Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דבר ראשון, אני מוריד כובע על ניסיון שלך בתחום , גם אם היה לי וותק של 12 שנה במחשבים, לא היתי נישאר שמה בשביל שימוש עצמי, אך ורק בשביל שרתים, לא מעבר לזה.

דבר שני, שמח שחידשת לי שיש עידכון אוטומטי, בתקופה שלי לא חשבו על דבר כזה, (+4 שנים)

לבוא ולהגיד שלא פרצו למכונות שלך, זאת רברבנות, אין מכונה שמחוברת לאינטרנט ומריצה יישומים ייעודיים שלא פרצו, וזה כל ילד יודע, היו לי חברים מקבוצות מאוד "נחשבות".

אני זוכר בעצמי שהיו יישומים שהיתי מוותר עליהם, ביניהם WUFTP, (או שמה זה היה FU ?)

משום שאפילו גירסאות החדשות לא היו מתגברות על האוברפלו בצורה מלאה, חלקית בלבד.

ואתה מחדש לי מאוד בנוגע לעידכון ה OPENSOURCE, אני זוכר מתקופתי שהיו יוצאים יותר סוגים ל OPENSOURCE, מאשר הקודרים שקידדו אותם, משום שהיו עושים החלפות פעם בשבוע ביניהם, מה שהיה גורם לקריסה טוטאלית של רעיון. (1ניק - לדוגמא)

בכל אופן, לבוא ולהגיד שלינוקס זאת סביבה בטוחה יותר מוינדוס, לא מסכים איתך.

טובה יותר, סביר להניח, תלוי ביישומים הייעודיים שאתה נזקק להם ולפעילות העבודה שלך.

בטוחה, ממש לא.

דרך אגב עכשיו נזכרתי שבזמנו היה אתר שהיה סוקר את כל ה0DAY RELEASED, שכל קבוצה היתה "מטפטפת"

בכל אופן, אני זוכר שהיה לכל לינוקס מינימום 4 קבוצות וורלנטי. ליוניקס היו משהו כמו 3-2, לוינדוס לא טרחו לעשות קבוצה אפילו..

אבל אני מאמין שכבר חרגנו מהנושא המדובר :)

בכל אופן אם אכן אתה מעוניין להריץ את התוכנה ש HEADSPIN המליץ עליה, אני משוכנע שזה לא בעייתי בשבילך להריץ אמולייטר, אפילו בזמני היה מגוון מכל הסוגים וכל המינים :)

ראה תגובה בפרטי... (אנחנו גולשים לעניינים שלא קשורים לדיון המקורי ואפילו לא לפורום).

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני שמח שהחלטתם להמשיך את הדיון הפרטי בפרטי :)

אוקיי, סיכמנו על 4 קטעים שונים. יש קטע ג'אז, אנזו שלח לי עוד שני קטעים, אחד של סלין דיון ואחד של אלטון ג'ון (אנזו, מי מחזיק דיסק מקורי של סלין דיון בבית ? :lol:;) ) ואני אשים קטע רוק כבד שהדספין רצה (לצערי יש לו את המסנג'ר שלי עוד מהימים שעשיתי טעות ונתתי אותו לאנשים שאני לא מכיר, ככה אחסוך כאב ראש ;) ).

אני אעשה קידוד 128, 160, 192 ו224 או 256.

אני לא רוצה לעשות VBR כי היתרון העיקרי שלו הוא גודל אל מול איכות, 192 וה224 אמורים להיות איכותיים יותר מVBR שנועד להיות שווה משהו מבחינת גודל ככה שלא נראה לי שיש טעם לשים אותו. אני חושב שיש חשיבות לשים 160KBPS משום שהרבה מבדילים בקלות יחסית ב128 ולא מבדילים ב192.

פורסם

אני דווקא בעד ה vbr, כי למשל vbr עם איכות ממוצעת של נגיד 190 bps אמור להיות בערך כמו קובץ רגיל של 224 או אפילו יותר טוב ממנו.

ולגבי סלין דיון, הדיסק נקנה לפני 8 שנים כאשר לא היו אינטרנט מהיר והדיסקים בתחנה מרכזית...

(טוב ניסיתי, כל אחד והסטיה שלו:-) )

פורסם
אני דווקא בעד ה vbr, כי למשל vbr עם איכות ממוצעת של נגיד 190 bps אמור להיות בערך כמו קובץ רגיל של 224 או אפילו יותר טוב ממנו.

ולגבי סלין דיון, הדיסק נקנה לפני 8 שנים כאשר לא היו אינטרנט מהיר והדיסקים בתחנה מרכזית...

(טוב ניסיתי, כל אחד והסטיה שלו:-) )

תגיד לי אנזו, אתה עושה צחוק?? :-D:-D

קנית דיסק של סלין דיון?? אפילו לצרוב, חבל.. על הדיסק... חחח :-D:wink:

עכשיו, איך אוכל להסתובב ברחוב, ולהגיד שאני מכיר אותך??? :-D:-D:wink:

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

משום מה אני בטוח שעשית דברים הרבה יותר גרועים בחיים... :-) שלא נדבר על אנשים שאתה מכיר...

בכל מקרה יש בכל דבר רע גם משהו טוב(הבחורות דווקא די אוהבות אותה:-) )!

אבל התחלנו לסטות מהנושא...

Music Rulez!

פורסם

אני אעשה קידוד 128, 160, 192 ו224 או 256.

אני לא רוצה לעשות VBR כי היתרון העיקרי שלו הוא גודל אל מול איכות, 192 וה224 אמורים להיות איכותיים יותר מVBR שנועד להיות שווה משהו מבחינת גודל ככה שלא נראה לי שיש טעם לשים אותו. אני חושב שיש חשיבות לשים 160KBPS משום שהרבה מבדילים בקלות יחסית ב128 ולא מבדילים ב192.

מסכים. אפשרי לוותר על ה-VBR. לדעתי שים 224, הסיכוי הוא ש-50% יזהו אותו ו-50% לא (ז"א רוב האנשים פשוט ינחשו).

אל תשכח לשים את הקטעים הכי מורכים ב-Bitrates הגבוהים יותר.

- - -------[Fireball]------ - -

• תוכן חדש...