פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
השוואה בין מגברים
מאת Uri- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
ברכב שלי מותקנים זוג קומפוננט קדמי 5.25 של Lightning Audio, וסאב 8 אינץ' של RF המחוברים למגבר 4 ערוצים. ורמקולים אחוריים המחוברים ישירות ל HU. המגבר שלי גוסס (משהו ישן של BUSH) והגיע הזמן להחליפו. אני מעוניין להשקיע כ 1000 ש"ח ומתלבט בין 3 יצרנים העונים לקריטריונים של תקציב ועוצמה. השאלה שלי היא מי יתן צליל מלא ואיכותי יותר : - 300.4 Lightning Audio ? - Lanzar 420/418 ? - Mac Audio MX4000 ? אשמח לקבל גם המלצות היכן ניתן לקנותם במחיר טוב (באיזור המרכז). תודה
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם . אז ככה יש לי מגבר של קליפורניה בום 1000W שבשבילי הוא מצויין ( ולתקציב) ואליו מחובר פיוניר 240 וואט ,וסאב בגישור עכשיו השאלה שלי היא כזו, הסאב הוא של מורל 15 אינץ 140 רמס בערך.. ואני חולה על הסאונד שלו , הבעיה היא שיש לי אוטו גדול ואני מגביה חזק את הווליום והוא כבר פעמיים היה אצל מתקן רמקולים (נ.ב גם הוא אומר שזה אחד הסאבים הכי איכותיים שהוא שמע ,דואק) אז כבר אחרי הפעם השנייה שהיה נתק בסליל כבר נשבר לי ושאלתי אותו למה כל פעם קורה לסאב משהו אז הוא אמר לי אולי בגלל שהסאב בגישור והורדתי אותו לשתי אום ,אז הורדתי אותו מהגישור אבל הסאונד לא אותו סאונד, אז מה אני עושה משאיר אותו על גישור ? ולחכות שיקרה לו משהו ואם הוא בכלל צודק בקטע של הגישור.? הסאב אצלי בערך 7 ח…
הודעה אחרונה מאת zuri, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תתעלמו מעניין ה-CarPC שלי, עוד פרטים עליו בקרוב אני צריך לקבוע את ה-Setup הסופי לרכב שלי - להזכירכם 106 ראלי. התצורה הסופית קבועה: סט קומפוננט אחד מקדימה, סאב אחד בתיבה אטומה מאחורה, ומגבר 4 ערוצים עם גישור. הבעיה היא בבחירת הרכיבים. ילדים, אנא בחרו מגבר אחד, סאב אחד וסט קומפוננט אחד (בטח כל אחד יגיד משהו אחר, אז בבקשה לפרט מדוע בחרתם כך) :Components Morel Dotech 5 - 850nis Rockford FNQ-3514 100w - 2200nis JL Audio VR525 CS - less than 1400nis JL Audio XR525 CS - less than 2300nis JL Audio VR650 CS � 1500nis JL Audio XR650 CS � 2500nis Rainbow SLX � 1500nis Xetec Xircuit x6.2 - 1700n…
הודעה אחרונה מאת Fireball, -
- 22 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כרגע מותקן אצלי הרוקפורד 301M על שתי סאבים כאלו,המגבר יודע לתת 150X2 והסאבים יודעים (אמורים לדעת) לספוג 300 כל אחד מהם. השאלה שלי זה אם פיוניר לימדו אותם לספוג באמת או ש150 לכל אחד אמור להספיק כי אני שוקל החלפת מגבר ל501BD כנראה אבל אני לא רוצה להחליף ולהתבאס ככה שברגע שהסאבים יקבלו בסביבות ה250 הם יעשו לי שתי עיגולים על הפח של הרכב...
הודעה אחרונה מאת matan_z, -
- 8 תגובות
- 677 צפיות
אז ככה יש לי בקורולה מאחורה רמקולים מעאפנים 15 וואט שקיבלנו מהחברה . עכשיו יש לי שני רמקולים אחוריים 220 וואט לא משהו מטורף של קנווד אני רוצה לפרק את הרמקולים מהאוטו ולהתקין את הרמקולים האחוריים לבד. מישהו יכול להסביר לי איך אני מפרק את הקיימים מהאוטו ראיתי שיש לרמקולים תושבת כזאת שהרמוקלים מחוברים אליה ע"י 4 ברגים . חשבתי פשוט להבריג החוצה את הרמקולים ולהניח את החדשים . האם זה אפשרי או שצריך לעשות משהו יותר מסובך . דרך אגב הקורולה שנת 98 . אם אתם יכולים לעזור אפילו עם תמונות ודברים כאלה אז בבקשה. צריך גם לדעת איך מפרקים את הפלטה האחורית
הודעה אחרונה מאת or213, -
- 3 תגובות
- 667 צפיות
http://www.pioneer-eur.com/eur/brochures_compare.jsp?__P=9088 על סמך כתבה אחת שקראתי בהחלט ציוד שווה מאוד. אבל אין לי כרגע מושג כמה הוא שווה ב - $. כנראה לא מעט...
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 8 תגובות
- 947 צפיות
איפה אני מוצא אתרים שמוכרים אותו בישראל כמובן ! חוץ מ lanzar.co.il או מחירים !
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב אני צריך נוסחאות לחישוב כמות ליטרים בתייבה מסויימת אני יודע שם זה ריבועה אז זה גובה*עומק*רוחב אם אני רוצה לעשות תייבה משולשת נניח או תייבה בצורה כזו שזה מה שיותר אני רוצה.. כדי "לסגור" פינה בבגאז' --------------- l************/ l*************/ l**************/ --------------------- ^ l נניח שהסאב נמצא מעל מה שכתוב ****מבט מלמעלה לא מפרופיל!!!
הודעה אחרונה מאת DRS, -
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
בבקשה ממכם יש לי תיאור של מגבר שחבר שלי לא יודע את הדגם אבל הוא הסביר לי איך נראה והוא רוצה לקנות אותו שימו לב זה ככה : המגבר הוא או 800 או 1000 כבר אני לא זוכר ויש על המגבר שעונים כמו טורים כאלה..... המגבר הוא של LANZAR הייתי רוצה לדעת כמה הוא שווה והספקים ואם יש דברים מיוחדים במגבר הזה (תקלות שכיחות וכדומה...). תודה למי שעוזר....
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
פיוניר W-305 (סאב). 1 2
מאת 620SI- 21 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכם.... יש לי הצעה של סאב פיוניר W-305 חדש חדש בקופסא עם אחריות מלאה. פלוס תיבה. 600 שקלים. האם שווה? הסאב הוא 800 וואט 4 אום 12 אינץ. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 1 תגובות
- 836 צפיות
יש ברשותי רדיודיסק של פיוניר מסוג DEH-P3350 50X4 . באוטו היה מגבר ששבק חיים לאחר קצר ולכן ניתקתי אותו. בהתחלה הייתי שומע טוב גם בלי המגבר אך לאחרונה האיכות ממש ירודה אני שומע די חלש (גם יחסית לתקופה שלפני שהיה לי את המגבר) וגם מעל ווליום מסויים )15) מתחילים לשמוע מעין ניתוקים מהרמקול. ניסיתי לבדוק אם הרמקולים בסדר ולכן החלפתי עם חבר ומסתבר שהרמקולים בסדר. מה יכולה להיות הבעייה ברדיודיסק?
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה להגביר פיוניר 300 וואט 80 אר אמ אס (בינתיים...) הנתונים נכונים 4*100 RMS ? 650 שקל מחיר טוב ? (משומש)
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 3 תגובות
- 890 צפיות
שמעו יש לי את הרמקול הזה של בוס http://external.fullcompass.com/ImageFromDB.aspx?imgid=1468&srctbl=doc זה רמקול סוס אני רוצה לדעת איזה מגבר אני צריך בשביל לנצל את הרמקול הזה למה נירא לי במגבר חלש הוא לא יתן משהו טוב..
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 939 צפיות
טוב אז קניתי מערכת חדשה(הודעה נפרדת) ואחשיוו אני צריך להתקין ת6*9 (pioneer ts-a6963) והבעיה שלי שהחוטים שמגיעים מה HU מקצרים אז אני צריך להחליף אותם אז תגידו לי איך ושים את זה מה צריך לפרק מאיפה להעביר איך מעבירים אותם מאחורי הדשבורד ואיפה מחוברים החוטים בקצה של הHU והאם צריך חוטים בעובי מיוחד? והאוטו הוא יונדאי אקסנט 96 ובבקשה תעזרו לי מהר כי אני צריך להתקין את זה בשישי שבת אז בבקשה תמהרו!!! תודה.
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן, -
- 1 תגובות
- 752 צפיות
אני מחפש פיוניר 305 עם שני סלילים ומה המחיר שלו מי שיודע ומאיפה אני מביא אותו ? ומגבר שיתאים לו ! בתודה מראש סאונד בראש
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
כפי שאתם רואים זאת התעודת לידה של המגבר שלי.. Rockford Fosgate Punch 4004 נתוני היצרן הם 50RMS ב-4 אוהם לכל אחד מארבעת הערוצים. לפי הדף ניתן גם ללמוד שב-2 אוהם כל ערוץ יתן 100RMS. אבל דבר אחד לא ברור.. בסעיפי הבדיקה שלמטה נכתב: "104" "RMS Watts per channel @ 4 ohms" (כמו שאתם יכולים לראות בתמונה) ביום רגיל לא הייתי מתיחס לזה וישר הייתי קובע שהם כנראה התבלבלו וזה אמור להיות ההספק ב-2 אוהם אבל בכל זאת איך שהדף עצמו בנוי השורה שליד הנתון "104" היא בעצם חלק מהעיצוב התבניתי של הדף שאותו מדפיסים בשביל המון בדיקות. והבדיקות אמורות להיות זהות בכל המכשירים שיורדים מפס הייצור. לכן נראה לי ממש מוזר שזאת טעות. יש בכלל סיכוי שהמגבר הזה UNDERRATED בצורה כזאת קיצונית…
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 936 צפיות
איך הדגם של los angeles mp71 של BLAUPUNKT http://www.car-stereo.co.il/bigunit.asp?serial=24 ואם המחיר 1400 שהבחור הציע לי בחנות הוא מחיר טוב? ועוד דגם אחד הוא של SONY CDX-F7700MP http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?manufacturers_id=13&products_id=144 בבקשה, עזרה מקצועית מכם.... תודה
הודעה אחרונה מאת ADVANT, -
יש לי בעיה במגבר 1 2
מאת badboy1- 27 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חברים, יש לי מגבר חדש של לוג'יק 2 ערוצים שמחזיק זוג רמקולים של פיוניר 8 אינץ אך יש בעיה שלפעמים ורק שהאוטו דלוק הרמקול הימני מתכבה ונדלק אחרי כמה שניות וככה זה חוזר על עצמו.לפעמים זה לא קורה והכל עובד פיקס מה יכולה להיות הבעיה? מה לבדוק ?
- 4 תגובות
- 684 צפיות
http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=23&products_id=81 הוא מומלץ לסאב יחיד של 305C להוציא ממנו את המקסימום ??
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הציעו לי את הטוויטרים האלה ב 350 שקל http://www.hifitalo.fi/shop/tuotekuvat/mt11.jpg איך ??? הם אמורים להיות יותר טובים מאלה שמגיעים עם הקומפוננט לא ??
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם. לאחרונה שאני שומע מוזיקה אני שם לב שהבאס נעלם וכשאני מוריד את הווליום הוא חוזר. זה מתחיל לשגע אותי , מה יכולה להיות הבעייה. המגבר הוא של JENSEN , והסאב הוא של MAGNAT 1200, המערכת מורכבת לי ברכב כבר 3 שנים ואף פעם לא נתקלתי בבעיה הזאת. לפני חודשיים החלפתי את המכשיר שלי (פיוניר 8000) לפיוניר 9400 אולי זה קשור ? תודה לעונים רועי.
הודעה אחרונה מאת neo19, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב אז חזרתי מארה"ב והבאתי את המערכת הזאת: מגבר: KICKER kx650.4 סאב: ינפנטי קאפה 12.1 HU: alpine cda-9827 קומפוננט: רוקפורד FNQ3614 6*9: pioneer ts-a6963 קבל: פירמיד 1 פרד זהו הכול הבאתי ביבוא אישי מזל שבאותו יום המכס החליט לעשות טובה ועשה שביטה רק שבקשר לALPINE היתה קצת בעיה במשלוח והוא הגיע מאוחר אז דוד שלי יצטרך לשלוח בדואר וגם ככה אני לא מתכוון להתקין הכול אחשיוו אז אין לי בעיה אה והאוטו הוא יונדאי אקסנט 96
הודעה אחרונה מאת Astro Power II, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפי השם שלי, אתם כבר יכולים לדעת מה אני רוצה... יש לי תכנון למערכת לרכב שאני רוצה לבנות לבד. כרגע, כל מה שיש לי זה 2 רמקולים 6/9 שאני לא רוצה להחליף. כל שאר החלקים כלומר: 2 סאבים (עדיף 10"), שני מגברים, ו hu אני צריך לקנות. כמו כן, כנראה שאת התיבות לסאב והתיבה למגברים אני אבנה לבד מתוך אילוצים של מקום ואסתטיקה. התקציב שלי הוא 4500 ש"ח ותקציב זה מוקדש אך ורק לחלקים. את ההתקנה אני עושה לבד. לכן אודה לכם בכל עזרה/ייעוץ שתוכלו להגיש לי גם בנושא החלקים, בנושא בניית התיבות ובנושא החיווט.
הודעה אחרונה מאת מתחיל, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כשלוקחים מתח ממגבר קיים לעוד מגבר חובה לשים פיוז ????(במידה ואין במגבר השני פיוז קיים)
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום יש לי רנו מגאן קופה ומערכת דיי חלשה הייתי אומר. יש לי רדיו דיסק של "אייוה" עם מגבר פנימי של 4 *45 ועוד 2 טוייטרים של סוני שאני לא יודע את ההספק שלהם ועוד 4 רמקולים של פייוניר שאם אני לא טועה הם 200. בכל אופן אני הייתי רוצה בוא נגיד לשדרג את המערכת שלי לא בהרבה כסף בסכום צנוע ולא צריך להתפרע בואו נגיד המקסימום הוא 1000 1500 שקל אבל סכום נמוך מזה יתקבל בברכה תודה מראש דורון.
בעיה ברדיו דיסק
מאת 205f- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לאחרונה הרדיו דיסק שלי התחיל לעשות בעיות . פיוניר 5100 קפיצות באות והולכות, יכול להיות דיסק שיתנגן רצוף ופתאום קפיצות. אחרי קפיצה אחת באות עוד הרבה. יש רעיון למישהו? חוץ ולהחליף מכשיר...... (ויש כבר על הכוונת...) תודה
הודעה אחרונה מאת 205f, -
- 1 תגובות
- 629 צפיות
MP3 דגם 6026 מה דעתכם? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת K&N, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם הם נחשבים ליותר טובים מהזבל הטיוואני שמוכרים ב9.99? האם הם שווים 150-200ש"ח ?
- 3 תגובות
- 750 צפיות
רציתי לדעת כמה עולה רדיו דיסק SONY Xplod CDX-C5000X והאם הוא טוב? ****קרא את חוקי הפורום וכתוב כותרות נורמליות.
הודעה אחרונה מאת Tzabary, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה הביאו לי סאב וופר בקופסא של חברת ג'נסן jensen מישהו מכיר את החברה ואיך המוצרים שלה? וכהמה עולה לי לחבר אותו?
הודעה אחרונה מאת ADVANT,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,742 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- amit54
- danielyacov
- ronrobin
- itaimoto
- zvit
- nir eli
- benny62
- hunter22
- avizaz
- daniel.asu
- G. P. Magnus
- itzik123