Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות התקנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב מצטער שאני קצת יוצא מגבולות הנושא (מיסטר אודיו)

דבר ראשון רציתי להגיד שההתקנה מאוד איכותית בסגנון של "ישר ולעיניין" בלי אורות מיותרות וכדומה.

בכל אופן מרשים לכל הדיעות.

רציתי להתעניין דווקא בדברים השוליים, הסמל של ה WV , נעשה על ידיך לפי מה שהובהר כאן ?

האם מדובר בעבודה עם JACKSAW ? או פרייזר ? .. (אני יודע שהשאלה קצת מחוץ לשוליים אך יש לי עניין אישי בנושא .. )

עכשיו שאלה קצת אחרת, אני שמתי לב שמדובר פה בהגברה אחת לפי הפירוט רכיבים שלך ?

ALPINE MRV-F540 ?, יש לך מושג כמה כוח המגבר הזה מפיק ?

תודה מראש.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חחחחחח גל יפה הדמיון שלך מפותח....

עכשיו אני הייתי רוצה לדעת מזה המכשיר הזה מתחת לצ'יינג'ר כי אני לא מזהה...

המכשיר מתחת לצ'נג'ר הוא DVD. לא העלתי תמונות של המסכים כי חשבתי שזה פחות מעניין.לשאלתך מיקמיק הסמל נעשה על ידי בעזרת JIGSAW מה שלא פחות מורכב היה לרפד אותו.לגבי המגבר הנתונים הרישמיים שלו הם 4X50 RMS.
פורסם
המכשיר מתחת לצ'נג'ר הוא DVD. לא העלתי תמונות של המסכים כי חשבתי שזה פחות מעניין.לשאלתך מיקמיק הסמל נעשה על ידי בעזרת JIGSAW מה שלא פחות מורכב היה לרפד אותו.לגבי המגבר הנתונים הרישמיים שלו הם 4X50 RMS.
אהה הבנתי ולפי דעתי הכל מעניין כל האבזור מא' עד ת' ודרך אגב לא למשנה אבל הלינק לא עובד..

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני זוכר שבאתי לקנות את ההיבריד שלי מ ALPINE ראיתי את ההתקנה ובאמת שזה יותר יפה במציאות....

אז כל מי שרוצה "לראות" בלילה (זה זה הכי יפה) ו "להלוות אותה" אלפיין גר ברחוב בייייפפפ............

שבעיר ביייפפפפפפ....... (לכל הרוחות הצנזורה הזו.... אז מה אם זה ליד בסיס צבאי סודי)....

אז שיהיה לך בכיף ותהנה....

פורסם

זה רק אני או שבתמונות הראשונות של הבניה , לפני הריפוד, הסמל של VW נמצא באותה חתיכה עם הפלטה של העץ ובתמונות אחרי הריפוד הסמל לא מחובר ?

נראה לי בגלל זה הוא אמר שהיה קשה לרפד את הסמל אז הוא הוציא אותו כדי שיהיה נוח? :-)

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם
אני צריך לחזור בכוחות מחודשים בשבילך לא?

יאללה אנחנו צמאים לתמונות.

בבקשה תראו לנו קצת תמונות של ההתקדמות במיוחד של האטימה של הרצפה...

קרא אותם.

פורסם

יאללה בחיית אייל אתה לא מת כבר לסיים את זה?, זה נראה כאילו אתה בכלל לא נחוש או בכלל אין לך מוטיבציה זה כבר שנים אצלו במוסך.

קרא אותם.

פורסם
הבאגז' מצופה כולו בעור לגבי הסמל לקח לי קצת עבודה אבל אני חושב שהיה שווה.
כל הכבוד יופי של ביצוע.

אגב אתה לא מעור יהודה?:-D:roll::-D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...