Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דבקים.

mikmik
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאתם זוכרים את הפרוייקט של המידים שלי,

בתחתית של הבנייה של המידים, ישנו סקוטץ, שמדביק בין הסקוצץ, למבנה

עד עכשיו השתמשתי בדבק חם, שמאוד לא עמיד בחום וכל הזמן השתחרר ולא עשה עבודה טובה בכלל..

בכל אופן, למישהו פה יש המלצה לדבק אחר, שיהיה עמיד בחום , ועמיד במשיכה של סקוטץ ?

(אני מבקש לא לפקפק ביכולת האחיזה של סקוטץ, מאוד חזק)

דבק חם ניסיתי, דבק נגרים ניסיתי , לא הצליח להחזיק

יש לזכור שהדבק אמור להידבק על משטח עם צבע מלא. וצריך להחזיק את הסקוטץ מצד שני,

כל הצעה תתקבל בברכה, בתקווה שמחר בצהריים אסיים את המבנים, (בפעם ה13)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תאכלס באופן רגיל לא היתי מזלזל בסיליקון, אבל מממממ לא יודע, נשמע מעניין,

יש למישהו ניסיון עם סיליקון כשמדובר במשטח מאוד קטן להדבקה, (2X7) שטח ?

והאם הוא יוצר בעיות כשמדובר בחום כמו של רכב בשיא?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני השתמשתי בנעצים כדי לתפוס את הסקוטץ לתיבת סאב שלי. (שגדולה יחסית, 80 ליטר)

ובנתיים, הכל עומד במקום.

פורסם

מממ, נעצים ?

מממ

כמו שציינתי כרגע, השטח מאוד קטן, והמבנה מאוד עדין

בגלל זה ההסתייגות בלהשתמש בברגים או מסמרים או נעצים או סיכות למיניהן, פחד על הגימור של המבנה שלא ייסדק ויתפוצץ.

בכל אופן אני מאמין שהסקוטץ מאוד חזק ובשלב מסויים פשוט ישלוף את הנעץ החוצה..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

תראה, השאלה היא גם כמה תזוזה יש להם?

אתה שולף אותם כשאתה כל פעם מהרכב?

אם לא, כמה פעמיים הסקוטץ באמת צריך לעמוד במבחן הזה? כי דבק שנמס בחום, מן הסתם יהיה לכך תופעות לוואי, והם יתחילו בתזוזה גם מבלי להזיז אותם ממקומם.

אך משהו שתלוי בחוזק, ולא מוזז כל פעם.. אפשר להתפשר על משהו שיצא "בשלב מסויים".

הכל תלוי בתזוזתם.

אורן.

פורסם

יזוזו דיי הרבה,

לא כל פעם כמובן, אך כמובן שיותר מידי בשביל שימוש בנעצים ובסיכות , וכמובן שאם זה יצא בשלב מסויים, אי אפשר ממש להחזיר את זה

אני יתחיל לחורר את המבנה והוא לא יהיה מושלם ואז אני אצטרך לבנות מחדש..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

טוב, בכל מקרה.. אתה יכול להשתמש בדבק שמשתמשים בו להדביק את המראה הקדמית (שיושבת על החלון הקדמי)

דבק שעמיד בחום (מן הסתם), וחזק מאוד.

שמו? מקום קנייתו? - אין לי מושג.

אבל כל זגג יוכל לענות לך על השאלות הללו.

בהצלחה,

אורן.

פורסם

דבק מגע עמיד בחום ?, אין לי איתו ניסיון חיובי בנוגע לחום של רכב,

ויורה סיכות כמו שציינתי המבנים שלי עדינים, לגבי 3 שניות, זה דבר מהיר, אך מאוד מאוד חלש, הוא לא יכול להחזיק התנגדות שכזו..

אני מפחד שהאופציה היחידה שיש לי, זה דבק אפוקסי, רק חבל שאני הולך לשרוף על זה כל כך הרבה כסף ..

רציתי לחסוך זאת, אם למישהו יש עוד רעיונות, אני עדיין כאן.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לא אחי, יש לי ניסיון רב עם דבק שלוש שניות, מאוד חלש, וחוץ מזה הוא סוג של תמיסה, הוא יכול להרוס לי את הגימור של המבנה בקלות..

בכל אופן, דבק מגע בכלל לא עמיד בתנאים של רכב, לפחות הניסיון שלי איתו בעבר העיד כך..

אין אלטרנטיבות אחרות חוץ מדבק אפוקסי? לא המציאו דבק בעולם שכל כך יעיל כמוהו ?!

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני הישתמשתי בסיליקון באוטו והוא עמיד בחום...

יש לי מין שיטה כזו לערבב סיליקון עם דבק 3 שניות ולעשות מישחה כזו וככה זה מדביק מאוד חזק ויציב...

פורסם

איך אתה מספיק לעשות משחה וגם לעבוד עם החומר ?

או שמה אתה קודם מורח סיליקון ואז מערבב אותו עם 3 שניות ואז מתפלל שלא פיספסת?

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...