Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי תשים מפצל DISTRIBUTER

ותשים פיוז כמה שיותר קרוב למצבר שלא יתחממו החוטים

אם בכל זאת אתה לא רוצה לפתוח בשביל להעביר כבלים אז תוודא שיש פיוז לפני המגבר הראשון אם יש אז כשהפיוז יישרף אין צורף בפיוז גם למגבר השני כי קשה לי להאמין שהמגבר יקצר לך אבל תשמע בכל אופן לא יזיק רק יחסוך לך בעיות זה לא סיפור יקר בכלל

פורסם

אני לא מתכוון לשים עוד מגבר אני שואל באופן תאורתי אם יש כבר כבל מתח אחד ויש לו פיוז ליד המצבר אז יש טעם לשים עוד אחד שעושים גישור כי בתכלס הוא מקבל מהמתח של המגבר הקיים שיש לו כבר פיוז לא????

:2gunfire:if it`s too loud you`re too old :2gunfire:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46221

הבניה שלי בגולף (באקסית שלי )

:scatter:

פורסם

באמת עדיף לשים דיסטריוביוטר

תגיד לי צברי אתה בטוח שהרמקולים מאחורה שלך הם 215 RMS ???

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
אם אתה לא יורד בעובי הכבל אז אתה לא צריך פיוז נוסף.
אייל אם אפשר אז תסביר את עצמך טוב יותר, לא ממש הבנתי.

לדוגמא : אם יש לי כבל 4G מהמצבר למונובלוק, ומשם 8G למגבר השני אז אני חייב לשים פיוז על ה8G???

ואים שניהם 4G אז לא חובה?

תודה מראש

ג'ניה

:king:

פורסם
אייל אם אפשר אז תסביר את עצמך טוב יותר, לא ממש הבנתי.

לדוגמא : אם יש לי כבל 4G מהמצבר למונובלוק, ומשם 8G למגבר השני אז אני חייב לשים פיוז על ה8G???

ואים שניהם 4G אז לא חובה?

תודה מראש

ג'ניה

התשובה היא כן.
  • תוכן חדש...