Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מגבר עד 1500 ש"ח אתם ממליצים?אני חשבתי על לאנזר 434 למישהו יש המלצה למגבר אחר בסביבות המחיר הזה?

תודה.

פורסם

סביבות 1000:

magnat xcite

blaupunkt gta

magnat scorpion

magnat classic

סביבות 1500

rockford 301x

rockford501x

jbl gto

pioneer gm

sound storm

boss audio RIOT

יש אחלה אופציות , אז אפשר לרדת מה"מותג" האדיר הזה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני ממש שמח ששמעת לשמוע לי, בסך הכך ובכמה וכמה רמות מעל הדוטק.

אני מאמין שהמגבר הבא ידחוף לך את הקומפוננט בהצלחה רבה : http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=9020&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=4#

אחלה מגבר לקומפוננט, וביום שיהיה לך סאב תוכל להגביר איתו את הסאב ואז לקנות מגבר 4 ערוצים לשאר המערכת.

נ.ב

יש באתר מגבר של CRUNCH אבל אני לא מכיר את החברה כל כך ולא יודע אם זה נתונים שקריים או לא (בסך הכל המחיר שלו מאוד זול 900 שקל).

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

מחר אני רוכש גם סאב מתכוון לרכוש את הפיוניר 305 או שזה גם צעד לא נבון וכדאי לרכוש סאב אחר,הסכום שהקצבתי לסאב הוא עד 700 ש"ח כולל תיבה.

פורסם

בתור מגבר הייתי הולך על ה501X או על הP4004,שתיהם עולים אותו דבר עם נתונים קרובים אחד לשני,שתיהם של רוקפורד.

ה501 קצת יותר חזק (לא קריטי) והP4004 יותר חדש

המחיר הוא בערך 1600

סאב במחיר הזה הייתי הולך על אחת מ3 האופציות האלו-

פיוניר 304C 600W 300RMS (שלפי דעתי יתאים טוב להספקים של המגברים ונשמע הכי טוב מכל ה3 האלה אבל זה עניין של טעם)

רוקפורד 3412 400W 150RMS

פיוניר 305C 800W 400RMS

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

מרוב שמות בילבלתם אותי...אם אפשר מגבר אחד שהייתם הולכים עליו בסביבות 1500 שח.

תודה מראש,ומצטער אם אני קרצייה...

פורסם

ה JBL שהוצע פה, הוא מגבר מאוד חזק, 430 וואט בגישור.

והינו מוציא 120 וואט ליציאה.

אבל , שני בעיות, הוא לא קיים באתר הזה, והם סתם רושמים את השם שלו במחיר מצחיק, זה כימעט המחיר שעולה בחול לפי מה שזכור לי.

ועוד משהו, הוא רק שני ערוצים, אז אני חושב שהיה עדיף לך להביא מגבר 4 ערוצים ולעשות שני ברידגים, והתמורה שתקבל תהייה כימעט כפולה....

בכל אופן, אם תוכל לתת תקציב כולל, גם של הסאב, וגם של ההגברה של הסאב ושל הקומפ, תוכל לקבל תשובה אופטימלית לרכיבים שלך ולהתקנה שלך.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
ה JBL שהוצע פה, הוא מגבר מאוד חזק, 430 וואט בגישור.

והינו מוציא 120 וואט ליציאה.

אבל , שני בעיות, הוא לא קיים באתר הזה, והם סתם רושמים את השם שלו במחיר מצחיק, זה כימעט המחיר שעולה בחול לפי מה שזכור לי.

ועוד משהו, הוא רק שני ערוצים, אז אני חושב שהיה עדיף לך להביא מגבר 4 ערוצים ולעשות שני ברידגים, והתמורה שתקבל תהייה כימעט כפולה....

בכל אופן, אם תוכל לתת תקציב כולל, גם של הסאב, וגם של ההגברה של הסאב ושל הקומפ, תוכל לקבל תשובה אופטימלית לרכיבים שלך ולהתקנה שלך.

צודק. מצטרף להמלצה.

ובנוסף: הקראנץ' לא מגיע לרמה של השאר שהועלו כאן, מלבד הלאנזאר (אותו היבואן)

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

לפי מה שזכור לי

גם הקראנץ לא באמת קיים אצלהם

הם אוהבים להוסיף מוצרים עם מחירים נמוכים..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לפי דעתי אז באמת ניאו צדק, פאנצ' 400 החדש עם הגימור אלומיניום זה מגבר חבל על הזמן (underrated).

וסאב אין לך מגוון גדול במחיר הזה, יש את הרוקפורד 2412 ההוא ויש את הפיוניר 400W , ואת האמת אני שמעתי עכשיו על סאב חדש (לא ראיתי לא שמעתי) קוראים לו פאנצ' 400 תברר מה מי מו... (אודי)...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

2412 חורג מהתקציב, עולה יותר מ1000 ללא תיבה

אתה מדבר כניראה על ה 3412.

ולמה ניאו באמת צדק? מה הנתונים של הרוקפורד שהוא הציע, ומי קבע שהם באמת UNDERRATED, ובכמה ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לגבי הנתונים שלו כבר דובר על זה.

המחיר הנורמאלי שלו הוא בערך 1600 שקל.

ונחזור לנתונים,ראיתי כבר כמה תעודות לידה של המגבר,בבדיקה של 0.1 אחוז עיוות הוא הוציא ב4 אוהם 102RMS לערוץ,כאשר הוא מוצהר בכלל 50X4 ב4 אוהם.

ובאותה תעודת לידה היה רשום גם שההספק הכללי שלו ב2 אוהם הוא 664RMS,כלומר כל גישור יוציא 332RMS.

יש מבין?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אם זה המצב, אז אכן התמורה הכי טובה פה..אין ספק.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...