Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין בהתקנה די רצינית הכוללת:

- התקנת LCD במקום Head Unit (חיתוכים ותוספות לדשבורד), פתרון יצירתי עם יכולת לכסות את המסך.

- עיגון ואבטחת מחשב Barebone קטן בתא המטען.

- התקנת תיבה עם סאב.

- זוג קומפוננטים (שכנראה ידרשו הגבהה)

- פלטה בבגאז' למגבר, כאשר גם המחשב יהיה שקוע ומקובע שם.

- חיבור כרטיס רדיו לאנטנה.

- סידור איכותי עבור פיוזים (למגבר ולמחשב).

- התקנת מערכת אזעקה.

סביר להניח שאת רוב הרכיבים אני אביא איתי מראש.

אם אפשר בבקשה המלצות על חנויות באזור המרכז, שיבצעו התקנה כזו בקפדנות ובמקצועיות (לא סתם חנויות חאפריות, אלא אנשים עם נסיון, אמינות וסבלנות)

רצוי שגם המחיר יהיה סביר (יחסית להתקנה מסוג זה).

אם אפשר גם מספר טלפון או כתובת כדי שאוכל ללכת ולקבל הצעת מחיר.

נ.ב. עדכון למי שמתעניין בעניין ה-CarPC... צג ה-LCD הגיע מחו"ל, אני משלם עליו 1500 ש"ח כצפוי. 900 ש"ח לבחור שקניתי ממנו, ו-600 ש"ח למשלוח, תוספת על משקל, מיסים וכו'.

- - -------[Fireball]------ - -

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה!

עוד המלצות לחנויות כאלו?

חשוב לי בעיקר שיהיה להם רכיבים וידע לעבוד עם ויניל, פיבגלאס או כל מה שצריך כדי לעשות התקנה סופר-מקצוענית בדשבורד.

מה דעתכם על Sound F/X בנושא זה?

מה לגבי רדיו מילאנו, שעברתי דרכם?

פורסם

הוקפץ :roll:

אשמח לשמוע דעה על 2 החנויות הנ"ל בנושא התקנות מסובכות (סאונד F/X ורדיו מילאנו) , וכמו כן המלצות על חנויות נוספות באיזור המרכז.

SoundStorm נשמעת אחלה אופציה!

לגבי a-class, איך אני משיג אותם? היכן הם נמצאים?

שלחתי ה"פ ל-alpine (אני מקווה שזהו יוסי אלפיין) ולא קיבלתי תשובה עדיין.

פורסם

אני בשוק אני בהלם אני המומה! :shock:

מקפיץ פעם אחרונה...

אף אחד לא יכול לתת חוות דעת על התקנות מסובכות ברדיו מילאנו או סאונד F/X, או שאר החברות המצוינות לעיל? :|

לא איכפת לי שגם אנשים "משוחדים" (דהינו עובדים של החברות הנ"ל) ייתנו את דעתם בנושא.

נגיד, אהם עופר אהם...

זה קריטי עבורי. אם אני בוחר חנות גרועה להתקנה הם עלולים לדפוק לי את כל הפרוייקט...

פורסם

CLASS A, יקר, לא מאמין שיהיה לך תקציב לזה. אם הם נכנסים לפרוייקטים זה בדרך כלל ברכבי יוקרה והמחיר בהתאם.

SOUNDSTORM, גם הוא יקר (לא שזה לא אומר שאין תמורה, יש) אבל אולי תנסה לדבר איתו ובכל זאת הוא יוכל להתאים לך משהו.

SOUNDFX, מחירים טובים אבל אני לא יודע אם הם מתעסקים/ירצו להתעסק בזה.

אתה יכול לסמוך על כל החנויות. הבחירה שלך היא בין FX לסאונדסטורם לדעתי. תתקשר לכל אחת מהן, אתה יכול להגיד גם שאתה מהפורום (שתי החנויות מכירות אותי ואת הפורום טוב מאוד)ופשוט תבקש הצעת מחיר.

לגבי מילאנו, אני לא יודע ולא מכיר. עוד חנות טובה היא בוידיומיט ברמת גן אבל שוב, אני לא יודע אם הם מתעסקים בכאלו דברים. נסה לפנות בהודעה פרטית לaudio-feel אולי הוא יוכל לעזור לך.

מה בכלל התקציב להתקנה?

פורסם
לגבי מילאנו, אני לא יודע ולא מכיר. עוד חנות טובה היא בוידיומיט ברמת גן אבל שוב, אני לא יודע אם הם מתעסקים בכאלו דברים. נסה לפנות בהודעה פרטית לaudio-feel אולי הוא יוכל לעזור לך.

מה בכלל התקציב להתקנה?

תודה אייל.

פניתי לשלומי (audiofeel)

התקציב להתקנה הוא בין 2000-3000 ש"ח. ברור שאני אשמח אם אצליח לצאת בפחות, אבל אני בספק כרגע, לפחות עד שאקבל קנה מידה.

פורסם

אני בכלל מהצפון אז אני לא כל כך יודע מה הולך במרכז, אבל לא ראיתי אפילו עבודה אחת של סאונד בלאסטרס מפיבר.

מה אם קרייזי סאונד?ראיתי התקנה מאד נקייה ומסובכת ב2 רכבים שלהם.

ברכב אחד היה גם מסך מושקע בדש.

פורסם

תעשה סיבוב קטן תראה כמה התקנות שעשו כול אחד, לשמעון יש ידים טובות אבל בסאונד זה כבר משהו אחר ... ( בלי לפגוע באף אחד )

ובסאונד FX אני מצטער אבל לא יכלו לענות לך את הציפיות ...

רדיו מילאנו עושים עבודות טובות אבל המחיר שם משחק חזק ...

תלוי בך

יובל

פורסם

שמעון מבין בסאונד יותר מרוב החנויות. אם זה לא לטעמך זה משהו אחר (הוא אוהב מערכת FLAT בלי הרבה גבוהים ובלי הרבה באסים, אני גם לא אוהב את זה מי יודע מה אבל זה עניין של טעם). תמיד אפשר לכוון אחרת.

פורסם

גם אני אוהב את המערכת שלי FLAT. אולי עם קצת יותר באס.

אך גבוהים, יותר מדי מפריעים לי.

בכל מקרה, אם יש לך HU טוב, הרי שחבל לך להחליפו בנגן DVD.

ברוב המקרים, (מלבד DVD מהרמות הגבוהות) הם נחותים מוזיקלית ממכשירי HU רגילים.

במקומך, הייתי מוסיף אותו, שינגן DVD בלבד. ואת הHU הייתי משאיר בתור פרוססור.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

ידידי היקר

שום חברה לא יכולה לתת לך מחיר להתקנה או לצורך העניין לומר אני יכול להתקין בלי לראות את אופי ההתקנה ורמת המורכבות שלה ,מה גםפ שהמתקין חייב להיות בקיא ברכיבים שעליהם מדובר והיות וCAR PC הו לא דבר נפוץ מאוד בארצנו אני מראש הייתי שולל מקומות מסויים (ובכדי להיות הגון לא אנקוב בשמות).

למי שאין מה להגיד בנושא שלא יגיב בבקשה ובמיוחד מי שלא ראה\היה\התרשם מעסק מסויים (והמבין יבין).

ולסיום ההמלצה הכי אובייקטיבית ולא משוחדת שאני יכול להגיד לך היא שבכדי להחליט לאן ללכת רצוי להגיע עם הרכב והציוד הנ"ל למקומות המועדפים עליך ולהתרשם מהרמה המקצועית והשליטה בנושא לפני שאתה מחליט.

עופר רוטמן-SOUND FX

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• תוכן חדש...