Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שאתם רואים זאת התעודת לידה של המגבר שלי.. Rockford Fosgate Punch 4004

נתוני היצרן הם 50RMS ב-4 אוהם לכל אחד מארבעת הערוצים.

לפי הדף ניתן גם ללמוד שב-2 אוהם כל ערוץ יתן 100RMS.

אבל דבר אחד לא ברור.. בסעיפי הבדיקה שלמטה נכתב:

"104"

"RMS Watts per channel @ 4 ohms"

(כמו שאתם יכולים לראות בתמונה)

ביום רגיל לא הייתי מתיחס לזה וישר הייתי קובע שהם כנראה התבלבלו וזה אמור להיות ההספק ב-2 אוהם אבל בכל זאת איך שהדף עצמו בנוי השורה שליד הנתון "104" היא בעצם חלק מהעיצוב התבניתי של הדף שאותו מדפיסים בשביל המון בדיקות. והבדיקות אמורות להיות זהות בכל המכשירים שיורדים מפס הייצור. לכן נראה לי ממש מוזר שזאת טעות. יש בכלל סיכוי שהמגבר הזה UNDERRATED בצורה כזאת קיצונית?

אתם מוזמנים להביט בדף ולהאיר את עיניי לכל מה שעולה בדעתכם.

p4004-2.jpg

פורסם
רשום בתחילת העמוד הספק מוצהר ב2 אוהם. לא בדקתי אבל אני מעריך שההספק המוצהר ב4 אוהם הוא חצי מכך. בבדיקה התקבלה תוצאה גבוהה פי 2.

ההספק המוצהר ב-4 אוהם הוא אכן 50 RMS....

יש לך המלצה לפורום מקצועי שאפשר לשאול בו?

פורסם

יש על זה ת'רד ארוך ב http://www.elitecaraudio.com

יש שם עוד בעלי רוקפורדים חדשים עם תעודות לידה שמצהירות על הספק גבוה בהרבה מהמוצהר. יש את אלו שמנסים לטעון שמשהו שם לא בסדר (כמו בלינק שהבאת לפורום האנגלי) אבל תכלס לא ראיתי טענה מבוססת נגד ההספק.

כנראה שרוקפורד חוזרים לימים הטובים :)

פורסם
יש על זה ת'רד ארוך ב http://www.elitecaraudio.com

יש שם עוד בעלי רוקפורדים חדשים עם תעודות לידה שמצהירות על הספק גבוה בהרבה מהמוצהר. יש את אלו שמנסים לטעון שמשהו שם לא בסדר (כמו בלינק שהבאת לפורום האנגלי) אבל תכלס לא ראיתי טענה מבוססת נגד ההספק.

כנראה שרוקפורד חוזרים לימים הטובים :)

תודה. משמח אותי מאוד לדעת ש"נפלתי טוב".. כנראה אפשר להוריד כבר את ההודעה מהחתימה :-)

פורסם

זה לא עניין של זכית ככה זה תמיד היה הרוקפורדים למיניהם

גם אצלי בתעודת לידה של ה301 היה רשום שהוא נותן 421 RMS בבדיקות שלהם אבל לא כל כך התייחסתי כי המגבר הוא לא כזה יקר כדי שהנתונים יהיו אנרייטד כנראה שהנתונים מתייחסים לקליפינג קריטי.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

מה זאת אומרת קליפינג קריטי ?

יש בדיקות כאלה? שלא מודדות את המגבר 1:1 ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...