Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאט לאט המשכורת מתקרבת וחושבים על מה לבזבז את הכסף !

אני צריך המלצה למגבר שיפתח 305C אחד !!!!!

חשבתי על 1200D לאנזר 1250 ש"ח

חשבתי על מגנט פאנטום 1450 ש"ח

על מה אתם ממליצים ( לו חובה מהמבחר הנ"ל )

טווח השקעה 1500

תודה מראש

סאונד בראש

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אמנם יש לך כסף, אבל זה לא אומר שאתה צריך לשרוף אותו על משהו - סתם. ;)

אתה צריך מגבר שיעבוד ויתן תפוקה מקסימלית ב 4OHM ולא כמו המונובלוקים שרשמת

כאן שמספקים זאת רק ב 1OHM.

תתחיל לחפש בכיוון הנ"ל... זו עצתי לך. :)

פורסם

יש לך לאיזה מגבר שעובד ב 4 אום שבהשוואה יכול להוציא 400 RMS ?

הלאנזר מוציא ב 4 אום 400 ( הלא כן ? )

לא אמרתי שאני מחפש לבזבז כסף , אני מחפש השקעה ! :)

אז אם יש לך המלצה אני יודה לך !

נ.ב

לכל העונים למינהם בבקשה לא לזרוק דברים באוויר

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

סליחה שניסיתי לעזור גם אם זה קצת... :?

אז למה לא תקנה מקרר 500 ליטר, אבל תשתמש רק ב 150 מהם?

או שאולי תקנה טלויזיה 43", אבל תסתכל רק על 21"... ?

אם בעתיד אתה מתכוון לקנות עוד סאבים אז אולי המונו יהיו טובים כהשקעה.

ואם אתה רוצה עזרה בחיפוש מגבר, תכנס ל

http://tapuz.zap.co.il/models.asp?sog=T-Speakers&Param1=%F1%E0%E1+%E5%E5%F4%F8

גל

פורסם

קודם כל לא התכוונתי אליך ב "נ.ב "

אל תיפגע אתה אחלה ! :)

עכשיו אני מעוניין לקנות מגבר שיעשה את העבודה אז אני יודע שמונו בלוק הוא מוגזם

בגלל זה אני צריך הצעות למגבר אחר שיעשה את העבודה

כי אני לא צריך מגבר כזה חזק !

פורסם

Kicker 04KX600.1 זה אחלה מגבר שנותן בערך 300 RMS ב4 OHM ונותן 600 ב2 OHM .

ומתי שהו שתרצה להתקדם לסאב קצת יותר מתקדם יהיה לך אחלה מגבר עדיין.

עדיף להזמין אותו ייצא לך 1500 שקל כולל המשלוח כולל הכל.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

לא הבנתי למה מונו בלוק זה מוגזם?

דבר ראשון הוא לא עולה הרבה פחות מאחרים אני משער שההבדל בינו לבין מגברים לא מונו הם +- 200 -300 ש"ח אני הייתי הולך על מונו, גם לעתי אם אני ירצה להוסיף עוד סאב זה רק לקנות ולחבר ללא עוד התקנה של מגבר.

הלאנזאר 1200D כבר לא מיובא לארץ ואני כמעט בטוח שלא תמצא אותו.

המגנט פאנטום - לא מזמן 2 חברי פורום (MIKMIK, & SILVER D.) רכשו אותו והם נתנו ביקורת ממש טובה על המגבר שווה להתיעץ.

פורסם
לא הבנתי למה מונו בלוק זה מוגזם?

דבר ראשון הוא לא עולה הרבה פחות מאחרים אני משער שההבדל בינו לבין מגברים לא מונו הם +- 200 -300 ש"ח אני הייתי הולך על מונו, גם לעתי אם אני ירצה להוסיף עוד סאב זה רק לקנות ולחבר ללא עוד התקנה של מגבר.

הלאנזאר 1200D כבר לא מיובא לארץ ואני כמעט בטוח שלא תמצא אותו.

המגנט פאנטום - לא מזמן 2 חברי פורום (MIKMIK, & SILVER D.) רכשו אותו והם נתנו ביקורת ממש טובה על המגבר שווה להתיעץ.

מדוייק, דובר כבר המון בפורום על כך שה-1200D כבר לא מיובא לארץ, אחת הסיבות שקניתי את הפאנטום היא שלא מצאתי את הלאנזא(אחרי ששיגעתי חצי מדינה).

בהצלחה

ג'ניה

:king:

פורסם

אכן הטענה של גל הגיונית, לא ממש כדאי לרכוש משהו שלא תנצל

אבל האם הגיוני לקנות משהו מבלי אפשרות להתקדם בעתיד, באותו התקציב ? זה עוד יותר לא מסתדר לי.

בכל אופן אם בעתיד תרצה לשדרג , מונובלוק זאת אחלה אופציה.

לא לדבר על צריכת חשמל, נמוכה יותר משל כל מגבר AB אחר שתרכוש

המאגנט מוצהר 400 וואט ב4 אוהם, אז לא יודע למה גל לא המליץ עליו, הלאנזר נמדד ב4 אוהם.

וקיבל תוצאה של 470 וואט,

בקרוב אני יעשה השוואה דיי אמיתית למאגנט פנטום, ואתן חוות דעת אם לדעתי הוא עומד בהספק, או נחות ממנו בהרבה, ההשוואה תתבצע עם מגבר JBL שנמדד עם כ 430 וואט ב4 אוהם.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אכן הטענה של גל הגיונית, לא ממש כדאי לרכוש משהו שלא תנצל

אבל האם הגיוני לקנות משהו מבלי אפשרות להתקדם בעתיד, באותו התקציב ? זה עוד יותר לא מסתדר לי.

בכל אופן אם בעתיד תרצה לשדרג , מונובלוק זאת אחלה אופציה.

לא לדבר על צריכת חשמל, נמוכה יותר משל כל מגבר AB אחר שתרכוש

המאגנט מוצהר 400 וואט ב4 אוהם, אז לא יודע למה גל לא המליץ עליו, הלאנזר נמדד ב4 אוהם.

וקיבל תוצאה של 470 וואט,

בקרוב אני יעשה השוואה דיי אמיתית למאגנט פנטום, ואתן חוות דעת אם לדעתי הוא עומד בהספק, או נחות ממנו בהרבה, ההשוואה תתבצע עם מגבר JBL שנמדד עם כ 430 וואט ב4 אוהם.

ברור שיהיה הגיוני לקנות משהו עם אפשרות שדרוג.

אני לא הייתי קונה את המונו הנ"ל, אם לא הייתי מעביד אותו ב 1 אוהם...

גם אם יש למישהו סאב של פיוניר, ויביא עוד סאב כזה, הוא ינצל את המגבר עדיין ב 2 אוהם,

ולא ב 1 אוהם כמו שצריך או רצוי לעשות.

אז בעצם מדובר בשדרוג כפול...

על המגנט אני לא אמליץ כי אני לא מכיר אותו, אני מקווה שהוא אכן טוב.

אגב, גם על המונו שלי אני לא הכי ממליץ, הוא לא המגבר אלא פשוט נותן תמורה כפי

ש"מובטח" על תעודת הלידה שלו - זה הכל.

שורה תחתונה, כל אחד והטעם שלו, הכסף שלו, והמניעים שלו.

הכי טוב - להתאים את מה שיש לך אחד לאחד... תמיד, אבל תמיד אפשר לשדרג. ;)

פורסם

דבר ראשון, אתה לא צריך לתת המלצה על המגבר, אתה יכול לתת אותו כתור אופציה או להפנות לאנשים שכן יש איתו ניסיון, זה נשמע לי לגיטימי לגמרי

דבר שני אני לא מאמין שמישהו אכן רוכש מוצרים אחד לאחד, ואני משער שאפילו אתה לא,

דבר שני אני לא באמת חושב שיש באפשרותך לא להמליץ על מגבר מסוג לאנזר מונובלוק,

עד כמה שידוע לי , לא קיים ולא נברא בעולם מגבר עם נתונים וביצועים מרשימים כמותו, ובמחיר שלו.

והקטע של תמיד אפשר לשדרג, גם תמיד אפשר לדאוג לשדרוג הבא, ולא לחכות לדקה ה90 ולהגיד "למה חסכתי 200 שקל, עכשיו אצטרך לקנות מגבר אחר" וכדומה..

דרך אגב כשאני חושב על זה, אני גם לא ממש מכיר מגברים במחירים האלו שנותנים את ה400 וואט ב4 אוהם, כניראה ישנם, אך עדיין, האופציה העתידית איתם מוגבלת, וצריכת החשמל שלהם, אז בכל זאת מגבר מסוג קלאס די יהיה עדיף עליהם.(שנותן תמורה זהה.)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מגבר קלאס די הוא אכן מגבר מונובלוק, זה מגבר של יציאה אחת, המיועד לתדרים נמוכים במיוחד

ועם צריכת חשמל נמוכה ביחס למגברים אחרים,

הניצול חשמל שלו עומד על בערך 75% בעוד שניצול חשמל של מגברים "רגילים" מסוג AB, עומד בערך על 50 אחוז.

בדרך כלל גם המגברים האלה עומדים בהתנגדויות נמוכות..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
מגבר קלאס די הוא אכן מגבר מונובלוק, זה מגבר של יציאה אחת, המיועד לתדרים נמוכים במיוחד

הניצול חשמל שלו עומד על בערך 75% בעוד שניצול חשמל של מגברים "רגילים" מסוג AB, עומד בערך על 50 אחוז.

בדרך כלל גם המגברים האלה עומדים בהתנגדויות נמוכות..

תיקון קל

מגבר קלאס די הוא אכן מגבר מונובלוק, זה מגבר של יציאה אחת (בדרך כלל יש כאילו עם שני יציאות שמגשרים אותם), המיועד לתדרים נמוכים במיוחד (בגלל שבתדרים נמוכים 1K ומטה המגבר צורך הכי הרבה חשמל).

הניצול חשמל שלו עומד על בערך 75% אבעוד שניצול חשמל של מגברים "רגילים" מסוג AB, עומד בערך על 50 עד כ60 אחוז.

בדרך כלל גם המגברים האלה יעילים בהתנגדויות נמוכות בגלל צריכת החשמל..

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

חח, רק שאלה אחת,

האם מגבר קלאסס די שהוא אכן בעל שני יציאות מגושרות, נקרא מונובלוק?

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...