Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באופן כללי סדרות הקומפוננט של רוקפורד מחולקות ל- 3 סדרות איכות -מהגבוה לנמוך:

FNQ

FNX

FNP

כאשר סידרה Q היא האיכותית,בנוסף אתה משווה בין סט 3 חלקים ( FNQ3414 ) ובין סטים 2 חלקים

הסיפרה הראשונה לאחר האותיות מראה כמה חלקים הסט (שניים או שלושה חלקים) ,הדגם שאתה צריך להשוות הוא FNQ 2414 .

פורסם
כן זה הדגם שהתכוונתי. אז בכל זאת איזה מהם הכי כדאי?

וכמה הם בערך יעלו בחו"ל?

זה כבר תלוי בתקצי שלך על כמה הוא עומד...

בכול מקרה כמו שכבר אמרו זה הסדר

FNQ

FNX

FNP

שאתה שואל מה כדאי אז זה תלוי בתקציב שלך ותלוי בשאר המערכת שלך...

אני מתכוון לזה שאם יש לך סאב פשוט עם מגבר פשוט... אין לך טעם לקנות את ה FNQ

כבר עדיף לך לקחת דגם פחות טוב ולשפר את שאר המערכת...

ואז הבסופו של דבר המערכת תיהיה יותר איכותית...וזה מה שקובע בסוף... מסתכלים על המערכת כולה...

פורסם

אודי, המחירים של סדרת rf שמחליפה את סדרת הפנאטיק, הרבה הרבה יותר גבוהים מאשר קודמתה.

האם לפי דעתך גם שומעים את ההבדל במחיר? או שאפשר להסתפק ב-fnq?

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

מכיוון שאודי עובד באוטופארט שהם מייבאים את רוקפורד עדיף שתשאל אותו באופן פרטי. לכתוב תגובה כאן על גבי הפורום פותח פתח להודעות בעלות גוון פרסומי. גם ככה הגבול הוא דק אז אני מעדיף שלא נעבור אותו.

פורסם

כן אני יודע שאודי עובד באוטופארט, לכן הפנתי אליו את השאלה. בכל אופן לפי דעתי להמליץ מה יותר טוב משני מוצרים שהם מוכרים, אין בזה גוון פרסומי, אבל אתה הבוס :-)

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

אם יתחילו תיאורים כמו "הרמקול מדהים, מאוזן, מפורט, מהפנט" וכו' וכו', זו בעצם פרסומת. אתה הרי לא מצפה שהוא רק יגיד לך שX יותר טוב מY אלא גם שיפרט. אני פשוט רוצה לוודא שהפורום ישמור על אובייקטיביות.

וכן, הוא חושב שהחדש יותר טוב.

• תוכן חדש...