Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום, שוב אני צריך את עזרתכם.

נתחיל מזה שיש לנו ברכב מהעבודה, רדיודיסק קנווד2020, ואני מעוניין להתקין ברכב את המחשב נייד.

הבעיה כמובן שאין לו AUX, ואני מעוניין במתאם לגיינגר, למישהו יש שמץ של מושג איפה אני צריך להתחיל

לחפש מתאם מכניסת גיינגר לRCA ?

האם יש למישהו ניסיון עם סכנה לאיכות הסיגנל ? או שאין לי ממה לדאוג ?

עכשיו עוד שאלה, למחשב נייד יש כרטיס סאונד של 5 ערוצים, (בשביל הדיוידי),

כשאני אשתמש בכניסה של הגיינגר בשביל לשמוע דרך המחשב נייד, לא תהייה לי שום אופציה שבעולם להנות מה5 ערוצים, נכון ?

עכשיו הדילמה, האם לעשות חיבור שכזה, או לחבר אותו ישירות להגברות......

:|

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אתה ממש לא ברור,גיינגר הכוונה לצ'נג'ר?

אם כן אז תתפלא אבל יש במכשיר כניסה לצ'נג'ר.

עכשיו בצורה פשוטה מה שאתה רוצה לעשות זה להפוך את הכניסה הזו לכניסות RCA?

וואלה מילמיק אם לזה התכוונת אחלה רעיון למי שיש נייד אבל לא ניראה כל כך אפשרי.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

הדבר אפשרי.

אני לא בטוח שלקנווד יש מתאם שכזה בארץ אבל לפיוניר יש בטוח.

המתאם נקרא IP-Bus to RCA Adapter, וישנם דגמים של מתאמים אשר נותנים לך גם את כניסת הAUX וגם את כניסת הצ'יינגר ככה שאם אתה רוצה לחבר צ'יינגר עדיין ולא לאבד את הכניסה.

אני לא יודע אם מתאם שכזה מתאים לקנווד גם, בכל מקרה ניתן לקנות אותו בארץ ובחול (המחיר בחול 30$).

לשאלה השנייה, לא, לא תוכל להנות מהחמישה ערוצים מכיוון הAUX מקבל רק סטריאו והוא אינו רסיבר שתומך בכך.

הנה לך קישור של המתאם של קנווד:

http://www.xmfanstore.com/showproduct.php?id=kenrca

piop-rca_m.jpg

פורסם

אפשרי לגמרי!!!!

עובדה שבספר הוראות של הקנווד יש אפשרות של AUX בכינסת צ'נג'ר ,

ויש לי ניסיון בזה שפעם חוט אחד נקרא לי , אם אני לא טועה הצהוב(לא כל ך משנה) , בכל מקרה החוט של השליטה ,

והופיע לי ברדיו דיסק AUX במקום DISK , והוא התחיל להשמיע לי את הדיסק הראשון בלי לעבור בשירים או בדיסקים ,

מה שזה אומר :

אפשרי לגמרי , וגם יש מתאם , אני מציע לך לחפש בניופן סניף ראש"לצ שם יש להם הרבה דברים והם בטוח יעזור לך , בכל מקרה זה אפשרי וקיים!!!

פורסם

טוב, תודה רבה לכולם אני אפנה ישירות לניופאן בהקשר למתאם, או לחלופין כמו שאלפיין אמר, פשוט למצוא כבל של CHANGER (שלא יהיו אי הבנות)...

בכל אופן אף אחד לא דיבר לגבי איכות השמע, האם המצב יהיה מושפע ?

עכשיו עוד שאלה בנושא, אם אני מביא שני פצלים של RCA ומכניס אותם לכניסות RCA של המכשיר,

האם יכולה להיווצר בעיה ? (אני מנסה לרמוז שהארסיאי יהיו מפוצל גם למחשב נייד, וגם למכשיר)

אני באמת תמים בשאלה הזאתי... האם יכול להיווצר פה קונפליקט כל שהו ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שאלה באמת תמימה מצידי היא למה אתה צריך לחבר את הרדיו דיסק למחשב?הרי יציאת RCA זו פשוטה כמשמעה יציאה ולא כניסה..?

פורסם

מן הסתם האר סי אי היא יציאה, כשמדובר בפאנל, אך בהגברה שלי .. מדובר בכניסה

משמע, השאלה שלי נבעה אם תהייה פה קונפליקט, כי יש 2 מקורות שמזרימים דברים דרך ערוץ האר סי אי

האם אכן יהיה קונפלקיט אם שני מכשירים יעבירו זרם דרך האר סי אי , לתוך מקור "קבלה" (ההגברה) אחד?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מהRCA יוצאת "מוזיקה" לא נכנסת אליו,אתה יכול לפצל את הRCA ל100 מכשירים ובכולם ישמעו את אותה המוזיקה.

פורסם

נראה לי שאתה לא הבנת, אני אסביר שוב.

תחליף את המושג של האר סי אי, במושג של צינור מים.

יש צנרת שמחוברת מהפאנל, לבאגז , ומכניסה מים להגברה.

כשהפאנל עובד, הוא מעביר מים ממנו, להגברה. כשאינו עובד, הוא לא מעביר כלום ובצינורות לא זורם כלום.

עכשיו השאלה שלי, אם אני מחבר לאותו הצינור, עוד "פאנל" המחשב נייד.. ונותן למחשב נייד להזרים את המים, במקום הפאנל.... האם יהיה פה קונפליקט כשהמים יגיעו לפאנל ? או כשהמים מהפאנל יגיעו למחשב נייד?

כמובן שהמים זה ביטוי לסיגנל, אני מקווה שלא תיכנסו איתי פה בקטנות כן ? ;)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

ALPINE אתה מוכן להסביר :"פשוט קונים כבל צ'נג'ר ישנם חוטים שצריך פשוט לג'מפר ואז יש כניסת AUX"

אני מעוניין לעשות מה שאתה אומר, רק יש לך תמונה של החוטים ואיזה בדיוק צריך לג'מפר?

פורסם

nosivic, אם אכן קיבלת תשובה .. אשמח אם תשתף אותי ...

המשתמש עזב את הפורום.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
ALPINE אתה מוכן להסביר :"פשוט קונים כבל צ'נג'ר ישנם חוטים שצריך פשוט לג'מפר ואז יש כניסת AUX"

אני מעוניין לעשות מה שאתה אומר, רק יש לך תמונה של החוטים ואיזה בדיוק צריך לג'מפר?

אני גם מצטרף לשאלה מה לג'מפר עשית זאת פעם???????????????
פורסם
אני גם מצטרף לשאלה מה לג'מפר עשית זאת פעם???????????????

אני חושב שהוא התכוון פשוט לחתוך את הכבל...

ולג'מפר לכם את האודיו L R וואלה סטריאו לבננה או שני בננות במקרה שלך מימיק אני מציע לעשות את החיבור סטריאו בננה כמו שיש לאוזניות ככה ישר ל LINE IN.

פורסם

headspin, לא אחי, לפי מה שאני הבנתי, זה לא בדיוק כך, משום שישנה אפשרות להפוך את הכניסה ל AUX IN, משמע יש פה סוג של גימפור, ולא רק שימוש בכבלים של האודיו..

דרך אגב אני וויתרתי על הרעיון, אני פשוט מפצל את החוטים הללו, ומעביר אותם במקביל גם למחשב נייד, אם העסק הזה יעבוד כמו שצריך או לא, זה כבר עיניין אחר..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...