Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על שינוי קטן מתיבה של 57X35X40 בערך 70 ליטר עם סאב סליל כפול של PYLE 1290BL , 1200watt , 180 OZ

ל:

לתיבה של 90X40X40 , תיבה כפול שמתחלקת לשתיים כמו שג'ניה עשה בערך , עם שני סאבים של פיוניר השחורים ,

ההגברה היא:

LANZAR 424 HARITGE 1000WATT 125RMSX4 250RMSX2

פורסם

עם הנתונים של המגבר נכונים אז הוא ידחוף את שתי הסאבים האלה עד למצב שיעמדו לך כל השערות בגוף

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
התגעגעתי לילד הזה שעושה אופפפףףףףף... ;)

גל IMISSU2 בקיצור אם אתה שואל מה עדיף אז בטח שהשתי סאבים...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אני מאמין שהתשובה חד משמעית, שני סאבים של 12" יהיו עדיפים על סאב אחד של12" כימעט בכל מצב נתון, ובמיוחד כשמדובר בסאבים שנמצאים כמעט באותה קטגוריה.

(מבחינת SPL,כמובן)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

עוד משהו אחרון ,

הייתי אצל אלי מקאר טאון , הוא הציעה לי לקחת את הפייל המרובע אבל ה 10' הוא אמר שהוא יותר טוב ממה שיש לי ומה12'

הגיוני ,

את האמת הוא השמיעה לי אותו על תיבה קטנה מאוד של איזה 35 ליטר , ואני אומר לכם , ממש אבל ממש פירק את האוטו ויותר ממה שיש לי...

http://www.pyleaudio.com/itemdetail.asp?brand=pyle&cat1=Car%20Audio&cat2=Woofers&model=PLSQ10D

http://www.pyleaudio.com/itemdetail.asp?brand=pyle&cat1=Car%20Audio&cat2=Woofers&model=PLSQ12D

ואיך זה הגיוני שעל פי דבריו , ה 10' יותר טוב מה 12' במיוחד שה 12' 1400 90דציבל וה10' 1200 ו88 דציבל ,המרובעים ,לא שאני מפקפק במילה שלו , בנאדם שמבין עניין.....

איך זה הגיוני , ולי יש עוד תיבה של 70 ליטר ,

ועכשיו לשאלה האחרונה ,

מה עדיף ,

שתי סאבים מרובעים של פייל או שתיים של פיוניר 800

פורסם

לא שמעתי את המרובעים של פייל, אז לא אוכל להגיב

מה שאוכל להגיד, ש10" מרובע, זה לא 12" עיגול, זה יותר, משמע ממברנה יותר גדולה, יותר באס.

ובהקשר לשאלה מה יותר עדיף, מבחינת ? תקציב ? באס ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

d(ריבוע) AxA

d(עיגול) 2x3.14xR

אחרי החישוב יוצא:

עיגול 12 '' 95 בערך

ריבוע 10'' 100

ריבוע 12'' 144

מה אתם אומרים עכשיו????

שווה שתיי פיוניר או שתי פייל 10????????

פורסם

לא קונים רמקולים לפי נוסחאות,

בגלל זה גם ההשוואה שלך לפיוניר היתה שגויה,

:

ואיך זה הגיוני שעל פי דבריו , ה 10' יותר טוב מה 12' במיוחד שה 12' 1400 90דציבל וה10' 1200 ו88 דציבל ,המרובעים ,לא שאני מפקפק במילה שלו , בנאדם שמבין עניין.....

:

פשוט תשמע מה שיותר מתאים לך, מה שיותר עוצמתי בשבילך (במידה ואתה מחפש עוצמה).

וכמובן, מה שיותר מתאים לתקציב שלך, ולהגברה שלך. זה הכל.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...