פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
הגברת רמקולים
מאת evy_s- 5 תגובות
- 975 צפיות
יש לי רמקולים של jbl cd396 210 וואט , 70 וואט r.m.s הם מחבורים להגברה של הרדיו דיסק כרגע ואני מעוניין לחבר אותם למגבר כדי שאני יוכל לשמוע בעוצמות גבוהות יותר... איזה מגבר אתם ממליצים? מגבר שיגביר רק את הרמקולים האלה אבל כמו שצריך.... ומגברים במחירים סבירים.... תודה......
הודעה אחרונה מאת אביעד כ., -
PYLE VS PIONEER 1 2
מאת shmul87s- 19 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום , כפי שכבר כולכם יודעים אחרי שתחנתי כבר לכולם פה את השכל , יש לי סאב של פייל סליל כפול 180 OZ 1200 וואט, עכשיו הגעתי למסקנה שאם אחד מפרק את האוטו , שתיים יפרקו גם את האוטו וגם את האוטו של החבר שלי שנמצא ממול.... בכל מקרה , אני בונה תיבה , רוב הסיכויים שהיא תיהיה על מידות של 90 על X על X , אבל מה שבטוח זה 90 חחחח מה עדיף להכניס אלייה , שתי פיוניר 305C , או PYLE 1290BL ,
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כחלק מההתלבטות שלי איזה מגבר לקנות, נתקלתי במספר בעיות\דילמות שצצו: 1. Refurbished. הבנתי שזה מגבר משוחזר או משהו כזה. עכשיו, חנות שמוכרת מגברים כאלה מאותו סוג בכמויות, כלומר מבחינת מלאי יש להם אותו מלאי שיש לחנות שמוכרת מוצרים חדשים, אז מה ההבדל בין המגברים? ואיך זה שהוא משוחזר משפיע על הביצועים שלו? ובכלל, מה הסימנים שמועידים על כך שהוא משוחזר? 2. מגברים של קיקר. יש את הסדרה KX ויש את הסדרה הגבוהה יותר - SX. אם מישהו פה יוכל לספר לי על ההבדלים בין שתי הסדרות, אשמח מאוד. מבחינת מחיר, ה-SX הרבה יותר יקרה. על מה ולמה? 3. איך סדרת KX עומדת מול סדרת POWER של רוקפורד? יתרונות חסרונות? מבחינת מחיר הם דיי דומים, ההתלבטות נשארה בין שתי החברות הנ"ל. תודה מראש.…
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה לבנות תיבה לסאב עכשיו זה בעיה לחשב את הליטרים כי היא תיהיה מותאמת לצד של הבג'ז שלי ויהיו בה מדרגות מאחורה אני יבנה את החלק הקידמי של הסאב ככה http://www.autosound.co.il/content/images/case_bandpass.gif החלק האחורי של הסאב יהיה עם מדרגות עכשיו בעיקרון זאת תיהיה תיבה אטומה , אבל אם לא ישמע לי טוב אני יעשה חור מאחור וישים פורט עכשיו מכיוון שאני לא יכול לבדוק ליטרים רציתי לדעת , אם התיבה תיהיה בנפח של יותר מ50-60 ליטר יהיה נזק בצליל ?? או אם הנפח יהיה קטן יותר ?? או שלא ממש משנה !?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 16 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
נתקלתי במוצר שהוא מעיין ספריי זפת אבל בקבוק שונה וכתוב עליו בעיקר שהוא טוב להפחתת רעשי דרך ,צריך להתיז מתחת לכנפיים.... האם באמת יש לזה השפעה ואם כן, מה ,אני קונה 2 ספריים ומתיז אותם מתחת לבית הגלגלים הקדמיים\אחוריים...זה נישאר דביק כזה לא? למשהו יש מנסיון עם הספריי הזה? (עולה 30 ש"ח).
- 1 תגובות
- 941 צפיות
חברים, הציוד שיש לי כרגע: רדיו דיסק קנווד 2023 רמקולים קדמיים פיוניר 100 וואט מקסימום(20 נומינל) 4 אינץ בדש בורד. ומאחורה זוג רמקולים פיוניר 8 אינץ 90 רמס 350 מקסימום. את האחוריים מחזיק מגבר חדש של לוג'יק 2 ערוצים 75*2 רמס ואת הקדמיים מחזיק המגבר של הרדיו דיסק. עכשיו אני חושב אם כדאי להחליף למגבר 4 ערוצים ?אולי גם של לוג'יק 100*4 רמס. אתם חושבים שיהיה הבדל משמעותי בעוצמה אם אחליף את המגבר למגבר 4 ערוצים? כדאי לי להשקיע עוד 200-300 שקל בשביל ההחלפה? אין לי כוונה ככל הנראה להוסיף סאב או להחליף את הרמקולים הקדמיים בעתיד.
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 1 תגובות
- 788 צפיות
הייתי מעוניין לדעת אם אני משתמש בתיבה אטומה אם הנפח משנה ?? כי בעיקרון הצלילים גם ככה לא יוצאים מאחורה
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 7 תגובות
- 828 צפיות
כמובן , כמובן, אני יודע לעשות חיפוש באינטרנט וכמו כן גם לעשות חיפוש בפורום, לא מצאתי נתונים על הסאב הזה בפורום, הבעיה פה, שאמרו לי שיש שני סוגים של הסאב הזה, הישן .. והחדש רציתי לשאול איך אני יכול להבדיל, והאם ההמלצות לתיבה שונות ? או זהות ? תודה מראש.
חבר'ה יש לי שאלה מאוד חשובה. לפי סוג הסאב שיש לי(של חב' soundstream דגםegw12)בדקתי וקיבלתי תשובה מהיצרן דרך האינטרנט שגודל התיבה שעליי להכין היא בנפח 56 ליטר. על התיבה להיות אטומה כך לפי הוראות היצרן. השאלה שלי היא אם אני מכין תיבה באותו נפח עם פורט הסאב יכול ליהרס????
איטום דלתות
מאת ToMeR- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חשבתי לפרק את הדיפונים אצלי בדלתות לסדר את הברגים של החלון (הוא רועד), הוספתי תמונה שתראו את הדלת (פיג'ו 106), מישהו יכול לסמן לי איזה איזורים בדיוק צריך לאטום עם הדנמייט? אני רואה בתמונה שהמנוע של החלון תפוס עם 3 ברגים, האם לאחר הסרת 3 הברגים האלה המנוע יורד ואז אני יכול לאטום גם מתחתיו? ואם מישהו יכול לתת לי הערכת מחיר לדנמייט, באיזה גודל זה מגיע וכ"ו?
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 2 תגובות
- 815 צפיות
עבר טוב חברים אני רוצה לדעת מה המידה בסוזוקי סוויפט כזאת.. http://www.rackauto.hu/Hasznaltgk/20040219/suzuki%20piros.jpg אם אתם יכולים לתת לי הצעות לרמקולים או לשמיעה מאוזנת, כמה שיותר טובים .. אין מגבר הם יפעלו על מערכת פיוניר.. ו.. תקציב גג עד 400 שקל אולי טיפה יותר מאחורה פיוניר 330 ואט 6X9 ...
הודעה אחרונה מאת DRS, -
- 0 תגובות
- 770 צפיות
http://cheaper.co.il/product.asp?productid=209&CatCode=84 mac audio 440w ראיתי באותו אתר סאב דומה מאוד של חברת MAGNAT מה ההבדל בינהם? האם המחיר שווה 450 שקל כולל משלוח? האם הוא סאב טוב? אפשר להשוות אותו לסאב אחר ולאיזה למשל של פיוניר? המגבר שלי רשום בחתימה...
הודעה אחרונה מאת okiman, -
- 9 תגובות
- 866 צפיות
איזה מהדגמים הבאים עדיף? FNP2414 FNQ3414 FNX2414
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן אהלן טוב אז ככה אין לי מקום בדלתות לרמקולים המיקום היחידי הוא בדאש עצמו ויש מקום לארבע וחצי אינצ' רציתי שתציעו לי אם לשים קומפו או שעדיף פשוט 2 way כי אני לא אמצא קומפו טוב של 4.5 תנו לי דגמים רק ... אני כבר אמצע איפה לקנות ואברר מחירים...
הודעה אחרונה מאת DRS, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
ערב טוב לכולם. בשעה טובה ומוצלחת אני מחליף רכב.. (מהפשע שלי ראה חתימה לרכב אחר סופר לנסר יהיה על עוד דיון זה בסדר ^^^) בקיצור אני רוצה לקנות את ה: Pioneer Dehp5600 - מחיר 1049 (http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=29086) or Dehp5650MP מחיר 1149 (http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23570&gsid=10-4) אין לי מושג מה ה-MP אומר אפשר גם בלי O.o ורמקולים Pioneer TS-A690E מחיר 249 (http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=12727) הלכתי לחנות שמח וטוב לב וזה מה שאמרו לי... 1. דגם ה-Dehp5600 לא תואם לארץ. 2. דגם ה-Dehp5650MP (לא משנה לו אם זה MP או בלי) הוא רוצה 1900 בגלל שצריך לעשות לו עוד משהו לכייל או משהו כזה (אין לי מושג מה הוא אמר בכ…
הודעה אחרונה מאת DRS, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שוב, פרוייקט המחשב ברכב, בעבר סיפרתי לכם שעשיתי ניסוי עם המחשב נייד, חיברתי אותו עם הכרטיס סאונד המקורי שלו למערכת ברכב, ושמעו רע, בהתחלה לא ממש הבנתי מה זה, אפילו חשדתי אולי בקצת פסיכולוגיה בגרוש, אבל בסוף התברר לי שהיציאה של הסאונד זה בעצם PHONES, ואינה LINE OUT האם יש אפשרות להפוך אותה לLINEOUT ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי מערכת pioneer deh-p7600 רמקולים קדמיים יש לי פיוניר 150w אני רוצה לקנות קומפוננט של מורל (כנראה דוטק) אבל חבר אמר לי שבלי מגבר (בינתיים אין)הקומפוננט לא ינגן יותר טוב ממה שיש לי עכשיו כי המערכת לא תפתח אותם מספיק ! אני מתכנן לקנות מגבר אבל השאלה שלי היא אם חבר שלי צודק ואם אני כבר מחליף לקומפוננט אז לשים מגבר ישר, או שגם בלי מגבר יהיה הבדל... ! תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 28 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום אז ככה לאחרונה נכנסתי לקטע של האודיאו (קריאת מאמרים כל הכתבות באתר וכל העזרה). אך עדין אני תקוע בבעיה אני לא מכיר את כל החברות בשוק איזה מוצרים שלהם מומלצים ואיזה לא.. אז בואו אני יספר לכם קצת נתונים אני מחפש מערכת מלאה hu,רמקולים,סאב,מגבר-(הבנתי שצריך גם מגבר נפרד לסאב) וכו וכו.. התקציב שלי עומד כרגע של 8 וחצי אלף שקלים! ממה שאני מכיר ויודע הפיונייר 7600 מומלץ כנ"ל גם לגבי הרוקפורד סדרה 9 אך ישנה גם אופצייה של לקנות מערכת של alpine אך אני לא כל כך מכיר את הדגמים שלהם! אני מבקש מכם חברי פורום יקרים תבנו לי מערכת בבקשה תתפראו ככל שבא לכם תמליצו ותסבירו מדוע כל דבר.. נ.ב לא יודע אם זה משנה לכם אבל רוב המוזיקה שאני שומע זה מוזיקה שחורה …
הודעה אחרונה מאת yaniv69, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
במחיר של כ300$-400$? מכיוון שהתא מטען ברכב שלי (גטס) קטן, החלטתי שאולי זה יהיה נבון להשתמש בסאב שמתוכן לעבוד IB. כמו כן עדיף שהסאב לא יתפוס עומק רב במיוחד. אז מה דעתכם? אני יודע שהIDMAX יכול לעבוד ככה, אבל נראה לי שהוא גדול יחסית.
הודעה אחרונה מאת DBD, -
תיבה לסאב, מהיכן? 1 2 3
מאת la_DVD- 39 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, אני אשמח אם תמליצו לי מה הכי מומלץ לעשות לסאב בלי תיבה. לבנות תיבות מוכנות, להזמין תיבה מיוחדת או לבנות בבית? האם ההתאמה של סאב לתיבה היא רק בנפח או שגם לצורה של התיבה יש משמעות? באיזה חנויות אפשר לקנות תיבות או להזמין תיבות במיוחד, וכמה בערך זה אמור לעלות?
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי באוטו רדיו דיסק מדגם KDC-3080r של KenWood ודיבורית של מוטורולה. חיברתי את החוט הכתום של הדיבורית לחוט בצבע ורוד של ה קנווד. על החוט בצבע וורוד רשום MUTE וזה בכל זאת לא משתיק. האם יש לכם רעיונות למה? אין לי את המדריך של הרדיו דיסק, ולכן אינני יודע אם צריך להגדיר את זה גם ב HU. ואם צריך, ומישהו מכיר את הדגם - אז אודה לכם אם תעזרו לי בכך.
הודעה אחרונה מאת Astro Power II, -
- 2 תגובות
- 749 צפיות
אני רוצה לקנות קומפוננט ושמתי לב שהקומפוננט שהכי מדברים עלי זה קומפוננט של מורל ! אז הייתי רוצה לשמוע אותו ולהתרשם.... !
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
התקציב עומד על 2000 שקל אפשר לחרוג למטה ולמעלה אני רוצה שישמעו כמו שיותר טוב בסכום הזה חשוב לי שהרדיו דיסק יהיה אם פי שלוש
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 4 תגובות
- 851 צפיות
שלום לכם! אני מקווה למצוא תשובה! אני רוצה לשים שתיי רמקוליים אחוריים חזקים + מגבר שיתאים לשתיהם ויחזיק גם סאב! מחפש משהו טוב לא זבל קוריאני או שמות לא מוכרים! עם אין משהו כזה אז ישר תגידו שאין לא צריך לדחוף כל מיני דברים שיכנסו במחיר! מקסימום 1300 ש"ח על שניהם מקווה שהבנתם ותעזרו לי!
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
יאהלן חברה תגידו מה ההבדלים בין שתי הסאבים שתיהם אותה עוצמה אותה נצילות אותו תווך תדרים ? או שישי מצב שההבדל הוא רק במראה?
הודעה אחרונה מאת NIKIG, -
רמקולים קדמיים
מאת ROEI-A- 1 תגובות
- 881 צפיות
מישהו יודע מה הגודל של הרמקולים הקדמיים במיצובישי כריזמה שנת 98?ואם יכולים להיכנס לשם קומפוננטים 5 ורבע? אני רוצה להחליף רמקולים קדמיים ואני לא בענין של לחתוך את הדלתות. אני מעונין לשמוע הצעות
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז ככה,אחרי רכישת הרכב,ואחרי שעבדתי בחופש נותרתי עם 1500 שקל ביד.. אני רוצה לבנות מערכת נחמדה לרכב,רדיו דיסק כבר יש.. יש אולי איזה שהן המלצות מה ניתן לרכוש בסכום הזה כדי לבנות מערכת נחמדה,לא אימתנית (עדיין) אבל מספקת.. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת קראסטי, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לקנות מגבר 4 ערוצים שיחובר ל4 קומפוננטים סט קדמי ROCKFORD FNQ 6.5 100RMS סט אחורי MB-QUART 216 DSC 6.5 60 RMS חשוב לי מאוד לנצל את הקומפוננטים הקדמיים אני מעוניין שתמליצו לי על מגבר שינצל טוב טוב את הרמקולים מבחינת איכות+עוצמה השגתי במחיר טוב מגבר של קיקר KX 600.4 שמוציא 75 RMS ב4 אוהם (הרמקולים עובדים על 4 אוהם) מאוד רציתי את המגבר החדש של רוקפוד P8004 שמוציא 100 RMS ב4 אוהם אבל הוא יקר באיזור ה3000 שקל-אם מישהו יודע על המגבר הזה במחיר יותר נמוך - שיצור קשר בפרטי התקציב שלי עד 2500 שקל איך המגבר של הקיקר KX600.4 בשביל הרמקולים שלי? http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=11944 על איזה עוד מגברים …
הודעה אחרונה מאת Kicker Furious, -
- 36 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
אני מעוניין בהתקנה די רצינית הכוללת: - התקנת LCD במקום Head Unit (חיתוכים ותוספות לדשבורד), פתרון יצירתי עם יכולת לכסות את המסך. - עיגון ואבטחת מחשב Barebone קטן בתא המטען. - התקנת תיבה עם סאב. - זוג קומפוננטים (שכנראה ידרשו הגבהה) - פלטה בבגאז' למגבר, כאשר גם המחשב יהיה שקוע ומקובע שם. - חיבור כרטיס רדיו לאנטנה. - סידור איכותי עבור פיוזים (למגבר ולמחשב). - התקנת מערכת אזעקה. סביר להניח שאת רוב הרכיבים אני אביא איתי מראש. אם אפשר בבקשה המלצות על חנויות באזור המרכז, שיבצעו התקנה כזו בקפדנות ובמקצועיות (לא סתם חנויות חאפריות, אלא אנשים עם נסיון, אמינות וסבלנות) רצוי שגם המחיר יהיה סביר (יחסית להתקנה מסוג זה). אם אפשר גם מספר טלפון או כתובת כדי …
- 9 תגובות
- 947 צפיות
מה אתם אומרים על שינוי קטן מתיבה של 57X35X40 בערך 70 ליטר עם סאב סליל כפול של PYLE 1290BL , 1200watt , 180 OZ ל: לתיבה של 90X40X40 , תיבה כפול שמתחלקת לשתיים כמו שג'ניה עשה בערך , עם שני סאבים של פיוניר השחורים , ההגברה היא: LANZAR 424 HARITGE 1000WATT 125RMSX4 250RMSX2
הודעה אחרונה מאת mikmik,