Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ירכז את כל התשובות לשאלות:

במידה ויש צ'נג'ר ברכב אפשר לבצע פיצול של כמה חוטים בתוך הכבל וע"י כך להכניס מקור שמע נוסף .

במידה ואין צ'נג'ר אך יש את הכבל אפשר לייצר מתאם AUX.

אפשר לקנות מתאם AUX מוכן.

אם אתה רוצה לקחת את יציאת הRCA ממכשיר הרדיו ולפצל אותה בכניסה למגבר כך שיהיו שתי מקורות שמע-הדבר אפשרי אך לא רצוי מכיוון שהצד השני לא מנותק מהשמע ז"א אם הרדיו עובד הסיגנל מגיע גם למחשב כך שזה לא רצוי אך אפשר לפתור תופעה זו ע"י ממסר מיוחד שמחבר את המחשב הנייד ע"י כפתור וכאשר הכפתור במצב כבוי אז השמע מגיע ממכשיר הרדיו.

כמו כן אתה צריך לבדוק שבמחשב הנייד יש לך יציאת LINE OUT ולא יציאה רגילה לאוזניות (אני משער שכבר בדקת אם אתה אומר שיש לך 5.1).

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

היציאה שעל המחשב, דיי חובבנית, עדיין לא החלטתי אם מדובר בPHONES, כמו שהמנואל מתאר

או שמה מדובר בLINE OUT בעוצמה ירודה מאוד..(מרגישים)

לגבי ה5 יציאות, היה לי כרטיס חיצוני של חבר, שיחקתי איתו מעט בשביל אקולייזר של המחשב, אך זה לא ממש ענה לי את הבעיה שהיתה לי , (רציתי להשתמש בו בשביל לתחום את התדרים של המידים שלי,וזה לא ממש עשה את זה).

בכל אופן, אני כרגע בשלבי תיאוריה\התחלת המבנה של המחשב, לאחר מכן אני מאמין שאצטרך לשמוע את ההבדלים בין כרטיס סאונד חיצוני לבין מה שיש כרגע במחשב בשביל לדעת מה אני רוכש.

דרך אגב, יש לי שאלה קצת יותר מורכבת, לגבי הבעיה שתיארת כששני מקורות פעילים.

נניח שאני מעביר, 3 זוגות RCA, מהפרונט(נייד) לבאגז, כך יהיה לי שימוש אמיתי בסררונד(דיוידי).

עכשיו השאלה שלי, האם תהייה לי אופציה להשים מפצל, על ה3 זוגות האלה, בשביל שהפאנל, יוכל לשדר רק R/L

או שזה חלום פרוע ולא תהייה לי שום דרך בעולם, גם להנות מ5 ערוצים כשהמחשב ברכב, וגם להנות מהפאנל כשמחשב אינו ברכב?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
היציאה שעל המחשב, דיי חובבנית, עדיין לא החלטתי אם מדובר בPHONES, כמו שהמנואל מתאר

או שמה מדובר בLINE OUT בעוצמה ירודה מאוד..(מרגישים)

לגבי ה5 יציאות, היה לי כרטיס חיצוני של חבר, שיחקתי איתו מעט בשביל אקולייזר של המחשב, אך זה לא ממש ענה לי את הבעיה שהיתה לי , (רציתי להשתמש בו בשביל לתחום את התדרים של המידים שלי,וזה לא ממש עשה את זה).

בכל אופן, אני כרגע בשלבי תיאוריה\התחלת המבנה של המחשב, לאחר מכן אני מאמין שאצטרך לשמוע את ההבדלים בין כרטיס סאונד חיצוני לבין מה שיש כרגע במחשב בשביל לדעת מה אני רוכש.

דרך אגב, יש לי שאלה קצת יותר מורכבת, לגבי הבעיה שתיארת כששני מקורות פעילים.

נניח שאני מעביר, 3 זוגות RCA, מהפרונט(נייד) לבאגז, כך יהיה לי שימוש אמיתי בסררונד(דיוידי).

עכשיו השאלה שלי, האם תהייה לי אופציה להשים מפצל, על ה3 זוגות האלה, בשביל שהפאנל, יוכל לשדר רק R/L

או שזה חלום פרוע ולא תהייה לי שום דרך בעולם, גם להנות מ5 ערוצים כשהמחשב ברכב, וגם להנות מהפאנל כשמחשב אינו ברכב?

כמו שאמר KICKER , אפשר לחבר פיצולים, אך לא רצוי מבחינת כניסה /יציאה, וגם בגלל נחיתת סיגנל

שגם ככה, הסיגנל מהמחשב נמוך.

לגבי מתאם AUX , הדבר אכן אפשרי, וגם האופציה של לקנות כבל צ'נג'ר לחתוך, ולחבר RCA (עשיתי את זה עם פיוניר) כבל מהחברה עולה קרוב ל 700 ש"ח.

ולהנות מ5 ערוצים תוכל, אם תחבר ישירות למגברים...

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אחי לא הבנת בכלל את כל הרעיון של ההודעה האחרונה שלי,

כבר לא מדובר בAUX, והיציאות של המחשב לא יהיו נחותות, הן יהיו מכרטיס סאונד USB חיצוני, אשר אני מקווה, יעשה את העבודה.

בכל אופן, השאלה שלי היתה אחרת לגמרי, ואכן דובר על הרעיון של חיבור ישיר להגברות.

אני אנסה לנסח בשלבים.

1. יש 3 זוגות כבלים של RCA מהפרונט(מחשב נייד) להגברות.

2. הסרראונד פעיל ברכב.

3. המחשב אינו ברכב, האם יש לי אפשרות לשמוע סטראו רגיל מהפאנל, דרך הערוצים המחוברים למחשב ?

או שאין אופציה גם שלמחשב יהיו ערוצים נפרדים, וכשהוא לא נמצא, אז לפאנל יהיו ערוצים ימין ושמאל ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אחי לא הבנת בכלל את כל הרעיון של ההודעה האחרונה שלי,

כבר לא מדובר בAUX, והיציאות של המחשב לא יהיו נחותות, הן יהיו מכרטיס סאונד USB חיצוני, אשר אני מקווה, יעשה את העבודה.

בכל אופן, השאלה שלי היתה אחרת לגמרי, ואכן דובר על הרעיון של חיבור ישיר להגברות.

אני אנסה לנסח בשלבים.

1. יש 3 זוגות כבלים של RCA מהפרונט(מחשב נייד) להגברות.

2. הסרראונד פעיל ברכב.

3. המחשב אינו ברכב, האם יש לי אפשרות לשמוע סטראו רגיל מהפאנל, דרך הערוצים המחוברים למחשב ?

או שאין אופציה גם שלמחשב יהיו ערוצים נפרדים, וכשהוא לא נמצא, אז לפאנל יהיו ערוצים ימין ושמאל ?

אפשר ועוד איך. העניין שעל הפיצולים שתעשה, (אין דרך אחרת) תצטרך לשים איזשהו מיתוג

או מפסקים, ע"מ שכשאתה משתמש במחשב, לא ייכנס סיגנל (דרך הפיצולים) ל HU

אלא אם כן, יהיו מגברים ורמקולים נפרדים לHU ולמחשב.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
אפשר ועוד איך. העניין שעל הפיצולים שתעשה, (אין דרך אחרת) תצטרך לשים איזשהו מיתוג

או מפסקים, ע"מ שכשאתה משתמש במחשב, לא ייכנס סיגנל (דרך הפיצולים) ל HU

אלא אם כן, יהיו מגברים ורמקולים נפרדים לHU ולמחשב.

שלומי

:) :) :) אהבתי :) :) :)

או לרכוש עוד מגברים, ועוד רמקולים.

או.... מתג...... תן לי להתייעץ עם הבנקאי שלי .... שניה...... אה כן

אני אלך על מתג ! :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

טוב הבעיה של מיקום המחשב נייד עדיין בעינה.

היתי אצל סובארו היום , לא מי יודע מה עזרו, לפי התשובה שלהם

אפילו דיבורית אסור להתקין ברכב, מה שלא הגיוני ולא נכון,(אחרת הם לא היו מתקינים את הדיבוריות הנוכחיות!)

בכל אופן, אם יש פה מתקין או סתם מישהו אחר עם ידע אמיתי בנושא כריות אויר, ו"דרך" פעילותן, ויוכל לתת המלצה לגבי המיקום שלי, והאם הוא קריטי, זה יהיה נחמד (או להפנות אותי למקום רציני שכן יש לו ידע רחב בנושא)

מסתבר שסובארו בנושא הזה לא יעילים אחרי הכל...

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...