Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי כמה נושאים לא גמורים, שכבר דיי נימאס לי מהם..

אם חברי הפורום יוכלו לעזור לי בידע שלהם לגבי חנויות, הן בפרטי והן פה.

מאוד אודה לכם!

1. נורות אולטרה, אני מחפש נורות אולטרה סגול בשביל הפרויייקט של המגברים שלי, הנורות לא יכולות להיות גדולות במיוחד, (לא יכולות לחרוג מ5-8 ס"מ גודל-ניאון למיניהם)

2. ממיר מתח למחשב נייד שיש למישהו ניסיון איתו שהינו אמין ונחשב לאיכותי, איני מעוניין להרוס משהו במחשב כתמורה למוצר שאינו מומלץ או "צעצוע" שאינו מתפקד כמו שצריך....

3. רציתי לדעת האם מחיר של כימעט 400 שקל לתיבה לסאב, בנפח 30 ליטר אטומה, האם זה הגיוני ?

(קנויה כמובן.),

4. גרילים לסאבים, מה מחיר הגיוני לגריל ? (גריל שמגיע למחיר של 150 שח, זה ריאלי ?)

5. סלילים לבניית קרוס אובר, שאלתי על כך בעבר, וגם פניתי לפורום אודיו לקולנוע, ללא הצלחה מרובה.

את הקבלים השגתי .. הגעתי לתוצאות "נורמליות" אך סלילים ללא כל הצלחה.. אם למישהו יש רעיון. תודה מראש !

אם מישהו לא הבין, הבקשה בתרד היא מקומות ספציפיים שניתן לרכוש מהם מניסיון אישי של המשתמש, אם מדובר ב "אולי יש שמה" אז בבקשה תחסכו ממני את הטרחה, בשבועיים האחרונים אני מחפש את הדברים הנל ללא הצלחה מרובה.....וכמובן אם הינכם יכולים להעריך את המחיר של המוצרים, זה יהיה גם מצויין בשביל לדעת שאיני חורג מגדר המציאות כשאני רוכש משהו... ולדעת שזה העלות הנורמטיבית.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ת'שמע מיק, אני לא יודע איזה גרילים אתה מחפש אולם אני מכיר מקום שהוא לידי(לא יודע איך להסביר מיקום מדוייק) ומוכר את הגריל האורגינל של 305C שנראה כמו כוכב(ממש כמו ג'אנט מגנזיום)

ב-80 ש"ח ליחידה.

הגריל ממש יפיפה, אני מתכנן על שניים כאלו בזמן הקרוב.

לדעתי שווה כל שקל...

ג'ניה

:king:

פורסם

אתה ממש שפן נסיוניות שלי ...

חחח

סבבה תקנה אותו ואני אבוא ויעשה בדיקת תקן לגרילים ולפנטום :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אתה ממש שפן נסיוניות שלי ...

חחח

סבבה תקנה אותו ואני אבוא ויעשה בדיקת תקן לגרילים ולפנטום :)

ואללה משעשע.......לא!!!

:king:

פורסם

גריל רשת פשוט עולה בין 25-50 שקל.

גריל אורגינל לפיוניר נמכר ב80 שזה מחיר נורמלי כמו שג'ניה אמר. צריך לעלות 100 שקל גג.

תיבה אמורה לעלות 200 שקל. 250 גג. ולא תיבה מסכנה כמו שמוכרים באינטרנט אלא תיבה נורמלית ומתאימה.

פורסם

B.R זאת אומרת שאם חנות הציעה לי ב150 שקל, גריל מיוחד, וגריל פחות מיוחד בקרוב ל100 שקל, כניראה שהם לא רציניים ? או שנתקלת בתופעה שגריל מגיע ל150 שח ?

מה בנוגע לתיבה, תיבה אטומה 34 ליטר, כימעט 400 שח , רלוונטי ? או שפשוט המקום דיי שוחט בנושא ?

דרך אגב לגבי המחירים , אני לא סגור על זה אבל אני דיי בטוח שהם נתנו מחירים ללא מעמ, כמה שזה נשמע ...

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

דרך אגב, שמה אוטופרט, לא רציתי להעביר ביקורת על אופן השירות שלא היה מי יודע מה ... אבל בנוסף לזה גם הם עשו לי טובה שהם הסכימו "לדבר איתי" משום שהם בכלל לא מתעסקים עם פרטיים,

אז את הסיבה שאודי 1 מציע לקנות משמה, באמת שאינה מובנת.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
דרך אגב, שמה אוטופרט, לא רציתי להעביר ביקורת על אופן השירות שלא היה מי יודע מה ... אבל בנוסף לזה גם הם עשו לי טובה שהם הסכימו "לדבר איתי" משום שהם בכלל לא מתעסקים עם פרטיים,

אז את הסיבה שאודי 1 מציע לקנות משמה, באמת שאינה מובנת.

אודי מביא את הטלפון הפרטי שלו שאליו אתה צריך לפנות

ולא לנציגים

• תוכן חדש...