Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

phones out, line out אפשרי לבחור ביניהם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב, פרוייקט המחשב ברכב, בעבר סיפרתי לכם שעשיתי ניסוי עם המחשב נייד, חיברתי אותו עם הכרטיס סאונד המקורי שלו למערכת ברכב, ושמעו רע, בהתחלה לא ממש הבנתי מה זה, אפילו חשדתי אולי בקצת פסיכולוגיה בגרוש, אבל בסוף התברר לי שהיציאה של הסאונד זה בעצם PHONES, ואינה LINE OUT

האם יש אפשרות להפוך אותה לLINEOUT ?

תודה מראש.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

LINE OUT=RCA?

כי אם כן יש פשוט כבל שמתחבר מצד אחד בצורה של PHONES ובצידו השני הוא 2 בננות RCA,ככה חיברתי את המחשב למערכת שיש לי פה בחדר של המחשב.

אם זה לא ככה אז תסביר לי אולי נשכיל קצת.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

לא אחי, מסתבר שליציאת LINE OUT יש התנגדות גדולה יותר בהרבה משל PHONES

וההבדלים בשמיעה עצומים, אני אשכרה שמעתי יותר רע, אני פשוט חשבתי שזה פסיכולוגי בהתחלה

או הגדרות של דרייברים, וממש שום דבר לא עזר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זאת המטרה :)

בהתחלה המטרה העיקרית היתה ה5 ערוצים בשביל הדיוידי,

אבל אני עדיין לא סגור על עצמי אם אני באמת הולך להתקין עכשיו סנטר ברכב, ואם זה יצא כמו שצריך או סתם

"TOO MUCH", וגם רציתי לדעת אם יש שינוי מהותי עם הכרטיס סאונד חיצוני, או שינוי שבלתי ניתן לשמיעה

מהסיבה שהבנתי שהוא גם כן מפיל קצת נטל מבחינת מיקום התקנה, וגם הוא עולה כסף, וגם הוא צורך חשמל.

בגלל זה היתי רוצה לבדוק ולראות אם אכן הוא חובה עבורי, או שהכרטיס של המחשב הוא אופציה לכל דבר.

אה ובנוסף לכל, אמרו לי שהכרטיסי USB אינם תומכים באקולייזר פנימי של המחשב משום שהדיוייס של היואסבי לא מספיק מהיר כמו PCI, וכדומה אז סוג כזה של "שינוי" מוזיקה לא יהיה אקטולי בשבילי, מה שהיה מאוד חשוב בשבילי.

אז השאלה עדיין קיימת, האם אפשרי להפוך אותו ל LINEOUT ? או שנחרץ גורלו ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
זאת המטרה :)

אה ובנוסף לכל, אמרו לי שהכרטיסי USB אינם תומכים באקולייזר פנימי של המחשב משום שהדיוייס של היואסבי לא מספיק מהיר כמו PCI, וכדומה אז סוג כזה של "שינוי" מוזיקה לא יהיה אקטולי בשבילי, מה שהיה מאוד חשוב בשבילי.

מי אמר לך את השטות הזאת, אין קשר בכלל למהירויות ואקולייזר בכרטיסי קול USB..

העיבוד בכרטיסים החדישים מתבצע על הכרטיס עצמו והמחשב רק נותן את הפרמטרים לכרטיס.. אין שום עיבוד שהמחשב עושה על הסאונד...

וגם אם אתה משתמש באקולייזר של תוכנה (WMP,WINAMP וכדומה..) התוכנה מעבדת את הסאונד ומוציאה לכרטיס.. מה הקשר פה לדיליים?

פורסם

מה שנאמר לי היה בהקשר לתוכנה(סוג של דרייבר) שמעבד את הסאונד, לא דובר על האופציות שעל הכרטיס החיצוני..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
שוב, פרוייקט המחשב ברכב, בעבר סיפרתי לכם שעשיתי ניסוי עם המחשב נייד, חיברתי אותו עם הכרטיס סאונד המקורי שלו למערכת ברכב, ושמעו רע, בהתחלה לא ממש הבנתי מה זה, אפילו חשדתי אולי בקצת פסיכולוגיה בגרוש, אבל בסוף התברר לי שהיציאה של הסאונד זה בעצם PHONES, ואינה LINE OUT

האם יש אפשרות להפוך אותה לLINEOUT ?

תודה מראש.

אין מצב ברמה העקרונית.

PHONES OUT הינה יציאת שמע ברמת מתח מספקת עבור אוזניות ,כלומר עבור רמקולים קטנים .

LINE OUT הינה יציאת PRE-AMP ,כלומר שעליה לעבור הגברה נוספת כדי שתהיה ברמת שמע נורמלית. (אם אני זוכר נכון ,מדובר על 1/2 וולט PEAK TO PEAK) . כמובן שזה לא קבוע ובמערכות יקרות יותר יש יציאת LINE חזקה יותר , כך שהמגבר יתאמץ פחות ,או יעבוד במצב אחר (של הטרנזיסטורים) או יוציא יותר הספק.

כאשר אתה מכניס PHONES למגבר אתה מספק לו מתח גבוה מדי , מכניס אותו לרוויה ומעוות את הצליל.

ניתן לנסות להתגבר על זה בעזרת הנמכת הווליום של ה-LAPTOP למינימום והגברה בעזרת המגבר של המערכת ברכב. אח"כ תגביר ב-LAPTOP עד לקבלת עוצמה מכסימלית בלי פגיעה בסאונד.

אל תצפה לגדולות ונצורות -צליל סופר איכותי זה לא ייתן לך ,אבל שיפור אתה תרגיש.

פורסם

שכחתי לציין שהוא לא חובר ישירות למגבר, חובר לקרוס אובר אקטיבי ששמה כבר נעשה סוג של BOOST אז המחשב לא היה צריך להתאמץ יותר מידי, ועדיין היה שוני מהותי שאפשר להחשיב כ-מגעיל.

בכל אופן, בדקתי שוב ושוב באינטרנט, ושוב ושוב אני מגלה ש HP/COMPAQ מצהירים על LINE OUT

אולי בסך הכל , כל מה שאני צריך זה דרייברים שונים שיאפשרו לי ?

יש למישהו ניסיון בתחום או הפניה למקום שכזה?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
מה שנאמר לי היה בהקשר לתוכנה(סוג של דרייבר) שמעבד את הסאונד, לא דובר על האופציות שעל הכרטיס החיצוני..

כנראה דובר על KX שזה באמת נכון לגבי הדריבר הזה, אבל אין בו אקולייזר, ואין בו שום יתרון בשימוש ברכב או בכלל בהאזנה בסטראו לקבצים.

פורסם

כן אכן דובר על הKX DRIVERS, ומה זאת אומרת אין בו אקולייזר?!

סגור על זה?

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...