Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם! יש לי שאלה לפעמים אני נוסע ברחוב ושומע מכונית שעוברת ליידי עם חלונות פתוחים וואלה אני מרגיש כאילו המסיבה מתקרבת אליי! השאלה שלי מה עושה בעיקר את הצליל החזק ששומעים עד הרחוב ממול לאוטו??? הרמקולים? הקומפוננט? או שאצלו ה-trible עד הסוף ובתוך האוטו הוא מפוצץ את האוזניים? אני לא מתכוון לשמיעה של הבאסים מרחוק! אלא הצליל עצמו!

מישהו יודע?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כן,

1. מספר רב של אלמנטים.

2. אלמנטים מוגברים עם הגברות בריאות, או לחלופין קליפינג גבוהה במיוחד

3. רמקולים נצילים, או לחלופין רמקולים עם קיבולת הספק גבוהה במיוחד.

4. אקוסטיקה של רכב ומיקומי רמקולים שגורמים לסאונד "לצאת" החוצה בצורה טובה יותר.

בהצלחה..... (ציניות)

:)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
שלום לכם! יש לי שאלה לפעמים אני נוסע ברחוב ושומע מכונית שעוברת ליידי עם חלונות פתוחים וואלה אני מרגיש כאילו המסיבה מתקרבת אליי! השאלה שלי מה עושה בעיקר את הצליל החזק ששומעים עד הרחוב ממול לאוטו??? הרמקולים? הקומפוננט? או שאצלו ה-trible עד הסוף ובתוך האוטו הוא מפוצץ את האוזניים? אני לא מתכוון לשמיעה של הבאסים מרחוק! אלא הצליל עצמו!

מישהו יודע?

זאת באמת שאלה טובה.... לי יש מערכת באוטו,שהייתי מדרג אותה

טובה מאד פלוס!! הסאונד וההספק שהיא מגיעה גבוהים...

אבל מחוץ לרכב,שומעים את המוסיקה אבל לא חזק כמו אצל חלק מהמכוניות/ערסים.:-P

פורסם

אז זהו שזה העניין! יש לי ברכב רמקולים אחוריים של פיוניר 350w ומגבר שמחובר רק אליהם של 600w ולא שומעים כלום בחוץ! רק בפנים מאוד חזק! עם אני יסים קומפוננט זה יעזור?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בעיקרון מה ששומעים בחוץ זה מיד וטוויטר, אתה יכול לשים 4 שופרים ואז כולם ישמחו בחוץ.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

מה זה מיד?

פורסם

אני במקומך עושה כמו הנחמנים, במקום להתקין את הרמקולים מאחורה במגש

תשים בוקסות על הגג, ויאללה :)

משיח משיח משיח !!!

..

וכמובן שצריך יותר משני אלמנטים בשביל שישמעו אותך בחוץ(בתנאי שהם לא מכוונים עם הפייס לחוץ הרכב.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני במקומך הייתי מחבר נגרר עם בוקסות של תקליטנים וסאב וופר של דיסקוטקים,מגבר 2000W ,אולי תסביר,למה אתה צריך שכל הרחוב ישמע אותך מגיע?

פורסם

אני לא אומר שאני צריך את זה! אני רק שואל מה גורם לצליל החזק!

ו- soundwave

עם לא מוצא חן בעינייך הטר'ד הזה אתה מוזמן לא להכנס אליו!

פורסם

גם אני במקום מנהל הפורום הייתי נועל, אבל יום כיפור, נסלח לאנשים על השטויות ;)

מאטריקס, לערסים בדרך כלל אין סאבים מפציצים כי זה יקר. מה שיש להם זה טוויטרים צווחים שזה דבר זול. אני עדיין זוכר שלפני משהו כמו 5 שנים כשהייתי חיל לקחתי טרמפ עם ערס שכזה. ממש חשבתי שאני הולך להקיא. אתה אולי שומע את זה מבחוץ בצורה סבירה אבל העיוותים שיש בפנים והצווחות ממש מנסרים את המוח.

פורסם
גם אני במקום מנהל הפורום הייתי נועל, אבל יום כיפור, נסלח לאנשים על השטויות ;)

מאטריקס, לערסים בדרך כלל אין סאבים מפציצים כי זה יקר. מה שיש להם זה טוויטרים צווחים שזה דבר זול. אני עדיין זוכר שלפני משהו כמו 5 שנים כשהייתי חיל לקחתי טרמפ עם ערס שכזה. ממש חשבתי שאני הולך להקיא. אתה אולי שומע את זה מבחוץ בצורה סבירה אבל העיוותים שיש בפנים והצווחות ממש מנסרים את המוח.

אייל ?

נסעת איתי פעם ? :shock::shock:

:twisted::twisted:

• תוכן חדש...