Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

O.K סוף סוף אני קונה מערכת נורמלית...

קיבלתי הצעת מחיר על הרכיבים הבאים:

מגבר ALPINE V12 או

סאב של JVC

1000W MAX ולא רשום עצמת RMS

http://www.jvc.com/product.jsp?modelId=MODL027026&pathId=66&page=1

קומפווננט של מורל PULSE 6

או סרווין ווגה V MAG 602[

יש לי H.U של פיוניר 7500 MP

את כל המערכת (לא כולל ה-H.U) מציעים לי ב3700 ש"ח.

שאלתי אליכם היא אם העסקה משתלמת ואם יש אפשרות לרכיבים טובים יותר במחיר דומה...

זה די דחוף כי אני חוזר יום שלישי לצבא ואז זה יתעכב בשבועיים... תודה!

פורסם

בגדול יש הרבה דגמים של כל כך הרבה חברות צריך לשמוע ולהחליט.

בפרטי פרטים מה שיותר מומלץ שראיתי באתר פה זה משהו בכיוון של להשקיע יותר לכיוון הקומפוננט וההגברה שלו כי זה בכללי ה"שמיעה" שתהיה לך ברכב.

מה הכיוון שלך למערכת הוא לאיכות או לעוצמה?

אם אתה מאלה שמתפשרים הייתי עושה ככה:

מגבר P4004 של רוקפורד,מוצהר 50X4 או 200X2 אבל לפי מה שראיתי עד עכשיו נותן יותר ממה שמוצהר,והרבה יותר המחיר ה"נורמאלי" שלו הוא 1600

בתור קומפוננט הייתי בוחר בדוטק שמחירם הוא 900 שקל.

אם אתה מאלה שאוהבים אחוריים לא מוגברים הייתי מוסיף את הפיוניר 240W שנחשבים מצויינים לרמקולים בלי הגברהףמחירם 300 שקל.

ונשאר לך עוד 900 שקל להתקנה וסאב.....סאב אני לא יודע להמליץ כל כך יש פה כאלו שיחליפו אותי אבל זו אמורה להיות מערכת טובה הרבה יותר.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

איזה מגבר?

האלפיין זה ה-V12 500

ושל הJVC אני לא יודע בדיוק.

אבל יש לי עוד אפשרות להביא מארה"ב את המערכת אז חשבתי על סאב של KICKER COMPVR 12

ומגבר של רוקפורד(ה-4004)

על הקומפ' אני לא סגור.

מה דעתכם?

פורסם

אם יש לך אפשרות להביא מחו"ל אני ממליץ גם בחום על ה-p4004.. הנתונים המוצהרים שלו בגישור הם 200RMS והוא דוחף לי סאב 300RMS יפה מאוד (אני מאמין שהוא יכול גם יותר). מגבר ששווה מאוד את המחיר שלו (בארה"ב כבר כמעט 200 דולר אם מחפשים טוב). לדעתי, לאילה שלא אוהבים רק להפציץ, אחלה מגבר לבסס עליו מערכת שלמה של סאב וקומפוננטים.

• תוכן חדש...