא 50 RMS לכל רמקול(בפועל הרבה יותר) הרמקולים האחוריים יהיה מנוצלים טוב טוב... לא חשוב באיזה מגבר שאני לא יבחר אבל חשוב לי מאוד לנצל את העוצמה והאיכות שה FNQ יודעים וצריכים לתת.. בקיצור אחרי שראית את הנתונים בפועל של הרוקפורד הייתי די בהלם.... השאלה עם קיקר גם נותנים הספק גבוהה יותר בפועל.. והרוקפורד גם יותר זול בכמה מאות שקלים... על מה אתם ממליצים לי ללכת??(אל תתיחסו למחיר של המגברים) חג שמח ותודה
הודעה אחרונה מאת Kicker Furious, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 744 צפיות
יש לי מערכת של quantum עכשיו יש לי רק את המערכת כלומר אין לי את הפלאג שמתחבר אל המערכת עם החוטים... במוסך אמרו לי שהם לא יכולים להתקין בלי זה... מה אני יכול לעשות??? או איפה אפשר להשיג את הפלאג הזה??? תודה רבה רבה מראש אם משהו יוכל לעזור
הודעה אחרונה מאת new driver, -
- 18 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
טוב חברה ני מחפש מגבר נורמאלי לרמקולים אחוריים ( 80 RMS ) התקציב ממש ממש לא גבוה משהו כמו 400-450 לא יותר תמליצו לי על המגבר הכי מתאים ( המחיר ללא דמי משלוח כי אני קונה את זה ממישהו
Cadence Z4000
מאת Dima323- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
4x 75W @ 4 ohm, 4 x 150 @ 2 ohm, 2 x 300W 2 ohm Bridged מה אתם חושבים על המגבר הזה? שווה משהו? הוא יצליח להרים זוג קומפוננט וסאב רוקפורד 12 אינטש 1000 וואט 500 אר אמ אס hx2 הדגם עם 2 סלילים?
הודעה אחרונה מאת Dima323, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הזה: http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=45961&af=10 של soundextream ואם למישהו יש חוות דעת על הסאבוופר הזה ?? חיובי שלילי? כי מבחינת מחיר הוא אחלה!
הודעה אחרונה מאת Keglevich,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 933 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פולו,גולף
- fishmanl
- avargel
- amosbmw
- Haim_gds
- yoni2sh
- Itzik-b
- Night Driver
- SlowRide
- flytomars
- rolling_stony
- mikk