Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מגבר שלפי נתוני היצרן נותן-75*4,ב-2 אום,40*4 ב-4 אום ו150*2 בברידג'.(רוקפורד-301X).הנתונים ב-RMS

האם ניתן לגשר רק 2 יציאות של המגבר-כדי להגביר במונו את הסאב,ואת שתי היציאות האחרות להשאיר בלי גישור עבור זוג קומפוננטים,הכוונה שיצא שהמגבר נותן 150 וואט לסאב,ו40 וואט לשני הערוצים הנותרים?

אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון.

תודה.

פורסם

בימינו כימעט כל מגבר,

מה שיותר חשוב זה לבדוק בנתונים שלו, שאכן זה אפשרי.

כיום רוב המגברים מסוג AB. "מגברים רגילים בשביל רמקולים" יכולים לעבוד בעומס של 4 אוהם בגישור

(4 אוהם זאת התנגדות הרמקול, הייתי קורא לזה התנגדות סטנדרטית לרכב-איני יודע אם אני חורג מהאמת)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כעקרון אם לא רשום נתונים על גישור תוכל לחפש נתונים לגבי יציבות ב2 אוהם סטריאו,אם המגבר יציב במצב הזה הוא גם יהיה יציב בגישור 4 אוהם.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תוכן חדש...