פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,399 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
אני צריך עזרה, אני מחפש סאב וופר 12 אינץ', עד 600 שקל.. אני מחפש סאב אכותי וחזק... אם יש מישהו שיכול לעזור או לשלוח אותי לאנשהו אני ישמח תודה...
הודעה אחרונה מאת ^עמית^, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
HARMAN KARDON TC 300 כל מי שיודע משהו עליו כל פרט,נתונים יכולים לעזור לי תודה..
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם יש חשיבות לציפוי הלווד חוץ מיופי ודמיון לגימור של הבגאג'?
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 3 תגובות
- 718 צפיות
איך המגבר הזה ועם למישהו יש אותו ?? http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1303134 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 4 תגובות
- 845 צפיות
אחים ואחיות שלי אני רוצה לקנות אחוריים כמה שיותר מהר תקציב שלי גג 500 שקל אני חושב על 6X9 ויש לי שתי אופציות עיקריות שבינהם אני מאוד מתלבט.. בנתיים הרדיו דיסק הוא premier p760mp ללא מגבר אבל אולי (בטוח..) בעתיד יהיה... תנסו לזור בבקשה א.פיונירTS-A6960E 330WATT 80RMS 3WAY http://www.audionet.co.il/details.asp?id=488&lead_id=&look= ב.פיוניר TS-A6995 300WATT 80RMS 4WAY http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=1052&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=10 אם יש לכם רמקול יותר טוב או משהו כזה שנכנס בתקציב של 500 שקל בכייף..
הודעה אחרונה מאת DRS, -
- 7 תגובות
- 853 צפיות
שלום מחר אני הולך לקנות רמקולים לא יקריים משהו פשוט יחסית אז כך מרוב החברות הרמקולים הפשוטות שמוכרים באוטו דיפו מה אתם מציעים לקנות יש DHD,SAGA,SABA ועוד כמה שאני לא זוכר חלק מהם הם 300 ואט חלקם 600 בקיצור מה אתם מציעים מה מהרמקולים הפשוטים האלו הכי טוב . ישנם הרבה רמקולים שלפי העוצמה הרבה יותר מחברות טובות כמו פיונר קנווד וכו אני יודע שהאיכות קצת שונה אבל בכל זאת האם הם באמת כאלה גרועים הרמקולים יעבדו על נגן מפי 3 JVC 50*4 KD-AR300
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום יש לי כמה נושאים לא גמורים, שכבר דיי נימאס לי מהם.. אם חברי הפורום יוכלו לעזור לי בידע שלהם לגבי חנויות, הן בפרטי והן פה. מאוד אודה לכם! 1. נורות אולטרה, אני מחפש נורות אולטרה סגול בשביל הפרויייקט של המגברים שלי, הנורות לא יכולות להיות גדולות במיוחד, (לא יכולות לחרוג מ5-8 ס"מ גודל-ניאון למיניהם) 2. ממיר מתח למחשב נייד שיש למישהו ניסיון איתו שהינו אמין ונחשב לאיכותי, איני מעוניין להרוס משהו במחשב כתמורה למוצר שאינו מומלץ או "צעצוע" שאינו מתפקד כמו שצריך.... 3. רציתי לדעת האם מחיר של כימעט 400 שקל לתיבה לסאב, בנפח 30 ליטר אטומה, האם זה הגיוני ? (קנויה כמובן.), 4. גרילים לסאבים, מה מחיר הגיוני לגריל ? (גריל שמגיע למחיר של 150 שח, זה ריאלי ?) …
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני רוצה לרכוש סאב כנראה שאני ילך על פיונר 305C אבל הוא יתפוס לי המון מקום עכשיו השאלה שלי היא כמה זה בעיה כל פעם להוציא אותו ולהכניס שוב (איך הוא מתחבר?) לדוגמא פעם בשבוע אני נוסע לעשות קניות ואני יודע שאני יצתרך מקום זה לא בעיה כל פעם להוציא ולהכניס אותו?
הודעה אחרונה מאת 620SI, -
- 1 תגובות
- 879 צפיות
חבר'ה אני מחפש תשובה דחופה העם מגבר GBL נחשב לטוב או איכותי?? יש מגבר כזה ב-1300 ש"ח?
הודעה אחרונה מאת The REAL B.r, -
- 7 תגובות
- 966 צפיות
איך המגבר הזה לפני הנתונים הנל: תכונות עיקריות: 800W CHANNEL 4 ספק-FULL MOSFET 8 מגברים טרנזיסטורים (לא ג'וקים) FULL MOSFET דגם 5210 � IRF ו- 1310 - IRF חדשים, ובטכנולגיה חדשה חיבור סטיראו או חיבור מונו BRIDGE לסאבוופר טווח תדרים של 20Hz עד 20KHz אפשרות לחבר 2 סאבוופרים כניסות RCA מוזהבות אפשרות לחבר את המגבר ישירות לחוטי הרמקולים (ללא שימוש ב-RCA) חלון שקוף + תאורה פנימית צבעונית ע"י לדים קרוס אובר כפול לכיוון High Pass Filter Law Pass Filet Flat הגברת עוצמה בין 0dB- ל- 12 dB טרבל באס וויסות עוצמת ווליום מאוורר פנימי לקירור המגבר.
- 35 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם. ובכן אפשר לומר שעוד שלב אבולוציוני חל ברכבי, וכעת, יש מגבר 2 ערוצים לקומפוננט. תרשו לי להציג אותו לפניכם: boss c150 עכשיו חלקכם יגחך ויאמר, גל, רק נדמה לך שהוא יותר חזק מהרדיו דיסק... אבל אני חייב לציין שעל אף החששות שלי בנושא, הוא פשוט התעלה מעל עצמו מכל הבחינות! ובכן, כידוע לכם יש לי רדיו דיסק אשר היה מחובר לשני 4" מאחורה (גם של boss) וקומפוננט קדמי של מגנט 6.5". ההתקנה ארכה לי כשעה, ואני אציג תמונות ביום-יומיים הקרובים... המגבר עצמו כיום עולה עם משלוח 308 שקלים, והוא מגיע מאוטו-פארט. הוא מוציא 40 וואט rms לכל ערוץ, וסך הכל לשני ערוצים. למגבר יש בהחלט גימור יפהפה של כרום, ממש נוצץ, והוא מגיע עם אחריות, חוברת ההפעלה, חי…
שאלה על 305C
מאת ROEI-A- 10 תגובות
- 858 צפיות
מישהו יודע אם הוא אמור להיות בתיבה סגורה או פתוחה? באיזה גודל בערך אמורה להיות התיבה?
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- 30 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
רציתי לדעת: 1. האם ציפוי פנימי של עץ מצופה לבד של דלת תא מטען מוסיף משהו לסאונד,יש לי בבגאג 6\9 + סאאב עם מגבר, האם אטימה של תא המטען או ציפוי כל הפח בבגאג בעץ דיקט ולבד יוסיף לסאונד או לבאסים . 2. האם בניית חוצץ מעץ בין אחורי המשענת של המושב האחורי לבגאג(כיום יש סתאם חתיכת קרטון בין אחורי המושב לבגאג) תוסיף לי לסאונד? או להשקטת רעשי דרך וכו...? תודה לכל העונים.
יש לי נגן mp3 , ואני רוצה לקנות HU כך שאני יכול לחבר למערכת נגן mp3 שלי , השאלה שלי האם לכל HU יש כניסה aux ? איך בכלל אני בודק האם יש כניסה aux ? לדוגמא פייוניר 560 בשום מקום לא כתוב שיש לו כניסה aux
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מגבר: Mac-Audio z4100 תמונה: מפרט: Principle: 4-Kanal Car Hifi Leistungsverstהrker Max . power output into 4 ohms: Sinus Burst 2:8, 1 kHz, 14,4V for channel: 1-4 Stereo: 4 x 160 W bridged: 2 x 500 W RMS power output into 4 ohms: DIN 45 324, 14,4V for channel: 1-4 Stereo: 4 x 80 W bridged: 2 x 230 W Max . power output into 2 ohms: Sinus Burst 2:8, 1 kHz, 14,4V for channel: 1-4 Stereo: 4 x 210 W RMS power output into 2 ohms: DIN 45 324, 14,4V for channel: 1-4 Stereo: 4 x 105 W measurements: 355 x 54 x 293 mm special…
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 5 תגובות
- 939 צפיות
אני צריך המלצות על סט קומפוננט 4 אינץ. הסט לא יכול יותר גדול מ-4 כי הוא פשוט לא נכנס באוטו ואין לי כוח וזמן להרכבה מסובכת של 5 ורבע בדלתות. שמעתי הרבה דברים טובים על ההיבריד והדוטקס של מילניום- אשמח לקבל הערות וטווח מחירים. מבחינת הגברה לרמקולים אני אמור להיות די מסודר עם מגבר של genesis פרופיילר 2
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 4 תגובות
- 846 צפיות
ברשותי מגבר שלפי נתוני היצרן נותן-75*4,ב-2 אום,40*4 ב-4 אום ו150*2 בברידג'.(רוקפורד-301X).הנתונים ב-RMS האם ניתן לגשר רק 2 יציאות של המגבר-כדי להגביר במונו את הסאב,ואת שתי היציאות האחרות להשאיר בלי גישור עבור זוג קומפוננטים,הכוונה שיצא שהמגבר נותן 150 וואט לסאב,ו40 וואט לשני הערוצים הנותרים? אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון. תודה.
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ראיתי שיש סופר קבלים שכאלה, ומעניין האם למשהו מהפורום יש איזשהו נסיון איתם.
הודעה אחרונה מאת SubOtaz, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 846 צפיות
מה אתם יודעםים על הרמקולים האלו לענות רק מי שיודע ולא להתחיל סתם לכתוב שהם לא טובים אני שמעתי אותם והאיכות צליל מדהימה אני מתכוון לקנות אותם שמעתי גם פיונר והם לא פחות טובים אפילו אולי יותר טובים אני יודע שרבים יתחילו לכתוב חרה רק בגלל שזה לא פיונר אבל זה טיפשי אני צריך הערכה מיקצועית לרמקולים האלו ומה לדעתכם המחיר הריאלי בישבילם
הודעה אחרונה מאת ADVANT, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 926 צפיות
דגם של הרמקול ES-692Xv.2 עושה רושם של רמקול רציני מאוד, שמעתי דגם אחר והסאונד פשוט מדהים. אני חושב לקנות. זקוק לעזרה תודה.
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
שיפור הסאונד באוטו 1 2
מאת Dima323- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש לי מאזדה 323 2.0L שנת 2002 רדיו דיסק של קנווד רמקולים אחורים 6X9 של קנווד 280W רמקולים קדמים 6.5 של פיונר 170W (מישהו אמר לי שזה לא רמקול אוריגינלי כי הוא כתום ולא כחול) זוג טויטרים פשוטים ב50 שח שמחוברים בלי קרוסאוור אני לא מרוצה מהסאונד כי יש מין צליל מתכתי בטרבל מה לעשות? פשוט לנתק את הטויטרים או לקנות קרוסאוור ולעשות מזה קומפוננט כל הצעה תתקבל בברכה נ.ב - בעתיד הקרוב אני מתכנן לקנות גם מגבר
הודעה אחרונה מאת Dima323, -
- 1 תגובות
- 788 צפיות
כבר חיפשתי לי רדיו דיסק מאז שקיבלתי את האוטו, לא רציתי משהו יקר והתקציב לי עמד על 400 (כן אני יודע, אבל אני תפרן...), בכל מקרה השגתי דרך מישהו ב500 ש"ח SONY CDX S1000 חדש באריזה ורציתי לדעת אם הוא מוכר ואם הוא ישרת אותי כראוי, אני אוהב לשמוע מוזיקה בווליום גבוה, אבל לא מתכנן לשים מגבר בזמן הקרוב... דבר ששימח אותי הוא שראיתי את המוצר באוטו דיפו במבצע ב1200 ורגיל באיזה 1500, אבל מצד שני- זה אוטו דיפו, כך שזה לא בהכרח אומר הרבה...
הודעה אחרונה מאת okiman, -
הלך לי המצבר בפיג'ו איזה מצבר לקנות? כאילו יש איזה משהו שאני צריך לבחור במיוחד? אמפר גבוה או מה? אם כן תעזרו לי כי אם כבר אני קונה חדש אז שידחוף לי את כל המערכת כמה שיותר בלי נפילות מתח וכאלה... תודה
- 0 תגובות
- 970 צפיות
שלום לכולם קניתי היום את הרדיו הזה אני מאד מבסוט ממנו זה רדיו דיסק מפי 3 רציתי לשאול מה דעתכם עליו? דרך אגב הוא נראה הרבה יותר יפה מאשר בתמונה יש לו עיצוב מדהים לדעתי אז אשמח לשמוע הערות כלשהם בקשר לרדיו דיסק זה המאפינים שלו: KD-AR300 Manufacturer's suggested retail price: $179.95 Power Output: 200W Max. (50W x 4) CD-R/CD-RW Compatible MP3 Compatible Card-type Wireless Remote Control SIRIUS Compatible cEQ Multi-Color Display Gold-Plated Line Output Terminals (2 pairs) Rotary Encoder Multi-Control Detachable Control Panel with Carrying Case Bass/Treble/Balance Controls Preferred Setting Mode 1-Bit DAC CD Random a…
הודעה אחרונה מאת Nitro_86, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תראו קניתי מערכת ב3 וחצי אלף שקל ואני לא מסופק מהעוצמה והאיכות. לפי דעתי הגבר עושה את הבעיה הנה המפרט קודם כל: מגבר: 4*35W לנזר קומפוננט:70W Rockford FNX 6.5' סאב: Rockford 100w משנת 2001 Hed Unit:מקורי של האוטו (מזדה 6) כל הווטים הם בRMS הסאב קיבל 2 יציאות בגישור והקומפוננטים קיבלו כל אחד יציאה אחת. OK אז שאני מרים במערכת ווליום לבינוני-גבוה הסאב מזייף ( ההד מגיעה אחרי הביט עצמו). שאני ממש מרים גבוה את הווליום יש עיוותים בקומפוננטים ואני לא בטוח שזה בגלל הרמקול עצמו אולי המגבר מתאמץ יותר מדי. רק שתדעו אמרו לי שהתקנתי את המערכת שהתיבה של הסאב גדולה מדי והיא לא מתאימה אולי זה קשור. ולסיום האוטו הוא גדול מאוד מבפנים, המערכת מחוברת דרך מתאם מיוחד …
הודעה אחרונה מאת eladmi, -
- 29 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קניתי עכשיו 2 סאבים של לאנזר 500 רמס (HRW124D)כל אחד ואני רוצה לשים אותם בתיבה שאני אבנה לבד בהתחלה כששאלתי אמרו לי תחכה שיגיעו הסאבים ואז תשתמש בWINISD עם הנתונים שקיבלת וזה יחשב לך אבל קיבלתי רק את הנתונים הנ"ל qms qts qes Xmax VAS FS RE ובתוכנה צריך גם LE Z SPL PE BL DIA SD והנתונים האלה לא מצאתי בשום מקום חשבתי אולי זה דברים שאני צריך לבחור אבל לא יודע מה עושים עם זה מי שיכול בבקשה שיעזור תודה, צבארי
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אודיו באנק 6X9 איך הם? שווה השקעה? כמה לדעתכם צריכים לעלות?
הודעה אחרונה מאת wacky, -
- 2 תגובות
- 934 צפיות
אני רוצה לדעת איך המערכת וכמה הכי זול אפשר להשיג אותה אני בנתיים קבלתי הצעה הכי זולה זה 1400 כולל שלט כולל הכל אם אחריות של פיוניר וכל החרטה תודה מראש דניאל
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
pioneer ts-304f 1 2
מאת ROEI-A- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהו יודע איך אמורה להיות התיבה שלו? איזה גודל? אם היא פתוחה או סגורה? אצלי הוא בתיבה שדומה לתיבה הזאת רק שהפתח הוא מאחור והסאב יושב באמצעhttp://www.220v.co.il/site/productspec.asp?id=1745
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מדובר בזוג רמקולים 5/7 שאני רוצה לקנות מארה"ב או מ EBAY משהו באיכות טובה שלא עולה מליונים אז יאללה תמליצו ואל תתעצלו הפעם... מקדימה יש לי זוג רמקולים גם mac audio 5/7 סאב מאחורה של פיוניר ורדיו דיסק מקדימה של פיוניר... אני מחכה בקוצר רוח לתשובות שלכם
הודעה אחרונה מאת shauli,