Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כרגע יש ברשותי פאנל של SONY, די פשוט, לא משהו מיוחד.

וארבע רמקולים, 6 על 9 אחוריים של חברת

Dragster

ושתיים קדמים.

מחפש המלצות למגבר וסאב טוב, או בכלל המלצות לדברים אחרים שיעזרו לי לשפר את הסאונד.

תקציב עד 4 אלף שקל.

רכב (אם משנה) טויוטה קורולה 2001

תודה מראש,

מתן

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

אח שלי......

4 אלף קל אתה מביא מערכת שלמה!!!

בוא נגיד שתוותר על הSONYותביא במקומה איזה פיוניר 4600 או 4650 שאלה האהובים אליי.

להביא איזה קומפננט מקדימה משהו טוב.

בסביבות ה900 שקל נגיד הדוקט יספיק ביותר!!!

להביא סאב פיוניר 305C

או רוקפורד ששתיהם 400 וואט RMS.

רק תלוי איזה סאונד אתה אוהב.

אם באס מדויק אז את הרוקפורד.

אם להרעיד את האוטו והשכנים את הפיוניר.

להגביר את הסאב ואת הקומפננט באיזה מגבר חיה.

נגיד של רוקפורד או של אלפיין שיעלה לך בסביבות 1300 עד 1500 תלוי איזה דגם.

ןאת הרמקולים האחוריים אתה יכול להשאיר לחבר אותם לHU.

ויש לך מערכת פצצה!!!!

בכמה??? 4 אלף +-

אני נתתי בכלליות.

כי אתה רוצה להוציא 4 אלף שקל... אז במקום לקנות רק סאב ומגבר....תשנה קצת את המערכת בהכל. :-D

ROVER=~~

פורסם

אוקי, ואם אני מעדיף להישאר עם הרמקולים הקיימים ולהשקיע רק בפאנל סאב ומגבר טובים.

מה היית ממליץ?

זה שאמרתי 4 אלף זה גג שבגג ארבע, אם אפשר לבנות משהו טוב בפחות אני ישמח לשמוע.

תודה.

פורסם

למה אתה רוצה להחליף את הפאנל? יש איתו איזושהיא בעיה? איזה דגם הוא בכלל?

ב 4 אלף

תביא קומפוננט

לדוגמא מורל פולס ב- 500-600 ש"ח

או רוקפורד fnp2514 ב- 800-900 ש"ח

וסאב

לדוגמא רוקפורד rfz 3412 ב- 300-400 ש"ח עם תיבה

מגבר 4 ערוצים

רוקפורד 501X ב- 1500 ש"ח

חבר שני ערוצים קידמיים לקומפוננט ושני אחוריים ב BRIDGE לסאב.

HU

pioneer deh560 ב- 1000-1100 ש"ח

סתם נתתי דוגמא של רוקפורדים, עדיף שתשמע כל מיני קומפוננטים וסאבים ותחליט על פי הטעם שלך.

ואת ה 6X9 שלך או שתעיף או שתחבר יישירות ל HU

פורסם
אח שלי......

4 אלף קל אתה מביא מערכת שלמה!!!

בוא נגיד שתוותר על הSONYותביא במקומה איזה פיוניר 4600 או 4650 שאלה האהובים אליי.

להביא איזה קומפננט מקדימה משהו טוב.

בסביבות ה900 שקל נגיד הדוקט יספיק ביותר!!!

להביא סאב פיוניר 305C

או רוקפורד ששתיהם 400 וואט RMS.

רק תלוי איזה סאונד אתה אוהב.

ןאת הרמקולים האחוריים אתה יכול להשאיר לחבר אותם לHU.

ויש לך מערכת פצצה!!!!

בכמה??? 4 אלף +-

אני נתתי בכלליות.

כי אתה רוצה להוציא 4 אלף שקל... אז במקום לקנות רק סאב ומגבר....תשנה קצת את המערכת בהכל. :-D

אני לא ממש רציתי להגיב להודעה שלך בגלל שזה יכול להיחשב מאינטרסים אבל זה כבר ת'רד שני שאני רואה שאתה ממליץ לאנשים דברים לא כל כך מחוברים למציאות .

בוא נתחיל :

"בוא נגיד שתוותר על הSONYותביא במקומה איזה פיוניר 4600 או 4650 שאלה האהובים אליי.

" -

למה הם אהובים עלייך ? לי אישית יצא להחליף ללקוחות די הרבה מכשירים כאלה בגלל שמשום מה ה Pre Out שלהם מאוד נמוך. מה עוד שפיוניר גם במצב Flat לחלוטין כיוונו את טווח ההענות של המכשירים שלהם בשנה האחרונה להדגשה מאוד חזקה בתדרים הגבוהים מה שגורם לפעמים ל"צרחנות" במערכת.

"

להביא סאב פיוניר 305C

או רוקפורד ששתיהם 400 וואט RMS."

איזה רוקפורד בדיוק במחיר של הפיוניר הוא 400W RMS ? אם אתה מתייחס ל RFZ הישנים שיש במכרז באינטרנט הם 150W RMS.

"

"

איזה מגבר רוקפורד מהסדרות החדשות אפשר לקנות (4 ערוצים) ב 1300 עד 1500 ש"ח ? מאיפה הבאת את המחיר הזה ? איזה מגבר אלפיין "חייתי" (חוץ מה V Power הכי זול שלא מתיימר לספק מעבר ל 40W RMS) אפשר לקנות בסכומים האלה ?

"

"

שני הסאבים יכולים להישמע מדוייקים יחסית בתיבה מתאימה , הנושא החשוב כאן הוא להתעקש ולקבל תיבה מתאימה לכל אחד מהסאבים ולא משהו ג'נרי שלא קשור.

בקיצור, אנשים חדשים לתחום באים ומבקשים את ההמלצות שלנו , אני חושב שצריכה להיות לנו קצת אחריות בנושא וצריך לענות עם טיפה מחשבה.

Leon Cupra 2009

פורסם
אני לא ממש רציתי להגיב להודעה שלך בגלל שזה יכול להיחשב מאינטרסים אבל זה כבר ת'רד שני שאני רואה שאתה ממליץ לאנשים דברים לא כל כך מחוברים למציאות .

בוא נתחיל :

"בוא נגיד שתוותר על הSONYותביא במקומה איזה פיוניר 4600 או 4650 שאלה האהובים אליי.

" -

למה הם אהובים עלייך ? לי אישית יצא להחליף ללקוחות די הרבה מכשירים כאלה בגלל שמשום מה ה Pre Out שלהם מאוד נמוך. מה עוד שפיוניר גם במצב Flat לחלוטין כיוונו את טווח ההענות של המכשירים שלהם בשנה האחרונה להדגשה מאוד חזקה בתדרים הגבוהים מה שגורם לפעמים ל"צרחנות" במערכת.

"

להביא סאב פיוניר 305C

או רוקפורד ששתיהם 400 וואט RMS."

איזה רוקפורד בדיוק במחיר של הפיוניר הוא 400W RMS ? אם אתה מתייחס ל RFZ הישנים שיש במכרז באינטרנט הם 150W RMS.

"

"

איזה מגבר רוקפורד מהסדרות החדשות אפשר לקנות (4 ערוצים) ב 1300 עד 1500 ש"ח ? מאיפה הבאת את המחיר הזה ? איזה מגבר אלפיין "חייתי" (חוץ מה V Power הכי זול שלא מתיימר לספק מעבר ל 40W RMS) אפשר לקנות בסכומים האלה ?

"

"

שני הסאבים יכולים להישמע מדוייקים יחסית בתיבה מתאימה , הנושא החשוב כאן הוא להתעקש ולקבל תיבה מתאימה לכל אחד מהסאבים ולא משהו ג'נרי שלא קשור.

בקיצור, אנשים חדשים לתחום באים ומבקשים את ההמלצות שלנו , אני חושב שצריכה להיות לנו קצת אחריות בנושא וצריך לענות עם טיפה מחשבה.

1. יפה, מסתבר שיש חבר נוסף למה שאני טוען ליציאות שהן לא 4 וולט בפיונירים

2. מה היית ממליץ לבחור?

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

באמת לא ברור הקטע זה עם ב PRE הנמוך בפיוניר

לי יש פיוניר deh750 עם PRE של 6v

ולעומת זאת לדגם החדש יותר deh760 יש 2v אם אני לא טועה

מה קרה? התחילו להתקמצן על וואלטים?

פורסם

אני הייתי אומר ב3 לקנות ככה

1. מגבר פאנצ' 400 4 יציאות של רוקפורד\ רוקפורד 501X גם יעשה את העבודה.

2. מורל דוטק

3. וסאב טוב זה הפיוניר 305C (כמו שאמרו עם תיבה טובה).

זהו, שרון.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

הבנתי, אוקי אז ככה.. אני די חדש בתחום, על מנת להגביר בצורה טובה את כל הרמקולים שיש לי

כרגע באוטו, אני חייב קומפוננט? אני לא יכול להישאר עם ה

Dragster

שיש לי כרגע, הם נקנו לפני 3 חודשים בערך.

פאנל השגתי במחיר טוב את ה- DEH-P9650MP, שמעתי שהוא מעולה.

סאב חשבתי ללכת על Solid Audio F-45 מישהו התנסה איתו ויכול לתת חוות דעת?

סאב לפי ההמלצות שלכם כנראה את הפיוניר 305C עם תיבה טובה :)

תודה רבה לכולם.

חג שמח.

פורסם
1. יפה, מסתבר שיש חבר נוסף למה שאני טוען ליציאות שהן לא 4 וולט בפיונירים

2. מה היית ממליץ לבחור?

1. אתה צודק , מעבר לזה גם גרף ההענות שלהם נראה זוועתי מאוד בדגמים החדשים. ניסוי שאני רוצה לעשות באחד המפגשים שיהיה אצלנו (כנראה הבא לא הקרוב) הוא לחבר כמה מכשירים דרך הגברה אחידה לרמקול מאוד נציל (95+DB) ולמדוד גרף הענות עם RTA. אתה לא תאמין איזה הבדלים יש בין מכשיר למכשיר.

2. בגלל שאני בעלים של עסק בתחום, אני מעדיף לא להמליץ מעל גבי הפורום , זה לא נתפס כאובייקטיבי.

Leon Cupra 2009

פורסם

פוקו אתה יבואן , או רק בעלים של עסק בתחום ?

אני לא חושב שמישהו צריך להתנגד להמלצה של מישהו כמוך, עם המון ניסיון..

כל עוד אתה רק בעל עסק, ולא היבואן של הרכיבים..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ההבדלים הם לא גדולים. RTA של 30 ערוצים עם +- 1DB לא יעיל בשביל מדידה שכזו כי הוא לא מדוייק מספיק והוא יראה הענות שטוחה גם עם הד יוניט סיני זול. הנה מספר מדידות מדוייקות שישפכו אור על הנושא:

Pioneer DEH-P9300

deh_P9300_resp.gif

Kenwood Excelon KDC-X915

x915afreqresp.gif

KENWOOD KDC-MPV7019

kdc-mpv7019_resp.gif

Nakamichi’s CD700

cd700resp.gif

ROCKFORD RFX9000

rfx9000_resp.gif

Sony CDX-M600

cdx-m600resp.gif

AIWA CDC-X707M

cdc-mp3freqre.gif

יש לציין שחלק מהמכשירים בני 4 שנים והיום המצב אפילו טוב יותר, כמו שאנחנו רואים ההענות שטוחה כמו פלס כמעט בכל המכשירים חוץ מאולי הAIWA משנת 1999 שדרך אגב עם RTA רגיל היה מראה גם הוא על הענות שטוחה.

פורסם
ההבדלים הם לא גדולים. RTA של 30 ערוצים עם +- 1DB לא יעיל בשביל מדידה שכזו כי הוא לא מדוייק מספיק והוא יראה הענות שטוחה גם עם הד יוניט סיני זול. הנה מספר מדידות מדוייקות שישפכו אור על הנושא:

יש לציין שחלק מהמכשירים בני 4 שנים והיום המצב אפילו טוב יותר, כמו שאנחנו רואים ההענות שטוחה כמו פלס כמעט בכל המכשירים חוץ מאולי הAIWA משנת 1999 שדרך אגב עם RTA רגיל היה מראה גם הוא על הענות שטוחה.

מה זה אמור לבוא ולהגיד לי?

שכל המכשירים הם אותו הגברה +\-, אותו PREOUT +\- ?

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

לא כל המכשירים, אבל מרמה נורמלית ומעלה ההבדלים מאוד מאוד קטנים כמו שניתן לראות שחור על גבי לבן. ההתייחסות היא להענות ולא למתח הסיגנל או רעשים אם יש.

אפשר לראות עוד מדידות כולל THD כאן:

http://www.carsound.com/review_archive.shtml

פורסם

איל, לעוצמת המכשיר אין קשר במדידות הללו , נכון?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...