Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לדעת איך אפשר להזמין את המתקינים של חברת רוקפורד למה יש לי מגבר מאוד מאוד חזק וסאב מאוד חזק והם משפיעים על הצריכת חשמל של האוטו כולו כי כנראה ההתקנות לא מי יודע מה ואני גם רוצה שהם יכוונו תמערכת והכול זה סאב

1000RMS(2OHM) HX2

ומגבר 1000RMSX2OHM

וחנויות לרוב לא מתקינות הרבה מערכות כאלה חזקות אז אין להם הרבה מושג ואני צריך להשיג טלפון או איכשהוא את המתקינים של החברה אז אם יש למשהו מספר או משהו שיגיב תודה.

http://www.tgfab.com/titgirl.gif

B D BEST NOT LIKE THE REST

פורסם

זה לא ghost busters פה...

תקח את הציוד למתקין טוב באיזור שלך, שיזיל ריר על הציוד תוך כדי שהוא מתקין לך...

זה הכל.

הוא כבר יעשה לך כיוון ומה לא...

ודרך אגב, ה"אבא" שלו מוסר ד"ש... :)

פורסם

בלי להשמיץ אף אחד, גם המתקינים של רוקפורד לא יעזרו לך, זה לא משנה הם או אחר לך למתקין שהוא באמת טוב הוא יעזור לך.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

כל מי שברשותו ציוד המיובא על ידי חברת אוטו-פרט,ונרכש על ידי הדילרים,רשאי להעזר באנשי השרות הטכני של אוטו-פרט ללא כל תשלום.ההכשרה של אנשי שרות אלה מגובה על ידי היצרנים אותם אנו מייצגים.חלק מההכשרה נעשתה בארצות-הברית,ובנוסף נרכש במשך השנים נסיון רב.גם לגבי בעיה ספציפית זאת ניתן לאבחן מיד אם האלטרנטור עומד בעומס או לאו.לפרטים תיאום ומידע נוסף יש לפנות לאודי ברזילי מנהל מחלקת שמע אוטו-פרט 052952410

• תוכן חדש...