Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הכוונה בעוצמת המכשיר? מגבר פנימי?

אם התכוונת למגבר פנימי אז בחלק מהגרפים יש גם הענות של המגבר הפנימי בורוד. אם התכוונת למתח הסיגנל אז אין קשר למתח הסיגנל אלא רק להענות.

פורסם

איל ,

שים לב שההתיחסות שלי הייתה לדגמים החדשים של פיוניר לעומת דגמים אחרים.

בניסוי כזה שערכנו אצלנו עם רמקול של 96DB היית יכול לראות עלייה משמעותית בתדרים הגבוהים לעומת מכשירים אחרים.

מה עוד , למרות שזה נשמע קצת וודו , מבחן המציאות מוכיח שהם לא מסוגלים לספק סאונד איכותי כמו מכשירים אחרים ברמות מחיר מקבילות.

כל ההתיחסות שלי דרך אגב היא על הגברה חיצונית איכותית , בהגברה פנימית לא יהיה הבדל משמעותי (חוץ מעוצמה) בין אף מכשיר למכשיר אחר בגלל איכות הגברה ירודה גם כך (מרבית המכשירים החדשים משתמשים בשמונה ערוצים מגושרים).

Leon Cupra 2009

פורסם

לא יודע, הניסיון הממשי האחרון שהיה לי עם פיוניר היה עם ה550 ואיתו לא הייתה בעיה. לא בדקתי את החדשים וגם לא ראיתי מדידות עליהם אז אני לא יכול להגיב בנושא. נראה לי מוזר שהם יחליטו לעשות שינוי שכזה ואני לא מאמין שזו איזו טעות בתכנון.

פורסם

טעות בתכנון בטוח אין , הרי מדובר בפיוניר.

בכל אופן אני אישית מאוד מאוכזב מהמכשירים החדשים שלהם , משום מה כשהתקנו אותם ובמיוחד היתה הבעייה עם ה 4600 היינו מקבלים Pre Out מאוד מאוד נמוך (מדדנו פעם משהו כמו 0.7 אם אני זוכר נכון) שלחלק גדול מהמגברים לא היה מספק והסאונד היה מאוד שטוח וצרחני ולא מפורט לחלוטין. עם החלפת הרדיו דיסק נפתרה כל הבעייה. בגלל זה גם עשינו את הבדיקה עם הרמקול כדי להבין איפה הבעייה.

בכל אופן לי ולך יש כבר הרבה זמן וויכוח על הבדלים בין רדיו דיסקים ואני עדיין טוען שמכשיר איכותי יכול לשנות סאונד של מערכת. קח לדוגמה אפילו את ה 7930 הישן שלי (מכשיר בן 7 או 8) עד היום כשמחברים אותו לכל מערכת הסאונד הרבה יותר יפה מכל מה שמכשירים של פיוניר יכולים אי פעם להוציא.

אני אישית מאמין בסאונד , ולפי מה שלי נראה , פיוניר משקיעים בשנתיים האחרונות יותר מדי בדולפינים ומכוניות מרוץ ופחות מדי בסאונד.

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...