Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכיוון GAIN תשתמש בשירים שאתה שומע בדרך כלל זאת אומרת שככה תהנה מאיכות השמיעה בשירים האלה כי זה מה שאתה שומע...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

מיסטר אודיו, זה לא מה שהוא ביקש, יש דיסקים לכיול הגברות.

זה בעצם כדי להתאים את היחס של הקליפינג, ליחס שמבוקש על ידו ללא שימוש ב RTA, מה שלא נגיש וזמין לרוב האנשים, בכל אופן

יש לי דיסק שכזה, הבעיה שהוא תופס המון מקום, (שני דיסקים מלאים) ולכן אין באפשרותי לתת לך, תצטרך לחפש באתרים או באימיול לצערי,..

(גם שמו אינו ידוע לי)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לא חובה בפרטי, אפשר בפומבי...

הגיין שעל המגבר, נועד להתאים את הסיגנל של המקור שלך, לכניסות של ההגברה שלך

הרבה אנשים קוראים לו ווליום משום שאינם יודעים מה ייעודו, וחושבים שמשום שהסאונד חזק יותר, משמע זה יותר טוב.

רוב הפאנלים הפשוטים, מספקים רמת אות של 2 וולט, הבורר של הגיין יכול להתאים את עצמו לרגישויות שונות,

משמע אם תתאים את הרגישות שלו ל2 וולט, תקבל יחס של 1:1, וסביר להניח שאם אין לך הגברה מאוד חזקה, לא תהנה מהסאונד שלך,

לעומת זאת , אם תתאים את הסיגנל שלך לרמה של 1 ל 3, תהנה יותר מעוצמה של הסאונד, אך עם זאת, תקבל עיוות של קליפינג ברמה של 1 ל3, לרוב הוא לא נשמע ובהחלט לא קריטי, רוב האנשים משתמשים בזה כדי לנצל יותר את ההגברה, משום שזה דבר שולי.

ולכן יש צורך בדיסק כיול, דיסק כיול משמיע לך תדר קבוע, ברמת קליפינג מסויימת, ואתה צריך להגביר את הגיין עד שרמת העיוות יוצאת מפורפורציה, ועם תדר קבוע מראש, שכבר קיבל עיוות מסויים, זה מאוד קל להרגיש(יחסית, לאנשים נורמלים, לי זה היה מאוד קשה!).

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אז אם מה שאתה מסביר נכון (ואני הבנתי נכון) כמה שיותר V ביציאה של הHU יותר טוב ובריא.

קרא אותם.

פורסם

ככול שהאות יותר חזקה, יהיה לך פוטנציאל גבוה יותר,

בפועל אם זה משמעותי ואכן מנוצל, או לא, זה סיפור אחר..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

בסדר אני מאמין במדע מדוייק, אם אתה אומר לי שזה יותר טוב אני יעדיף אפילו אם אני לא ישמע את ההבדל.

קרא אותם.

פורסם

חח, אנשים פה מעדיפים לחסוך בתקציב, אפילו בדברים שיש בהם הבדלים, משום שההבדלים נחותים וקטנים.

ולך יש עודף תקציב, שאתה מוכן להשקיע בדברים שאין בהם הבדלים אשר נשמעים , או מנוצלים?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

הכוונה במקרה שאני ירצה להחליף אי פעם HU התחלופה שלי גבוהה דווקא מחליף פה ושם בעד שלי ומוסיף...

אז אני ישים דגש על הV, אתה מבין?

קרא אותם.

פורסם

מיק מיק, ככל שיש יותר וולט ב HU, אז גם העוצמה תהיה יותר גבוהה?

לדוגמא, יש לי HU שמוציא 4 וולט (פרמייר 740). האם הוא יישמע יותר חזק מ HU שמוציא 2 וולט, גם אם שניהם מחוברים למגבר מאותו הדגם?

• תוכן חדש...