Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה נניח שיש לי זוג קומפוננטים, זוג אחוריים וסאב לא חשוב איזה אבל נצא מנקודת הנחה שכולם חייבים מגבר בשביל להיפתח ....

האם יש אפשרות לחבר סאב ושתיים אחוריים למגבר של 4 יציאות על ידי גישור שתיים מתוך הארבעה ואת הקידמיים לחבר לרדיו דיסק על ידי גישור היציאות לרמקולים אחוריים קדמיים ..??? כדי להכפיל נניח הרדיו דיסק של מוציא 22 אר אם אס אז שיוציא 40 אר אם אס...

שורה תחתונה האם ניתן לגשר יציאה מהרדיו דיסק?? אם כן איך אם לא ויודעים למה ואפשר לתת הסבר קצר...

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

אפשרי בהחלט. אך לא כדאי, מכיוון שאתה מעמיס את קדם המגבר של הר"ד.

לדעתי. תחסוך קצת, תקנה מגבר ותהנה מהקומפוננטים כמו שצריך.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

לפי מה שידוע לי , זה לא ניתן משום שזה יהיה פאטאלי לרדיו דיסק..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מה זאת אומרת לקדם מגבר ליציאות אר סי איי הכוונה .... ואיך זה יבוא לידי ביטוי ?? מה זה יעשה?

פאטלי אההה הרבה זמן לא שמעתי את המילה הזו אולי אתה יכול להסביר לי מה היא אומרת ולמה אתה מתכוון בכך שזה יהיה פטאלי... אולי נזיק (נ.ז.ק) או חמור לרדיו דיסק

מה לגבי התנגדויות מחפיל מחלק?!

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

דבר ראשון, כמו שאמרת גישור אמור להוריד כל ערוץ לשני אוהם, בכל אופן לפי מה שאני יודע

זה אכן ייצור נזק להגברה של הפאנל שלך...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...