Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מערכת ולא כלום אני רוצה לקנות משהו בן זו** ובזול!!!!!!

אבל לא הבנתי מה ההבדל בין החברות הרי כולם מציעות את אוטו דבר פשוט חברות מתחרות לא?

תקציב של 600 שקל משהו חובבני אבל דופק את הראש :)

פורסם

פיוניר 305C 800W

ותיבה מותאמת לסאב

יעלה לך 600 שקל.. וידפוק פי 2 לפחות מהסאב שרצית לקנות וגם ישמר לאורך זמן וגם יותר יפה וגם יותר איכותי וגם וגם וגם..

פורסם

400RMS זה חזק יעני הרכב רועד ומי שנימצא סביבו רועד או בקטנה?אני מחפש מערכת ככה 1500-1600 שח

שתכלל מגבר(מ הההספק שלו צריך להיות? יש הבדלים בחברות?)+סאב(+תיבה)+רדיודיסק

אם חסר לי משהו אז תגידו לו בבקשה

אני חושב שפיונר הוא בחירה טובה בתור סאב אבל אני רוצה שלמוע עוד דעות וחוות דעת בבקשה

העריכה של הרגע האחרון

מה ההבדל בין רמקולים של הרכב לרמקולים ביתיים כי יש לי שני רמקולים עם תיבה די מפוצצים תשכל (רציני השמיעה שלי קצת נדפקה) של 85 WATS של חברה בשם wharfedale מוכר??? טוב?? שווה לשים ברכב?

• תוכן חדש...