Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי שלשום מגבר ! לאנזר וייב 420 !

הנתונים שלו :

4 * 100 RMS

4* 200 MAX

עכשיו, אחרי הרבה חיפושים בפורום ראיתי הרבה מאוד תגובות על לאנזר שהם פשוט משקרים לגבי הנתונים של המגבר !

אז אני רוצה לדעת ! אם הם באמת משקרים ? ובכמה ?! מה העוצמה האמיתית של המגבר שלי למשל ?!

תודה מראש !

פורסם
קניתי שלשום מגבר ! לאנזר וייב 420 !

הנתונים שלו :

4 * 100 RMS

4* 200 MAX

עכשיו, אחרי הרבה חיפושים בפורום ראיתי הרבה מאוד תגובות על לאנזר שהם פשוט משקרים לגבי הנתונים של המגבר !

אז אני רוצה לדעת ! אם הם באמת משקרים ? ובכמה ?! מה העוצמה האמיתית של המגבר שלי למשל ?!

תודה מראש !

לא משקרים. אלה נותנים נתונים במצ אופטינלי שאתה או כול אחד אחר לא יכול להגיע אלייהם בחיים.

זה נתונים לפי חישוב תאורתית. בלי ביזבוז אחד.

פיזית. אני מניח בין ה60-70WRMS.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

משתתף להנחה של תמיר, ומוריד ממנה 60-50 וואט......

לא לא צוחק, אין לי השערה אבל אני מניח שזה בערך בסביבות מה שתמיר מניח.

זה פחות או יותר מה שהניסיון שלי עם ה VIBE 431 נתן לי..

בסך הכל התמורה צריכה להיות בסדר, אבל כמובן שלא 100 וואט ליציאה ב2 בעשר

:)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

tsr, עם הסדרות שיש לי ניסיון אצל מאגנט, אין זיוף, מצד אחד אני לא יכול להגיד שאני מרגיש שהנתונים שיקריים

מצד שני אני גם לא רואה שהם מעל המחירון.

בכל אופן, ההשוואות שערכתי הראו נתונים דומים להצהרות..

עם לאנזר, זה לא המצב,

עם רוב החברות ה"נורמליות" שיש להן קשר למציאות, המצב אולי שיקרי, אבל לא עגום כמו אצל לאנזר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לא איל, לא דיברתי בהכרח על UNDER RATED

דיברתי על חברות שאולי לא קולעות, אבל המצב לא קריטי

פשוט ניסיתי להסביר עד כמה המצב של לאנזר עגום, עדיין לא פגשתי חברה נורמלית שככה מזייפים באחוזים כל כך מופרזים..

לדוגמא מאגנט, ישנה אפשרות שהמגברים שלה מוציאים איזה 10-15 אחוז פחות ממה שהם מצהירים

בסך הכל ההשוואות שלי נותנות קנה מידה, אך אין זה מעבדה שמודדת את ההספק המדוייק. מה שכן, 10 אחוז זה לא דבר כל כך משמעותי, וכמובן שאפשר לחיות עם זה,

אבל אם על לאנזר היתי יכול להגיד שהם חורגים ב10 אחוז, מ100 וואט, אז מזמן היתי רוכש כמה וכמה מוצרים שלהם :)

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...