Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוויטרים של Mac Audio?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה את האמת אני לא מכיר את הטויטרים האלה...

אבל אני יכול להגיד לך 2 דברים

1. נשמע לי הגיוני שהוא יהיה יותר טוב כי זה לא הבדל של טויטר של 15 שקל לטויטר של 50

טויטר שעולה 150-200 אמור להיות יותר טוב בצורה משמעותית...במיוחד שהחברה של נחשבת יחסית

"טובה"

2. שווה לך להשקיע על טויטרים טובים לא הרבה אנשים יודעים להעריך אץ החשיבות שלהם במערכת

לדעתי יש להם תפקיד חשוב מאוד...( לקומפוננט שלי { דוטק } יש טויטר ממש מצויין { כמו רוב הדגמים של מורל } ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו.. )

פורסם

תברר מה הדגם ואז תכל לבדוק מה המחיר...

ובלי קשר אני מליץ על טויטרים ברמה אבל השאלה עם שווה לך לשים על זה 200 שקל

אולי כבר עדיף לך להוסיף עוד טיפה ולהשקיע בחלק אחר...

פורסם

תראה אחי יש לך תנתונים תראה הם נחתכים כבר ב22 קילו הרץ

יש טוויטרים של פיוניר מטפסים לך ל30 קילו הרץ עולים גם 200-250

50 וואט RMS זה אחלה של הספק אם תיכול להגביר אותם בנוסף לרמקולים ולהכל

זה כבר שיקול שלך

זה חברה גרמנית די טובה אמנם לא אמריקאית אבל לא רעה בכלל

פורסם

הנה אחי מצאתי לך את הדגם Pioneer TS-T110

יש אותו בhttp://www.zap.co.il

הוא עולה 280 כולל משלוח משהו כזה

הטווח שלו זה בין 25 ל30 קילוהרץ שזה כבר מעולה ועם הרמקולים שלך נחתכים ב25 קילו הרץ (למרות שקשה לי להאמין) אז זה עוד יותר טוב

ההספק שלהם הוא 40 וואט רמס 120 פיק

הספק מכובד ביותר בשביל טוויטרים

אבל לפי שאתה קונה תבדוק בכלל מה הטווח תגובה לתדרים של הרדיו דיסק שלך שלא יהיו פאשלות

• תוכן חדש...