Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגברים של LOGIC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך המגברים שלהם טובים או שזה סתם זבל סיני?

מגבר של לוגיק 4 יציאות 800W יכול לדחוף סאב טוב וזוג קומפננט בצורה טוב?

פורסם

אם היה לי תקציב נמוך כמו שאני משער שיש לך (ולי:x ) הייתי הולך עליו בתור אחד שיגביר לי את היציאה של הסאב.

לקומפוננט הייתי מעדיף שלא מכיוון שהרכיבים זולים והוא יכול לשלוח חשמל ולא ניראה לי שהוא יגביר לך אותם בצורה איכותית.

קנה מגבר 2 ערוצים מלוגיק ותגשר לסאב ומגבר אחר בטיפה יותר כסף, לקומפוננט.

אגב אני בטוח שיש עוד מגברים בתקציב הזה (ולא רק משומשים) שהם יותר מוכרים וטובים.

פורסם

לאף דווקא המגבר הזה יש לו סאונד סביר יחסית למחיר.

אתם יכולים לשאול את אודי כי זה מהם בא המוצר הזה.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

advant, אם הסכנה היא שהמגבר "ישלח לו חשמל", אז אתה בעצם אומר , נוותר על הסאב, ולא על הקומפוננט ?

מהפתאום אתה ממליץ על מוצר שכזה, אתה בסדר?

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

היה לי פעם גם מגבר זול ששלח חשמל.

והוא היה מחובל לסאב ולא קרה לסאב כלום!

אני בטוח וגם עוד מישהוא שדיי מבין, שאם נחבר את המגבר "הזול" לקומפוננו הוא יהרוס אותו!

פורסם

מגבר זה הינו של חברת לוגיק האמריקאית(למרות שמגבר זה מיוצר בקוריאה),הוא אמין בצורה יוצאת דופן,ומשווק בארץ מספר שנים.ההספק הוא 4*100 וואט RMS ב 4 אום,מגיע עם קרוס-אובר מתכוונן,ועם הדגש לסאב.למגבר זה אין בעיה לעבוד ולהפעיל בו זמנית קומפוננט וסאב.

פורסם
היה לי פעם גם מגבר זול ששלח חשמל.

והוא היה מחובל לסאב ולא קרה לסאב כלום!

אני בטוח וגם עוד מישהוא שדיי מבין, שאם נחבר את המגבר "הזול" לקומפוננו הוא יהרוס אותו!

תסלח לי,אך היני חולק עליך.

מגבר שמוציא DC, לא יהיה בריא לסאב, בדיוק כמו שהוא לא יהיה בריא לקומפוננט.

ולהמליץ על מגבר שכזה, זה פשע. גם אם מחירו הינו חינם! או אף מתנה! להמליץ על מוצר שסביר להניח , מניסיון שלך, שיהרוס לו רכיבים אחרים.... אין מילה לתאר את זה.

(להשים לב שאיני טוען שהמגבר הוא אכן כזה, אני מתיחס אל הניסיון שלו כעובדה)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
תסלח לי,אך היני חולק עליך.

מגבר שמוציא DC, לא יהיה בריא לסאב, בדיוק כמו שהוא לא יהיה בריא לקומפוננט.

ולהמליץ על מגבר שכזה, זה פשע. גם אם מחירו הינו חינם! או אף מתנה! להמליץ על מוצר שסביר להניח , מניסיון שלך, שיהרוס לו רכיבים אחרים.... אין מילה לתאר את זה.

(להשים לב שאיני טוען שהמגבר הוא אכן כזה, אני מתיחס אל הניסיון שלו כעובדה)

מיק מיק או שהשעה היתה מאוחרת או שלא הבנתה אותי.

אני נגד רכישת הלוגיק בגלל שהוא (אולי) שולח חשמל (כמו רוב הזולים למניהם).

ציינתי מה שקרה לי פעם בגלל שפותח התרד אמר שהוא רוצה לחבר את המגבר הזה לקומפוננט אז אמרתי מה היה לי פעם ולמה זה לא מי יודע מה בריא לחבר לסאב ועל אחד כמה וכמה לא מומלץ לחבר לקומפוננט.

ושוב הסיבה המכרעת בקשר לאי רכשית המגבר הזה היא: באותו סכום יש מגברים יותר מוכרים ויותר טובים!

פורסם

כניראה זה שילוב של השעה ותיסכול :)

היתי בטוח שאתה ממליץ עליו, למרות שיש לך ניסיון רע איתו,

וזה משהו שבאמת לא הסתדר לי, כניראה אני מוזר :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

ושוב הסיבה המכרעת בקשר לאי רכשית המגבר הזה היא: באותו סכום יש מגברים יותר מוכרים ויותר טובים!

איזה מגבר בסכום כזה נותן תמורה טובה יותר לכסף?

פורסם

לא היה ולא נברא ,צר לי לאכזב אותכם מגבר זה לא תחנת כח,ולא אמור להוציא DC למעט אם הוא לא תקין.בנוסף מה זה מגבר זול?לאיזה תקציב אתם משייכים מגבר זול?ולסיום גם אם קרה(ויכול לקרות)שנתקלתם במגבר לא תקין זה עדיין לא מעיד על כלום.

פורסם

אז אם באים ונותנים ביקורת רעה על אמינות, זה לא אומר כלום ?

ואפילו ש ADVANT, נותן פה חוות דעת על ניסיון אישי-כושל.

זה אינו מעיד על כלום ? ויש לרכוש את המוצר ללא כל דאגות?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מיק מיק

איך זה שכשמישהוא מקבל המלצה למגבר טוב או זול תמיד ממליצים על לאנזאר או רוקפורד וכו

אבל אף פעם לא ראיתי המלצה על מוצר כולשהוא של לוגיק. עוד נקודה למחשבה.

והמחיר של לוגיק בכלל לא זול אתה מוסיף עוד 100 200 ש"ח ויש לך מגבר טוב של חברה ידועה

• תוכן חדש...